🎬10 Προτάσεις Χριστουγεννιάτικων Ταινιών

   Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας 🔟 Δέκα προτάσεις Χριστουγεννιάτικων ταινιών, που είδα πολλές πέρσι τα Χριστούγεννα τέτοιον καιρό και λίγες φέτος. 

 
🎬 10 Προτάσεις Χριστουγεννιάτικων Ταινιών🎄
 
  Τις περισσότερες τις είδα στο Netflix και τις τελευταίες που είναι και πολύ παλιότερες της έχω δει παλιότερα στην tv ή και σε dvd παλιά που νοικιάζαμε.😆 Τις προσθέτω στις προτάσεις μου γιατί πολύ απλά τις λατρεύω! 
 
  Εμένα προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ και για το στόρι και για τους συμπαθείς πρωταγωνιστές και επειδή πέρασα ευχάριστα και μαγικά τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες μου με ρομαντισμό και ωραία συγκίνηση. Και ομολογώ ότι μου έμειναν όλες στο μυαλό. Γι' αυτό λοιπόν σας την προτείνω να τις αναζητήσετε και να της δείτε φέτος στις γιορτές.
 
  *Το post βέβαια είχα ξεκινήσει να το γράφω πέρσι τέτοιον καιρό για να το μοιραστώ μαζί σας αλλά δεν το είχα τελειώσει τότε εντός των εορτών, οπότε το τελείωσα σήμερα και... κάλιο αργά παρά ποτέ.😂 Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να της ξαναδώ τις ταινίες.
 
Movie Films


Ο πρίγκιπας των Χριστουγέννων  (A Christmas Prince)
  
Ο πρίγκιπας των Χριστουγέννων 
(A Christmas Prince) (2017)


Ο πρίγκιπας των Χριστουγέννων  (A Christmas Prince) (2017)
 Το A Christmas Prince είναι μια νέα ρομαντική τηλεταινία από το Netflix, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου του 2017, με τον Alex Zamm να σκηνοθετεί από το σενάριο της Karen Schaler. Η υπόθεση αφορά μια δημοσιογράφο, η οποία θα πάει να δουλέψει ως νταντά σε ένα playboy πρίγκιπα για να καταφέρει να πάρει είδηση αλλά τελικά θα τον ερωτευτεί.



Ο πρίγκιπας των Χριστουγέννων
Ο Βασιλικός Γάμος

A Christmas Prince The Royal Wedding (2018)

Ο πρίγκιπας των Χριστουγέννων Ο Βασιλικός Γάμος A Christmas Prince The Royal Wedding (2018)
Έναν χρόνο αφότου βοήθησε τον Ρίτσαρντ να εξασφαλίσει τον θρόνο, η Άμπερ σχεδιάζει τον γάμο τους. Το γούστο της όμως έρχεται σε αντίθεση με το βασιλικό πρωτόκολλο. 

 

 



Ο πρίγκιπας των Χριστουγέννων
Το Βασιλικό μωρό

A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)

 

Ο πρίγκιπας των Χριστουγέννων Το Βασιλικό μωρό A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)
  Ο Αϊ-Βασίλης φέρνει στην Αλντόβια ένα βασιλικό μωρό. Η βασίλισσα Άμπερ όμως βοηθά πρώτα την οικογένεια και το βασίλειό της να βρουν τη χαμένη συνθήκη ειρήνης.

 

 

 

 _______________

 

 

 

 

Τα χρονικά των Χριστουγέννων
(The Christmas Chronicles) (2018)

 
Τα χρονικά των Χριστουγέννων (The Christmas Chronicles)
Τα αδέλφια Kate και Teddy προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο Άγιος Βασίλης είναι πραγματικός, αλλά όταν προκαλούν κατά λάθος το έλκηθρο του να συντριβεί, πρέπει να σώσουν τα Χριστούγεννα. Πρωταγωνιστούν οι Kurt Russell και Goldie Hawn.

 

 

 

 Τα χρονικά των Χριστουγέννων: Δεύτερο Μέρος

(The Christmas Chronicles: Part Two) (2020)


Τα χρονικά των Χριστουγέννων: Δεύτερο Μέρος (The Christmas Chronicles: Part Two)
Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που τα αδέλφια Κέιτ  και Τέντι Πιρς  έσωσαν τα Χριστούγεννα και έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει. Η κυνική πλέον έφηβη Κέιτ περνά χωρίς να το θέλει τα Χριστούγεννα στο Κανκούν με τον νέο φίλο της μητέρας της και τον γιο του, τον Τζακ. Απρόθυμη να αποδεχτεί αυτήν τη νέα εκδοχή της οικογένειάς της, η Κέιτ αποφασίζει να το σκάσει. Όταν όμως ένας μυστηριώδης ταραχοποιός με μαγικές ιδιότητες, ο Μπέλσνικελ, απειλεί να καταστρέψει τον Βόρειο Πόλο και να καταργήσει τα Χριστούγεννα για πάντα, η Κέιτ και ο Τζακ παρασύρονται χωρίς να το περιμένουν σε μια νέα περιπέτεια παρέα με τον Αϊ-Βασίλη.

 

_______________

 


Ο Ιππότης Πριν τα Χριστούγεννα
(The Knight Before Christmas) (2019)

 
Ο Ιππότης Πριν τα Χριστούγεννα (The Knight Before Christmas
Ένας ιππότης του Μεσαίωνα μεταφέρεται μαγικά στο σήμερα, όπου ερωτεύεται μια καθηγήτρια Φυσικής λυκείου, η οποία είναι πλήρως απογοητευμένη από την αγάπη. Όμως αυτή η αγάπη μπορεί να σταθεί ενωμένη και μαζί στην σημερινή εποχή;

_______________

Χριστουγεννιάτικη Κληρονομιά
(Christmas Inheritance) (2017)
 
 
 
Χριστουγεννιάτικη Κληρονομιά (Christmas Inheritance
Πριν η φιλόδοξη Ellen Langford αναλάβει την εταιρεία του πατέρα της ,πρέπει να φέρει εις πέρας μια ειδική αποστολή. Να παραδώσει μια ευχετήρια κάρτα Χριστουγέννων στον πρώην συνεργάτη του πάτερα της . Το ταξίδι που έμοιαζε ότι θα κρατήσει 1-2 μέρες φαίνεται ότι θα παραταθεί καθώς μια σφοδρή χιονοθύελλα την αναγκάζει να μείνει παραπάνω στο Snow Falls. Εκεί θα γνωρίσει τον ρομαντισμό και θα καταλάβει την σημασία του ταξιδιού της.

_______________

 



The Holiday Calendar
Η Abby Sutton, μία σκληρά εργαζόμενη και ταλαντούχα φωτογράφο λαμβάνει συμβολικά από τον παππού της  σαν δώρο Χριστουγέννων ένα συλλεκτικό ημερολόγιο με διακοσμητικές μινιατούρες. Κάθε ημέρα λοιπόν έχει και από ένα μικρό στολίδι, όπως σε μικροσκοπικό μέγεθος τις μπότες του Αϊ Βασίλη και έναν καρυοθραύστη. Καθένα από αυτά φέρνει και από κάτι καινούργιο στην ζωή της κοπέλας, θυμίζοντάς της όλα όσα δίνουν νόημα στην καθημερινότητα κάποιου μέσα από μικρά θαύματα με μεγάλη όμως αξία. 
 
 _______________
 
 
 
 
Χριστούγεννα στην Άγρια Φύση
(Holiday in the Wild) (2019)

 
Χριστούγεννα στην Άγρια Φύση (Holiday in the Wild
Για να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο γιος της φεύγει για το κολέγιο, η Κέιτ Κόνραντ (Κρίστιν Ντέιβις) από το Μανχάταν κανονίζει ένα "δεύτερο ταξίδι του μέλιτος" με τον άντρα της. Εκείνος όμως, αντί να την ευχαριστήσει, τη χωρίζει ξαφνικά. Η παρατημένη Κέιτ όμως αποφασίζει να πάει στην Αφρική για ένα μοχανικό σαφάρι αναζητώντας νέο σκοπό στη ζωή της. Σε μια παράκαμψη στη Ζάμπια, βοηθά τον πιλότο της, τον Ντέρεκ Χόλιστον (Ρομπ Λόου), να σώσει ένα ορφανό μωρό ελαφαντάκι. Το φροντίζουν ώστε να γίνει καλά σε ένα τοπικό καταφύγιο για ελέφαντες και η Κέιτ αναβάλλει την επιστροφή της για μετά τα Χριστούγεννα. 
 
Χριστούγεννα στην Άγρια Φύση (Holiday in the Wild
Με έναν νέο έρωτα στον ορίζοντα, θα επιστρέψει στην πατρίδα ή η περιπέτειά της θα διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή; Μια ερωτική χριστουγεννιάτικη ιστορία περιπλάνησης και αυτογνωσίας με πρωταγωνιστές τους Ρομπ Λόου και Κρίστιν Ντέιβις.
 

_______________

 


Τζακ Φροστ, ο Χιονάνθρωπος
(Jack Frost) (1998)


Jack Frost
Ένας ροκ τραγουδιστής σκοτώνεται ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά επιστρέφει στη ζωή ένα χρόνο αργότερα με τη μορφή ενός χιονάνθρωπου, για να συμπαρασταθεί στο μικρό γιο του. 
 

  _______________

 

  

Last Holiday (2006)

 

Last Holiday
Η Georgia (Queen Latifah) μια ντροπαλή υπάλληλος ειδών μαγειρικής αφού μαθαίνει ότι πάσχει από μια ανίατη αρρώστια και τις απομένουν μόνο 3 εβδομάδες ζωής, αποφασίζει να ταξιδέψει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Τσεχία για να ζήσει τις τελευταίες μέρες της ζωής της όπως πάντα ονειρευόταν. Εκεί θα γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους, πλούσιους και φτωχούς και έτσι ανατρεπτικά θα αλλάξει όλη η ζωή της.

 

_______________

 

 

 


Ένας Μπαμπάς, μα τι Μπαμπάς!
(Jingle All the Way) (1996)

 
Jingle All the Way
 Ο Χάουαρντ Λάνγκστον, ένας έμπορος στρωμάτων, δεν προλαβαίνει να φτάσει έγκαιρα στο μάθημα καράτε του γιου του, Τζέιμι. Για να καλοπιάσει το απογοητευμένο αγόρι, του λέει πως μπορεί να ζητήσει ό,τι τραβάει η καρδιά του για τα Χριστούγεννα. Ο μικρός Τζέιμι ζητάει, λοιπόν, έναν Τούρμπο Μαν, τον πιο δημοφιλή υπερήρωα, που κυκλοφορεί στα καταστήματα παιχνιδιών. Φυσικά, ο πολυάσχολος μπαμπάς, ξεχνάει να αγοράσει το δώρο και όταν πια το θυμάται, παραμονή των Χριστουγέννων, διαπιστώνει ότι όλες οι κούκλες Τούρμπο Μαν έχουν εξαφανιστεί από τα ράφια. Αποφασισμένος να εκπληρώσει την επιθυμία του Τζέιμι πάση θυσία, ο Χάουαρντ ξεκινάει μια απίστευτη, γεμάτη απρόοπτα περιπλάνηση προς αναζήτηση του Τούρμπο Μαν. Πρωταγωνιστεί ο Arnold Schwarzenegger σε μια τρελή κωμωδία.

 _______________

 

Gremlins (1984)

 
Gremlins 1
Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Ράνταλ Πέλτζερ επισκέπτεται ένα κατάστημα με αντίκες στην Chinatown, προσπαθώντας να πουλήσει μία από τις αποτυχημένες εφευρέσεις του. Από εκεί, προμηθεύεται ένα ασυνήθιστο δώρο για τον γιο του, ένα μυστηριώδες πλάσμα Μάνγκουαϊ. Το Μάνγκουαϊ δεν πρέπει να εκτεθεί σε δυνατό φως, δεν πρέπει βραχεί και δεν πρέπει ποτέ να φάει μετά τα μεσάνυχτα. Όταν οι κανόνες παραβιάζονται, στη μικρή πόλη του Κίνστον Φολς εξαπολύεται μία ορδή ξέφρενων τεράτων με καταστροφικές τάσεις και δολοφονικές διαθέσεις. Ο Μπίλι θα αποδειχθεί απρόσεκτος, με ολέθριες συνέπειες για τον ίδιο, την οικογένειά του και ολόκληρη την πόλη.
 
 

Gremlins 2: Η νέα γενιά
Το μαγαζάκι που είχε σαν σπίτι ο Γκίσμο καταστρέφεται, και το χαριτωμένο πλάσμα βρίσκει καταφύγιο σε έναν ουρανοξύστη που βρίσκεται σε κατασκευή. Την ίδια ώρα, ο Μπίλι Πέλτζερ, που ετοιμάζεται να παντρευτεί την Κέιτ, ανακαλύπτει ότι μαζί με τον Γκίσμο το κτήριο έχει καταληφθεί από νέα και βελτιωμένα γκρέμλιν. Έτσι, το ζευγάρι σπεύδει να έρθει ξανά αντιμέτωπο τους, πριν αυτά βρεθούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
📌Extra Update (Δεκέμβριος 2023):  
📍Διάβασε επίσης: 
(07/01/2024)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 _______________
 
   Αυτές λοιπόν είναι οι προτάσεις μου! Ελπίζω να σας αρέσουν! Έχετε δει κάποια; Έχετε να μου προτείνετε καμία χριστουγεννιάτικη ή μη για να μπει στην λίστα μου;

 

 


Καλή Χρονιά σε όλους!

 

 


 

🎬 10 Προτάσεις Χριστουγεννιάτικων Ταινιών🎄
Share this post!

 
📌ΠΡΟΣΟΧΗ! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων!
*Δεν είμαι Κριτικός Κινηματογράφου, ούτε Μουσικής, ούτε Βιβλίων… ούτε οποιαδήποτε τέχνης. Είμαι η Μαρία και απλά εκφέρω καθαρά την προσωπική μου άποψη στο κάθε θέμα που παρουσιάζω και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Μπορεί σε μένα κάτι να αρέσει αλλά σε κάποιον άλλον όχι! Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι θα πρέπει εγώ ή ο άλλος να συμφωνεί ΠΑΝΤΑ με αυτά που παρουσιάζει ο καθένας.
**Δεν γράφω Κριτικές για να γράφω Κριτικές (δεν είναι αυτή η δουλειά μου) αλλά γράφω Κριτικές επειδή βλέπω ταινίες/διαβάζω βιβλία/ακούω μουσική και τα συναφή!!!
***Το post σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ είναι διαφημιστικό!

 

 

Μαρία / Maria

 

 

Διαβάστε επίσης:
----------------- 
►Διαβάστε τις προτάσεις ταινιών της στήλης Movie Reviews
►Διαβάστε τις προτάσεις ταινιών της στήλης Film Reviews
►Διαβάστε τις προτάσεις ταινιών της στήλης Movie in Cinema Κριτική
►Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Κινηματογράφος/Cinema
Top 5 Favorites #5η εβδομάδα: Αγαπημένες ξένες ταινίες! (7/10/2013)
 
 
 
 
✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά...


 
 

Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 

 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

*Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!* ~ *Copyright ©2010-2021*
by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

6 σχόλια :

  1. Λατρεύω τις Χριστουγεννιάτικες ταινίες Μαρία μου. Και μου αρέσει να διαβάζω συνέχεια για αυτές. Χαίρομαι που μας έδωσες προτάσεις που δεν ξέρουμε και μπορούμε να δούμε. Έχουμε πάντα την ανάγκη να νιώθουμε όμορφα και λίγο ξέγνοιαστα αυτές τις μέρες.
    Σε ευχαριστούμε πολύ. Χρόνια πολλά καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσυπογράφω Γιάννη! Έχουμε ανάγκη αυτές τις μέρες να νιώσουμε όμορφα.
      Να είσαι καλά!
      Καλή Χρονιά να έχεις!

      Διαγραφή
  2. Τα χρονικά των Χριστουγέννων είναι και οι δικές μου τόπ αγαπημένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μία και μία οι ταινίες που επέλεξες Μαρία.
    Πανέμορφο αφιέρωμα!
    Εύχομαι και το 2022 να έχει ωραίες ταινίες.
    Καλή χρονιά με υγεία και πολλές συλλεκτικές στιγμές Μαράκι μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, χαίρομαι που σου άρεσαν!
      Έφτιαξα την λίστα με όσες είδα και τις αγάπησα!
      Μακάρι να έχουμε ωραίες ταινίες.
      Γιατί πλέον αυτή είναι και η πιο ασφαλής διασκέδαση μας.
      Καλή χρονιά με όμορφες συλλεκτικές εννοείται στιγμές να έχουμε!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes