⏳Συλλέγω Στιγμές #44: 🎉Να γιορτάζεις με ανθρώπους καρδιάς...

⏳Συλλέγω Στιγμές #44 – 🎉Να γιορτάζεις με ανθρώπους καρδιάς...

 Γιόρτασα και φέτος την ονομαστική μου εορτή, τον 15Αύγουστο.


  Ευτυχώς, χαίρω άκρας υγείας!

  Ευτυχώς, όσο και να προσπάθησε κάποιος ή μάλλον κάποιος και όλοι μαζί! με την ανέντιμη, φτηνή συμπεριφορά, λόγια και απειλές με δειλία και να με ενοχλήσουν χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, να αναφέρονται στο όνομα μου με προσωπικά μου δεδομένα... δεν μπόρεσαν να μου χαλάσουν την ηρεμία, ούτε τη διάθεση και δεν κατάφεραν τίποτα παρά μονάχα να πέσουν περισσότερο στα μάτια μου, για μια ακόμη φορά να γελοιοποιηθούν με το να βάζουν πάλι μόνοι τους τα χεράκια τους και να βγάζουν τα ματάκια τους και κυρίως να μου δίνουν μόνοι τους οι ίδιοι ελεύθερα το δικαίωμα για ...ό,τι τους φέρει η ζωή και ο Θεός. Ας συνεχίσουν το ήδη παρακάτω τους και να αφήσουν τα υπόλοιπα... Μην χτυπιούνται και φωνάζουν για πολλά... Σας πιστεύω γλυκέ μου! Κάπως έτσι δεν λένε οι Twittarάδες;🤣

 Όπως έγραψα και στο Instagram μου στο παραπάνω post μου, τον 15Αυγουστο την φετινή ονομαστική μου εορτή ΔΕΝ την πέρασα εκεί και με αυτούς που ΔΕΝ με νοιάζονται πραγματικά... Και την πέρασα ακριβώς εκεί που ήθελα και με αυτούς που ήθελα, αυτούς που με νοιάζονται, με αγαπάνε και περνάω αληθινά τέλεια όσο το ίδιο περνούν και αυτοί με μένα.

 Κάθε μέρα αντιλαμβάνομαι καλύτερα και ταυτόχρονα επιβεβαιώνομαι για όσες καταστάσεις ανέκτηκα, για όσες άδικες καταστάσεις και συμπεριφορές πέρασα και τι και ποιός άξιζε και τι και ποιός ΔΕΝ άξιζε στην πραγματικότητα.

   Δυστυχώς παίδεψα τη ζωή μου και σπατάλησα άδικα τον πολύτιμο χρόνο μου με λάθος ανθρώπους που προσποιούνταν τους αληθινούς, τους σωστούς, τους διαφορετικούς, τους εντάξει, που δεν ήταν 'καθαροί', και τελικά ούτε καν "άνθρωποι καρδιάς". Το λάθος μου; Το μέχρι πριν λίγο καιρό λάθος μου; Λένε πως δεν πρέπει να πάψεις να πιστεύεις στον Άνθρωπο. Ε, λοιπόν, πίστε-υ-ψα στον Άνθρωπο πρώτα απ' όλα και μετά στην οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα του.  Όμως το πλήρωσα και με το παραπάνω (αν και περισσότερα από όσα μου αναλογούσαν αλλά ok...) και πολύ καλώς και τα πλήρωσα όλα για να μάθω πως όλες οι καρδιές φαίνονται εξαρχής. 

  Χαίρομαι λοιπόν που οι λίγοι αλλά αληθινοί "άνθρωποι καρδιάς", άνθρωποι δικοί μου συνεχίζουν να υπάρχουν μέσα στα προβλήματα, στις δυσκολίες, στις διαφορετικές καθημερινότητες, ακόμα και αν κάνουμε καιρό να τα πούμε, μέσα στο πέρασμα του χρόνου, μέσα στη φθορά του χρόνου, είναι εκεί όχι σαν αστερίσκο όποτε τους βολεύεις αλλά σε κάθε στιγμή χωρίς δικαιολογίες, παρεξηγήσεις...

  Ξέρει ο καθένας ποιος είναι τι και ποιος ΔΕΝ είναι τι...! Κι αν κάποιοι δεν ξέρουν ποια θέση κατέχουν ή σε ποια θέση οι ίδιοι επέλεξαν να βρίσκονται, ας ψάξουν μέσα τους.

⏳Συλλέγω Στιγμές  Την ονομαστική μου γιορτή λοιπόν την πέρασα πολύ όμορφα, με μια από τις καλύτερες παρέες (ξέρετε εσείς!😉), σε ένα πολύ ωραίο μέρος, με ωραίο νοστιμότατο φαγητό, στη συνέχεια έφαγα το αγαπημένο μου φαγητό που μου είχαν φτιάξει, δηλαδή γεμιστά, μετά εεεε;;; τι να μην κεράσω και τους υπόλοιπους κανένα γλυκάκι;

⏳Συλλέγω Στιγμές #44 – 🎉Να γιορτάζεις με ανθρώπους καρδιάς...Γαλακτομπούρεκο με κανταίφι

  Εντάξει, σκάσαμε από τα γλυκά, τα παγωτά και όλα τα ωραία καλούδια μα κυρίως με τη βόλτα, τη συζήτηση, τα γέλια, την παρουσία και την χαρά της παρέας που μοιράστηκαν μαζί μου κι Εγώ μαζί τους.
 
Καρδιά / Heart
 Δε γίνεται να μην αναφέρω χθες από τα ποτήρια της παρέας στο δικό μου ποτήρι εμφανίστηκε αυτή η καρδούλα.💛Τη βλέπετε καθαρά έτσι δεν είναι;  Αμέσως σκέφτηκα; Μα στο δικό μου ποτήρι; Κάτι θα σημαίνει αυτό; Βλέπω πολλές καρδούλες τώρα τελευταία! Αχαχα! Μην πάει το μυαλό σας σε τρελά υπερφυσικά πράγματα! 
   Όμως αλήθεια! Θα αρχίσω να πιστεύω περισσότερο στα σημάδια ότι υπάρχουν λίγες καλές ατόφιες καρδούλες εκεί έξω και ΜΕ περιμένουν... Η δική μου δεν πιάνεται... Είναι ήδη μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι, που τραγουδάει και η Καιτούλα.😁😂 Ελπίζω και εύχομαι, ευχή και κατάρα μου δίνω ό,τι και όποιος έρχεται από δω και στο εξής, από 'δω και πέρα να είναι πραγματικά αληθινό, έντιμο, καθαρό σαν ουρανός... αλλιώς να μη βρεθεί στο δρόμο μου.  
 
  Και να σας πω και κάτι ακόμη; Δεν Συμφωνώ καθόλου με αυτό που λένε ότι στη φθορά του χρόνου, οι χαρακτήρες αλλοιώνονται άρα και οι καρδιές. Είναι δικαιολογίες για όσους δεν ξέρουν τι θέλουν στη ζωή τους, που ψάχνουν τα εύκολα χωρίς πολλά πολλά για να βολεύονται, που τα έχουν κάνει σκ@τα🤭🤫 ψάχνοντας κάτι άλλο, ενώ τα είχαν ήδη όλα στην αγκαλιά τους... Ή απλά παίζουν θέατρο μέχρι που πέφτει η αυλαία, γιατί ουπς! κάποτε όλα ξεσκεπάζονται! Ναι οι επιθυμίες, τα θέλω, τα σχέδια, τα όνειρα, η κοινή πορεία... μπορεί να αλλάξουν στον χρόνο αλλά οι καρδιές, οι χαρακτήρες, οι ψυχές δεν αλλάζουν, μπορεί λίγο να σκληρύνουν και να είναι πιο προσεκτικοί και πιο επιλεκτικοί αλλά δεν αλλάζουν. Δεν ξέρω αλλά βλέποντας προσωπικά εμένα αλλά και άλλους ανθρώπους που πέρασαν πολλά, τσακίστηκαν τα πάντα τους κι όμως παρέμειναν σταθεροί σε όλα τους, ακόμα καλύτεροι σαν Άνθρωποι.
 
  Γι' αυτό αυστηρά πρέπει με την πρώτη ευκαιρία (ίσως να μην πρέπει να υπάρχει καν 2η ευκαιρία) που δίνουμε να τσεκάρουμε και να ξεχωρίζουμε γρήγορα τους "Ανθρώπους καρδιάς" ανάμεσα στους τόσους "Τοξικούς περαστικούς". Γιατί μόνο με τους πρώτους γιορτάζεις, με τους δεύτερους αρρωσταίνεις. 
 
  Αν είναι σωστοί, και οι μεν και οι δεν, τότε εκτός από "Ανθρωπους καρδιάς" στην καλύτερη, τυχερή, ευλογημένη περίπτωση θα γίνουν για πάντα... "Ανθρωποι Σχέση ζωής", όπως σας μιλούσα γι' αυτούς τους ανθρώπους το Φεβρουάριο του 2017.
 

Buterfly words Γιατί τα κατα-γράφω όλα αυτά; Με ξέρετε! Τα έχουμε πει! Να τα διαβάζω κάποτε και να γελάω περήφανα με όσα έζησα στη ζωή μου. Από πάντα και συνεχίζω και σήμερα να γελάω βέβαια με ένα επιπλέον αγκάθι που λέει "κρίμα" αλλά ευτυχώς γελάω για την αλήθεια των πραγμάτων.
 

 ⏳Συλλέγω Στιγμές

  Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυυυυυυ...🥰  όλους για τις πολύτιμες και θερμές ευχές που έλαβα με τόση συμπάθεια, εκτίμηση και αγάπη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου... που μια καρδιά όσο και να κουβαλάει πόνο και πίκρες αλλά παραμένει ζεστή, μόνο κακία δεν μπορεί να βγάζει, παρά μόνο αλήθεια και αγάπη. Αυτοί που μας ξέρουν και μας εκτιμούν πραγματικά γνωρίζουν πολύ καλά να βλέπουν ξεκάθαρα  και να ξεχωρίζουν την καλοσύνη από την κακία. Αυτοί που δεν τους βολεύει η πραγματική εικόνα, βλέπουν μόνο κακία ούτε καν την αλήθεια. 

   ✏️Εξάλλου, αν έχω γράψει κι αν έχω γράψει για Α-νθρώπους κι ανθρώπους!🤓
   
   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και τους μεν και τους δεν που μου επιβεβαίωσαν και πάλι πως οι σπάνιοι καλοί άνθρωποι υπάρχουν εκεί έξω και τους κρατάμε σαν πολύτιμο φυλακτό, όπως είμαστε και οι ίδιοι.
 My name is Maria

 

Διαβάστε επίσης:
_________________
►Διαβάστε περισσότερα άρθρα από την στήλη "Συλλέγω Στιγμές" 
►Διαβάστε περισσότερες "Γιορτινές αναρτήσεις"  
📂Αρχειοθήκη: ✍My thoughts
💻Αρχειοθήκη: 💭Σκέφτομαι και Γράφω
►Διαβάστε περισσότερα Κείμενα / Άρθρα Μου

 

 

✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
newsletter
 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσα άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.

 

Μπορείς επίσης  να με στηρίξεις απλά...
Coffee

   

Maria Paraskevopoulou
*Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς τη συγκατάθεσή και έγκρισή μου. Αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση επικοινωνήστε πρώτα μαζί μου. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. 
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!
Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή! Copyright ©2010-2022
by *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

2 σχόλια :

  1. Κάθε χρόνο και καλύτεροι, από κάθε στραβό βγαίνει και κάτι καλό. Υπάρχει και μια παροιμία νομίζω, από ρόδο βγαίνει αγκάθι και από αγκάθι ροδο. 😉
    Το γαλακτομπούρεκο με καταΐφι το ζήλεψα λίγο όταν το είδα στο Instagram. Την αλήθεια μου να τη πω, χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς όπως τα λες Ειρήνη μου! Το γαλακτομπούρεκο με καταϊφι άστα να πάνε, ήταν "τούμπανο" αφού σκάσαμε μετά! Εγώ ευτυχώς το πήρα σκέτο, οι άλλοι με παγωτό και πάλι αχ ήταν θεϊκό. Την αλήθεια μου να την πω κι Εγώ, χαχα! Να είσαι καλά κορίτσι μου!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes