⌛Keep a 5 Year Journal: Days 1-6 (Δεκέμβριος 2015) #1

⌛Keep a 5 Year Journal: Days 1-6 (Δεκέμβριος 2015) #1

Τρίτη 1/12/2015: Οι στόχοι μου για τον Μήνα Δεκέμβριο
   Οι στόχοι μου για τον μήνα Δεκέμβριο είναι οι εξής:

  • Να φτιάξω ένα πρόγραμμα (λίστα) με όλα όσα αφορούν το blog μου (σταθερές θεματικές στήλες, φιλικά project, αναρτήσεις στο πρόχειρο, χρωστούμενες αναρτήσεις, εκκρεμότητες) και που πρέπει να τα βάλω όλα σε μια σειρά. Να οργανωθώ καλύτερα βρε παιδί μου. Εντάξει, οργανωτική είμαι, να διατηρώ ένα πρόγραμμα, εκεί κάπως δυσκολεύομαι.

  •  Να φτιάξω μια λίστα με όσα θέλω να κάνω μέσα στο 2016. Είτε αυτά αφορούν το blog, την συγγραφή των βιβλίων μου, είτε τη ζωή μου ή και όσα έχω μέσα στο κεφάλι μου.

  • Να ολοκληρώσω το παζλ με θέμα το "Φωτισμένο Παρίσι", που το είχα ξεκινήσει πριν το Καλοκαίρι. Με δυσκολεύουν τα κομμάτια του γαλάζιου ουρανού. Αλλά που θα μου πάει; Λίγο έμεινε για να ενωθούν όλα και να κορνιζαριστεί. Δεν μασάω Εγώ από τέτοιες δυσκολίες...

  •  Να διαμορφώσω ένα βάζο... (περισσότερα ΕΔΩ θα σας πω όταν έρθει η ώρα!)

  •  Να περάσω αυτές τις γιορτές όσο, όπως και με όποιον τρόπο γίνεται ευχάριστα, διασκεδαστικά, χαρούμενα, χωρίς περιττή πίεση και άγχος, με ανθρώπους γύρω μου, δίπλα μου, που με αγαπούν, τους αγαπώ, και που με κάνουν να αισθάνομαι ασφαλής και όμορφα.
    • Να μην μπλέξω συναισθηματικά-ερωτικά με κανέναν. (Ναι, ναι μη γελάτε, στόχος είναι αυτός! Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου και ως γνωστόν, κρατάω τις υποσχέσεις μου!) Ξέρω πολύ καλά τι λέω! Πρόσφατα μάζεψα τα κομμάτια της καρδιάς μου και της ψυχής μου. Θέλω το χρόνο μου... με τον εαυτό μου! Θέλω να φύγει η χρονιά, με ηρεμία και έχοντας βρει ξανά πλήρως τις ισορροπίες μέσα μου και να είμαι πανέτοιμη την νέα χρονιά, σε περίπτωση που κάτι καινούργιο και άξιο μπει στη ζωή μου. Είμαι -επιτέλους- καλά αλλά θέλω να είμαι καλύτερα! αι για να σας προλάβω, σας παρακαλώ δε θέλω τύπου "συμβουλές" ή να μου πείτε "Μαρία μην απαρνήσαι την αγάπη κλπ." γιατί δεν εννοώ κάτι τέτοιο. Νομίζω πως είμαι ξεκάθαρη σε αυτά που γράφωΚαι τα έχουμε πει! Εγώ ξέρω για μένα, καλύτερα απ' τον καθένα!)

Τετάρτη 2/12/2015: Μια Χριστουγεννιάτικη Ανάμνηση
  Πάντα η πρώτη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι όταν πήγαινα Δημοτικό. Η μαμά τότε δούλευε καμαριέρα σε ένα ξενοδοχείο της Αθήνας. Γιορτινές μέρες την περίμενα μονάχη κάθε βράδυ στο τεράστιο (ίσα με δυο δωμάτια), στρωμένο με χαλί, σαλόνι, όπου βρισκόταν το μεγάλο στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Ξαπλωμένη και σκεπασμένη με το πάπλωμα δίπλα στο δέντρο να την περιμένω με την ανησυχία μου (και απέραντη μοναξιά) να χτυπάει κόκκινο μέχρι να έρθει για να δω ότι είναι καλά. Όταν άκουγα την πόρτα, πήγαινα τρέχοντας στο κρεβάτι μου για να μη καταλάβει ότι την περίμενα. Ποτέ δεν της το είπα! Από τότε με έτρωγε αυτή η ρημάδα η στεναχώρια, η μοναξιά, η ανησυχία. η θλίψη σε σημείο να μισώ αυτές τις γιορτές. Έπρεπε να φτάσω στα 28-29 (πρόσφατα δηλαδή) για να αγαπήσω και να λατρέψω αυτές τις γιορτές.

Πέμπτη 3/12/2015: Πώς ήταν η σημερινή μέρα
  Κουραστική, βαρετή... δεν είχα δυνάμεις να κάνω πολλά και αυτά που έκανα με κούραζαν αμέσως. Είναι και αυτή η μέση μου που ακόμα δεν μου έχει περάσει.

Παρασκευή 4/12/2015: Τι θέλω να πετύχω αυτόν τον μήνα

   Να υλοποιήσω όλους τους παραπάνω στόχους που έβαλα. Α! να πετύχω επιτέλους και το Τζακπότ στο τζόκερ. Χαχα!
 

Σάββατο 5/12/2015: Πώς «μυρίζουν» τα Χριστούγεννα;
   Για μένα, τα Χριστούγεννα πια "μυρίζουν" αγάπη, χαρά, παιδικά χαμόγελα -στα πρόσωπα των μεγάλων-, ελπίδα και προετοιμασία για την νέα χρονιά που θα υποδεχτούμε. Φυσικά, μυρίζουν και μελομακάρονα που τα λατρεύω.

Κυριακή 6/12/2015: Ποια ανάμνηση θέλω να κρατήσω σήμερα;
   Θα κρατήσω το μαγείρεμα που έκανα μαζί με την μαμά μου. (μήπως να δηλώσω συμμετοχή στην εκπομπή "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου;" χαχα!!!) Και επειδή Εγώ όταν ασχολούμαι με την κουζίνα και δε με το μαγείρεμα, το κάνω με μεράκι και ευχαρίστηση, η μάνα μου σήμερα έλεγε συνέχεια "Κοίτα να δεις η Σεφ...!"



https://drive.google.com/file/d/0BwWWKrAUR3G0NDE4UkEyb3Rfcnlxb0lpZDd0Tk5YM1RFVjN3/view
  Οι 31 ερωτήσεις του Δεκεμβρίου 2015



Διαβάστε επίσης:
______________________

⌛ Keep a 5 Year Journal: 365 συλλεκτικές ερωτοαπαντήσεις και το ...ταξίδι ξεκινά!
⌛ Keep a 5 Year Journal: Days 1 - 15 (Νοέμβριος 2015) #1
⌛ Keep a 5 Year Journal: Days 16 - 22 (Νοέμβριος 2015) #2
⌛ Keep a 5 Year Journal: Days 23 - 30 (Νοέμβριος 2015) #3







  *Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2015 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

23 σχόλια :

  1. Μαράκι πάντως εύχομαι να εκπληρώσεις τους στόχους σου!!!!!! Και καταλαβαίνω τι λες, είναι κάποιες στιγμές που απλά τις θέλουμε για τον εαυτό μας. Να ανασυνταχθούμε και να είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε!!!!!!
    Περιμένω περισσότερα για το βάζο. Ακούγεται πολλά υποσχόμενο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, κι Εγώ το εύχομαι, είδες;! Και μπράβο, μια χαρά κατάλαβες τι λέω! Να ανασυνταχθώ για μια καλύτερη συνέχεια ή μήπως καινούργια αρχή; Για το βάζο, δεν ξέρω αν θα μου βγει όπως το έχω στο μυαλό μου, αλλά περισσότερο εμ νοιάζει η ...ιδέα του! Σε φιλώ Μαρινάκι μου!

      Διαγραφή
  2. Μαράκι μου αγαπημένο, είναι απολύτως κατανοητό να θες χρόνο με τον εαυτό σου, να ηρεμήσεις, να γεμίσεις μπαταρίες και να ανασυνταχθείς! Όλοι έχουμε ανάγκη τέτοιες περιόδους!
    Συγκιινήθηκα με την ανάμνησή σου από τα παιδικά σου Χριστούγεννα... είναι λογικό να αισθανόσουν μοναξιά και να τα έχεις πάρει με στραβό μάτι. Χαίρομαι όμως που πλέον τα αγαπάς! ;)
    Όσο για το θέμα του μπλογκ, μεγάλη κουβέντα είπες! (Σε εμάς γίνεται χαμός από εκκρεμότητες και χρωστούμενες αναρτήσεις).. Μακάρι να βρεις άκρη, γιατί θα είναι και πιο εύκολο να διαχειριστείς το ιστολόγιό σου, ανάλογα με τη διάθεση και το χρόνο σου!
    Εμείς πάντως αλλάξαμε τη λίστα των ερωτήσεων για το Δεκέμβρη, γιατί να, για παράδειγμα τη λίστα με τους στόχους για το μήνα την έχω γράψει (και αναρτήσει) ήδη.. όπως και στις επόμενες υπήρχαν κάποια κοινά σημεία. Επομένως για να μην επαναλμβάνουμε τα ίδια πράγματα και τις ίδιες απαντήσεις, βάλαμε ερωτήσεις που μας βόλευαν πιο πολύ.
    Φιλιά πολλάάάάααααα!! <3 Καλή εβδομάδα να έχεις!!!! <3 <3

    ΥΓ: Περιμένω κι εγώ να δω για το βάζο τι εννοείς! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου, χαίρομαι που είναι απολύτως κατανοητό. Είμαι ξεκάθαρη, οπότε το λιγότερο που θα μποορύσα να επιθυμώ είναι ...κατανόηση!
      Εντάξει, τέτοιες αναμνήσεις έχω πολλές αλλλά πλέον τα λατρεύω τα Χριστούγεννα και δεν είναι τυχαίο που είναι -ίσως- οι μόνες γιορτές που μου αρέσουν.
      Όσο για το blog, από το 2009 που ξεκίνησα το πρώτο μου blog και μέχρι και 3-4 μήνες με αυτό, δεν είχα τέτοιες εκκρεμότητες και αναρτήσεις πρόχειρες.... τώρα πολλές και γενικά πολλά έχουν μείνει πίσω και δεν μου αρέσει να αφήνω μισές δουλειές....
      Καλά κάνατε που αλλάζετε τις ερωτήσεις, αφού σας διευκολύνει....
      Καλή εβδομάδα να έχουμε! Θέλω να είναι πολύ όμορφη! ♥♥

      Υ.Γ. Καλά μην περιμένετε για το βάζο τίποτα το συγκλονηστικό.... περισσότερο η ιδέα του εμένα με νοιάζει... θα σας δείξω!

      Διαγραφή
  3. Απολύτως κατανοητό είναι αυτό που έγραψες, Μαράκι για τη σχέση! Μόνο αν έχεις βρει τα πατήματά σου και έχουν κλείσει οι όποιες πληγές, μπορείς να πας παρακάτω και να δοθείς. Διαφορετικά, είναι και λίγο σαν να κοροϊδεύεις και τον άλλο αλλά και τον εαυτό σου!
    (Κρατάς μυστικό? Αυτό που έγραψες πως περίμενες τη μαμά σου και όταν επέστρεφε στο σπίτι έτρεχες στο κρεβάτι σου για να μην καταλάβει πως ανησυχούσες, το έχω κι εγώ! Ακόμα και τώρα! Αν -ακόμα και χωρίς λόγο- έχω την αίσθηση πως έχει αργήσει κάποιος αγαπημένος μου,... άσ'τα να πάνε! ;-) )
    Ανυπομονώ να μάθω περισσότερα για το βάζο πάντως!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου και ελπίζω οι στόχοι σου να βρουν... στόχο!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου, έτσι ακριβώς όπως τα λες! Επειδή δε θέλω αν κοροιδεύω τον άλλον, τον οποιοδήποτε άλλο, είτε υπάρχει κάποιος είτε θα υπάρξει, θέλω να είμαι ξεκάθαρη πρώτα σε μένα κι ύστερα στον άλλον. Δεν μου αρέσει να κοροιδεύω και πόσο μάλλον να πάιζω ή να είμαι τόσο μπερδεμένη.... δεν λειτουργώ έτσι, ποτε΄δεν λειτουργούσα.... γι' αυτό νιώθω την παρούσα φάση να "απέχω" να είμαι με μένα.... καταλαβαίνεις!
      (Αν κρατάω μυστικό; όλη μου η ζωή από χιλιάδες μυστικά είναι! Χαχα! Σε καταλαβαίνω.... κι Εγώ ακόμα την παιρνάω αυτή την φάση, ειδικά με την μαμά...ακόμα!)
      Όσο για το βάζο, μην περιμένετε κάτι το συγκλονηστικό..... ελπίζω να βγει όπςω το έχω στο μυαλό μου ή έστω στο περίπου....

      Σε φιλώ Γιάννα μου! Καλή και όμορφη εβδομάδα να έχουμε! ♥

      Διαγραφή
  4. Εχεις μπει σε Χριστουγεννιατικη διαθεση και μου αρεσει πολυ
    Να απολαμβανεις τη καθε μερα, τη καθε στιγμη σου, οπως κανεις αλλωστε
    Καλημέρα αγαπημένη και καλή εβδομάδα να έχουμε.
    Φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου, αν έχω μπει στο κλίμα των εορτών, λέει; Έχω μπει και απολαμβάνω την κάθε στιγμή του μήνα! Μακάρι να συνεχιστεί με πολλές όμορφες στιγμές... για όλοςυ μας!
      Καλή εβδομάδα να έχουμε!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα!! Οι προσωπικοί μας στόχοι αφορούν μόνο εμάς και κανέναν άλλον, οπότε δεν μας ενδιαφέρει αν θα γίνουν κατανοητοί γιατί αφορούν την προσωπική διαδρομή του καθενός που εκείνος γνωρίζει καλύτερα! Γι'αυτό και σε αυτή την αγαπημένη μας στήλη δεν δημοσιεύω τους στόχους μου στο blog και αναρτώ επιλεκτικά κάποιες ερωτήσεις! :)

    Πριν από πολλά πολλά χρόνια αναρωτιόμουν πως γίνεται κάποιος να μην αγαπά τα Χριστούγεννα, να μελαγχολεί και να μην τα αντέχει. Φυσικά αργότερα κατάλαβα πως αν τα έχει συνδέσει με μελαγχολικές ή τραυματικές εμπειρίες είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναπόφευκτο να τα διαχωρίσει. Για παράδειγμα κάθε Χριστούγεννα είναι διαφορετικά γιατί ένα χρόνο μετά όλο και κάτι έχει αλλάξει, όλο και διαφορετικά βλέπεις τα πράγματα. Αν καταφέρεις λοιπόν να αντικαταστήσεις παλιές άσχημες πονεμένες καταστάσεις με νέες εμπειρίες, τότε αλλάζουν όλα!
    Να προσέχεις την μεσούλα σου και αν συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί γιατί δεν πας σε έναν γιατρό;
    Τέτοιες βλακείες έκανα όταν χτύπησα το πόδι, δεν το έψαξα διεξοδικά και τώρα μου μένει ακόμα ελαφρώς παραμορφωμένο εκεί που χτύπησα.. Μη το αφήνεις!
    Καλή εβδομάδα σκορπίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, μια χαρά τα είπες για τους "προσωπικούς μας στόχους"! Εγώ πάλι δημοσιεύω τους στόχους μου, διότι το blog μου, όπςω έχω ξαναπεί, είναι ένα είδος ...ημερολόγιο για μένα και πάντα όταν χρειάζομαι επενθύμιση γυρίζω σε αυτό και εμ διαβάζω!
      Μια χαρά λατρεύω πια τις γιορτές και παρότι που θυμάμαι τις άσχημες, δυσάρεστες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις από το παρελθόν, μια χαρά νιώθω! Το αγαπώ άλλωστε το παρελθόν μου και δεν το απαρνιέμαι, γιατί μόνο έτσι έχω παρόν και μέλλον.
      Και τη μέση μου αλλά και το δόντι μου πρέπει να πάω να κοιτάξω... να δω πότε;!
      ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να έχουμε!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία! Λέω να το ξεκινήσω και γω. Μου άρεσε πολύ η ιδέα!
    Καλημέρα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, να το ξεκινήσεις κι εσύ αμέσως! Είναι τέλεια ιδέα και γενικά τέλειο project! Να επισκεφτείς το blog της Μάρθας για περισσότερες πληροφορίες.
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να έχεις!

      Διαγραφή
  7. Μαράκι μου σκεφτόμουν χθες το βράδυ ότι θα δώ σήμερα την ανάρτηση σου και θα έχω πολλά να σου γράψω, αλλά δεν έχω πολλές λέξεις.
    Η χριστουγεννιάτικη σου ανάμνηση με συγκλόνισε. Τόσο πολύ που θέλω να αγκαλιάσω εκείνο το κορίτσι του Δημοτικού τόσο σφτιχτά.. μα τόσο σφιχτά.... (είναι και οι ορμόνες στην μέση βλέπεις)

    Σε φιλώ κοπέλα μου γλυκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρθα μου, πες ότι έλαβα την αγκαλιά σου... το κορίτσι εκείνο του Δημοτικού, μεγάλωσε πια και έχει άλλα στο κεφάλι του.... χεχε! Μην μου συγκινείσε.... μόνο από χαρά! Απλά να ξέρεις πως σε μένα και εδώ μέσα έχω πολλές τέτοιες δύσκολες - δυσάρεστες αναμνήσεις αλλά το σήμερα είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από το τότε.
      Σε φιλώ και να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!

      Διαγραφή
  8. Ουφ, στενοχωρήθηκα για σένα που περίμενες μόνη τη μαμά.. Πόσα πράγματα δεν μας έχουν στενοχωρήσει, που δεν τα έμαθαν ποτέ οι γονείς, αν και δεν θα ήταν κακό.. Εγώ νομίζω πως, συναισθηματικά, δεν είναι τόσο εύκολο να μπλέκουμε "στα καπάκια", οπότε χαλάρωσε κι απόλαυσε το διάλειμμα! ;) Καλημερούδια και φιλιά και καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε όλα όσας έγραψες Πέτρα μου!
      Εγώ αυτό "σα καπάκια" ποτέ δεν τα κατάλαβα και πόσο μάλλον δεν μπόρεσα να λειτουργήσω! Οπότε, πάντα χαλάρωνα, τα έβρισκα περισσότερο με μένα, ηρεμούσα... και μετά όλα στην ώρα τους...!
      Καλή εβδομάδα να έχουμε!

      Διαγραφή
  9. Πώς μυρίζουν τα Χριστούγεννα...μμ υπέροχη ερώτηση!
    Για ανάρτηση ολόκληρη ...(ιδέα μου μπήκε Μαριώ!)
    Να μην ερωτευτώ...αχαχαχα οκ έλιωσα!

    Εύχομαι να πετύχεις τους στόχους σου Μαρία μου!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα, αφού σου μπήκε ιδέα, έλα, σε παρακαλώ Κυρία μου, με την πρώτη ευκαιρία, να την υλοποιήσεις αυτή την ιδέα. Θα έχει ενδιαφέρον....
      Να μην ερωτευτώ/να μην μπλέξω αλλά βλέπεις η ζωή πάλι κόντρα μου πάει... και δεν με αφήνει σε ησυχία... είδες; να θέλω να αγιάσω και να μην με αφήνει! Δεν είναι άδικο; Χεχεχε!
      Κι Εγώ εύχομαι να πετύχω τους στόχους μου!
      Τα φιλιά μου αγαπημένη! ♥

      Διαγραφή
  10. καρδουλα μου πολυ πολυ μου αρεσε ολο τουτο , ειδικα εκεινη η αναμνηση με το παπλωμα κατω απο το δενδρο ................... μια εμπειρια που δεν αξιζει να την περναει κανενα παιδακι ....
    πηρα λοιπον το journal σου και το εχωσα μεσα στο πανηγυρι μας http://starsandicicles.blogspot.gr/2015/12/blog-post_44.html !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτια μου, ναι, κανένα παιδάκι δεν πρέπει να βιώνει τέτοιες εμπειρίες αλλά...
      Σ' ευχαριστώ πολύ για την τιμή!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  11. Καταρχήν θα συμφωνήσω κι εγώ πως όλοι χρειαζόμαστε τον χρόνο μας να ανασυνταχθουμε... Να πάρουμε φορα, δυνάμεις και ενεργεία.Να γεμίσουμε τις μπαταρίες και να επανέλθουμε.
    Τους στόχους για το μπλογκ τους έχω κι εγώ . έχω κάποιες ιδέες και μετά την εξεταστική και τις εργασίες θα ανασυνταχθω ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γκρρρ πατησα καταλαθος δημοσίευση. Συνεχίζω.... Σφιχτηκε η καρδιά μου με την ανάμνηση σου γιατί κι εγώ έχω (αλλού είδους) άσχημες χριστουγεννιατικες αναμνήσεις. Ξέρεις όμως κάτι? Είσαι σούπερ είσαι καλά και δεν είναι καθόλου αργά για νέες υπέροχες αναμνήσεις.
    Αντε και τα καλύτερα έρχονται λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαράκι μου, όταν νιώθουμε πως χρειαζόμαστε χρόνο είναι τελικά μόνο υπερ μας!
    Για το blog πρέπει να ανασυνταχθώ γιατί δεν με βλέπω ούτε κι εμένα αλλά ούτε και αυτό, καλά. Θα χάσουεμ στο τέλος, τελείως την μπάλα! Χαχαχα!
    Όσο για τις Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις; ποτέ δεν είναι αργά για να δημιουργήσουμε όμορφες, γενικώς και ειδικώς! Και ναι! Τα καλύτερα, έρχονται! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes