🌟Αντίο 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣! Καλώς όρισες 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣!🌟

 

  Πάει το 2021! Αναμφισβήτητα και αυτή η χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη για όλους μας. Να μιλήσω προσωπικά; ειδικά οι τελευταίοι 2 μήνες της χρονιάς ήταν οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου, τουλάχιστον από το 2017. Και ναι έζησα τα πιο Μαύρα Χριστούγεννα της μέχρις τώρα ζωής μου. Αλλά καλά να είμαι και του χρόνου θα πάρω το αίμα μου πίσω.😂
  
   Το καλό και το μόνο θετικό ήταν και είναι μέχρι στιγμής η σωματική μου υγεία είναι όλα εντάξει. Ένα θέμα με τα χέρια μου είχα από τον Σεπτέμβρη του 2020 αλλά σε μεγάλο βαθμό το ξεπέρασα. Πολύ σημαντικό ή μάλλον το πιο σημαντικό η υγεία παιδιά! Μόνο που η ψυχική και ψυχολογική μου υγεία... άστα να πάνε. Μεγάλος αγώνας για να αντέξω, για να βρίσκω δύναμη να σηκωθώ το πρωί, να χαμογελάσω... Ποια; Εγώ που χαμογελάω συνέχεια! Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν είμαι καλά και δυστυχώς θα συνεχίσει έτσι αυτή η κατάσταση, γιατί πολύ απλά δεν είναι τελείως στο χέρι μου. Κάνω όμως το καλύτερο που μπορώ, όπως κάνω μια ζωή.

   Τώρα θα αναρωτηθείτε γιατί έτσι Μαρία; Γιατί "ο καλός, καλό δεν είδε" που λέει και ο σοφός λαός. Προς το παρόν μόνο αυτό θα πω. Είμαι από τη φύση μου πολύ δυνατός άνθρωπος και όλη μου τη ζωή εντελώς μόνη μου παλεύω για τα πάντα. Και που έχω αντέξει τόσα και τόσα και άλλα τόσα και δυστυχώς από ότι βλέπω πρέπει να αντέξω άάλλα τόσα, από την μία πλευρά λέω "πρέπει να με θαυμάζω που τα καταφέρνω και συνεχίζω να παλεύω και να έχω ακόμα τα λογικά μου" και από την άλλην λέω "πόσο και πόσα ακόμα;"
 

   Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που πραγματικά ζήτησα "βοήθεια". Ποια; Εγώ! που έμαθα τα πάντα να τα αντιμετωπίζω μόνη μου, γιατί πολύ απλά ποτέ δεν υπήρχε κάποιος να νοιαστεί πραγματικά και ουσιαστικά. Ποια; Εγώ! που το χειρότερο που δεν θέλω να μου συμβεί είναι να μην μπορώ να σταθώ δυνατή και να παλεύω. Με τίποτα! Ακόμα και εγωιστικά, αυτό τον "καλό εγωισμό" όπως τον λέω, που οφείλουμε να έχουμε όλοι μας, σεβόμενη τη ζωή που για κάποιον λόγο μας δόθηκε, δεν μου επιτρέπω να με δω να μην παλεύω. Σόρρυ αλλά έτσι είμαι, αυτή είμαι! Αλίμονο σε όλους εκείνους που εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Σε εκείνους που θα ήθελα πολύ να τους βοηθήσω και να τους πω δεν είστε μόνοι μωρέ.
 
  Το αστείο είναι ότι ενστικτωδώς και επειδή προσπαθώ να σκέφτομαι και λίγο θετικά, πιστεύω πως θα έρθουν επιτέλους καλύτερες ημέρες, αυτές ακριβώς που μου αξίζουν, έτσι για την δικαίωση ρε γαμώτο. Και θα έρθουν! Τόση μεγάλη προσπάθεια, δεν μπορεί(!) κάπου θετικά θα καταλήξει. Το επόμενο 2μηνο είναι το πιο κρίσιμο, οπότε τότε θα με δω να παίζω το "όλα ή τίποτα" ή μάλλον "θα ξαναγεννηθώ μέσα από τις στάχτες μου". Σιγά! Ειδικότης μου!😛
 
  Κρατάω φυσικά όλες τις συλλεκτικές καλές στιγμές που έζησα το 2021, και μόνη μου αλλά και με πρόσωπα που πραγματικά ήταν, είναι και θα είναι για πάντα σημαντικά. Τα συναισθήματα τα αληθινά δεν αλλάζουν ό,τι κι αν έχει συμβεί.  Στο τέλος πάντα μένει η ψυχή στους ανθρώπους και στα πράγματα. Και Εγώ πιστεύω απόλυτα στην ψυχή που κουβαλάει το καθετί.
 
   Ας μείνω προς το παρόν σε αυτά! Ελπίζω να μην σας βάρυνα και πολύ. Απλώς, έτσι για να θυμάμαι πως είχαν τα πράγματα το 2021 και επίσης ποτέ δεν κρύφτηκα από την πραγματικότητα.
 
   Ας ευχηθώ το νέο έτος, το  2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ να φέρει επιτέλους σε όλο τον κόσμο μπόλικη υγεία ψυχική και σωματική, το μυαλό και τα λογικά μας στην θέση τους γιατί χωρίς αυτά υπάρχει μόνο καταστροφή, τεράστια δύναμη να αντέχουμε για να παλεύουμε, ελευθερία κοινωνική και προσωπική γιατί μετά την υγεία προσωπικά το λέω, το φωνάζω και το κάνω σημαία δεν υπάρχουν πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο στη ζωή, πραγματικό νοιάξιμο και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο μας ακόμα και στα στραβά, ακόμα και στα δύσκολα και στις λύπες, όχι μόνο στα εύκολα και στις χαρές. Εύχομαι ηρεμία μέσα μας, αυτή την ηρεμία που κοιμάσαι, ξυπνάς, ζεις την ημέρα σου και την τρελή καθημερινότητα με ό,τι συνεπάγεται αλλά δεν μπορείς πια να χαλαστείς εύκολα. Αν τώρα η αγάπη που έχει ο καθένας μέσα του βρει την ανταπόκριση που επιθυμεί, έχει καλώς. Διαφορετικά ξεκίνα ή συνέχισε να αγαπάς τον εαυτό σου και όλα όσα ονειρεύεσαι και τότε η ζωή θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία. Κάπου εκεί θα έρθει το "μόνος/η"  να γίνει "μαζί".   Τέλος, εύχομαι ο καθένας να λάβει ό,τι του αξίζει... Έχουμε 12 μήνες μπροστά μας να γράψουμε μια νέα ιστορία με τη δική μας υπογραφή.

 Το
"
♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫"
& το
"Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές"

σας εύχεται...

 

 

Μαρία / Maria

 

Διαβάστε επίσης:
___________________

30days Gratefulness Challenge 2018: Είμαι ευγνώμων... 
The 7 days journal challenge 2019 ή αλλιώς 7 ερωτήσεις αυτογνωσίας 
🎄My Christmas Wish List 2019!

Αντίο 2011! Καλωσόρισες 2012!
Υπόσχομαι ότι το 2013 θα…
Αντίο 2013! Καλωσόρισες 2014!
Αντίο 2014! 2015 ας είσαι η χρονιά μου!

⌛Diary of Bliss 2016 #1: Αντίο 2015! Καλώς όρισες 2016! & Ανασκόπηση 2015

✅⌛ Ανασκόπηση 2016! Αντίο 2016! Καλώς όρισες 2017!

 


 ✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿

 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσα άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.

 

Μπορείς επίσης  να με στηρίξεις απλά...



Maria Paraskevopoulou
*Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς τη συγκατάθεσή και έγκρισή μου. Αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση επικοινωνήστε πρώτα μαζί μου. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. 
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!
Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή! Copyright ©2010-2022
by *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

4 σχόλια :

  1. Θα ευχηθώ από καρδιάς τα επόμενα Χριστούγεννα να είναι καλύτερα.
    Καλή χρονιά Μαράκι μου, με υγεία ψυχική και σωματική, συλλεκτικές στιγμές και αφορμές για χαμόγελα.
    Καλή εβδομάδα και καλό απόγευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά με υγεία και θετική σκέψη!!! Ας είναι για όλους το 2022 μια καλύτερη χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο σοφό που έκανες ήταν που ζήτησες βοήθεια. Αλίμονο Μαράκι μου, άνθρωποι είμαστε και λυγίζουμε, και οφείλουμε στους εαυτούς μας να ζητάμε βοήθεια, όταν δεν μπορούμε άλλο το βαρύ φορτίο.. Είναι μια νέα οδός για να ανταμώσεις ξανά την αισιοδοξία σου, που ευτυχώς διαθέτεις.. Εγώ θα σου ευχηθώ από καρδιάς, καλή δύναμη, και μια καλύτερη χρονιά. Κάποτε νομοτελειακά, οι κόποι σου (σωματικοί και ψυχικοί) θα ανταμειφθούν! Πολλά φιλιά! ⭐💖⭐

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να είσαι από την φύση σου αισιόδοξο άτομο, είναι μεγάλο προσόν Μαρία μου κοίταξε μέσα σου; πως τα κατάφερες μέχρι τώρα και ότι ζητάμε βοήθεια είναι σωστό και ανθρώπινο να ξεπεράσουμε δυσκολίες.
    Μπράβο σου που έκανες αυτό το δώρο στον εαυτό σου, όμως όλα βρίσκονται μέσα μας από εκεί και το χαμόγελο και η θετική σκέψη πως όλα θα πανε καλά και ας είναι δύσκολα...
    Σου εύχομαι την καινούργια χρονιά πάνω από όλα υγεία, και ελπίδα για τα καλύτερα που θα έρθουν.
    Χρόνια σου πολλά και καλά!!🎁

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes