Το Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο… από το παρελθόν!

Το Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο…

     Χθες, κάνοντας μια ‘βόλτα’ από το blog της Katerina Verigka έπεσα πάνω σε μια ανάρτησή της με τίτλο Το ταξιδιάρικο ημερολόγιο!! και είδα με μεγάλη μου χαρά αλλά και προς έκπληξή μου να μιλάει για το Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο της Μπλογκοφιλίας με αρχική δημιουργό τη γνωστή μας αλλά και αγαπημένη πολλών bloggers a pink dreamer (Νεραιδομάγισσα) που τέλειωσε το μακρύ του ταξίδι που κράτησε 1 χρόνο και 6 μήνες!!! (Αύγουστος 2010 – Φεβρουάριος 2012)

Ομολογώ πως συγκινήθηκα! Γύρισαν οι θύμησες πίσω στο πρόσφατο παρελθόν και την εποχή που έγραφα στο πρώτο προσωπικό μου blog “PASSION {ΠΑΘΟΣ}”. Μια εποχή που ήμουνα στα μισά του μοναχικού δρόμου της “ανακάλυψης & της προσπάθειας”. Σ’ αυτό το ημερολόγιο συμμετείχα κι εγώ! Στις 13/1/2011 (σύμφωνα με την ημερομηνία που αναγράφω στις σελίδες μου στο ημερολόγιο) είχα βάλει τη δική μου προσωπική πινελιά (όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτο) σ’ αυτό το ημερολόγιο. Θυμάμαι πως και πως το περίμενα να το πάρω στα χέρια μου, να ξεφυλλίσω τις ξεχωριστές σελίδες του και να αποτυπώσω τις δικές μου σκέψεις, εικόνες. Θυμάμαι έφτασε στα χέρια μου λίγες ημέρες μετά από τις γιορτές των Χριστουγέννων και 4-5 μέρες μετά το έστειλα στην επόμενη κοπέλα… κι έτσι έφτασε σήμερα εν έτη 2012 το “Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο” να έχει ολοκληρωθεί!
 

Το Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο… από το παρελθόν! (part1) by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
  Κάντε κλικ επάνω στη φωτο για να τη δείτε σε πλήρη μορφή.

  Εντάξει, μεγάλη συγκίνηση! Βλέποντας τις δικές μου δυο σελίδες χαίρομαι που όλα όσα έγραψα -τότε- είναι οι σκέψεις που έτρεχαν από το μυαλό μου και δεν ήταν απόλυτα απαισιόδοξες, πράγμα περίεργο για εμένα. Αν και όλη η εικόνα θυμίζει λίγο κοριτσίστικο, παιδικό ίσως, τελικά συνεχίζει να μου αρέσει επειδή έχει κάτι το …παραμυθένιο, κάτι που σήμερα στην εποχή που ζούμε και τις καταστάσεις που βιώνουμε, δύσκολα μπορείς να βρεις κάτι που να μοιάζει …παραμυθένιο. Συγκίνηση γιατί  αν και έκλεισα το PASSION {ΠΑΘΟΣ}ποτέ δεν ξέχασα το “Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο” και πάντα (και ειδικά προσφάτως) αναρωτιόμουνα τι να έχει απογίνει και αν έχει ολοκληρωθεί. Συγκίνηση, γιατί θα υπάρξει και “Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο 2” και με χαρά δηλώνω (και πάλι) συμμετοχή. 
 
Το Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο… από το παρελθόν!  by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Εσείς που αγαπάτε τα ημερολόγια, που ένα τέτοιο ημερολόγιο σας θυμίζει την εφηβεία σας, τις κρυμμένες σκέψεις σας που καταγράφατε στο κρυμμένο ημερολόγιό σας ή ακόμα εσείς που “ζηλέψατε” το πρώτο Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο και θέλετε να ταξιδέψετε με το Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο 2, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή.
 
Το Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο…
 
  Παρακάτω διαβάστε την Πρόσκληση της apinkdreamer, ακολουθήστε τις οδηγίες και… Καλό σας Ταξίδι με το Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο!!!
_______________________________________
Με τα μάτια της ψυχής βλέπεις πιο καθαρά! - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Το Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο 2!-Δηλώστε συμμετοχή τώρα!!!


45 φίλες/μπλόγκερς,γέμισαν τις σελίδες του με μαγευτικές εικόνες,λόγια,χρώματα και έργα,μα πάνω από όλα με αγάπη!
  Το ταξίδι σε όλη τη χώρα ξεκινά ξανά με ένα νέο ημερολόγιο, (moleskine/συλλεκτικό με τον μικρό πρίγκιπα-δώρο από τη φίλη μου την Αμαλία) έχοντας ως στόχο να μας φέρει όλους και όλες πιο κοντά!!!


   Οι οδηγίες και ο τρόπος συμμετοχής είναι οι εξής:
Το σχέδιο απαιτεί ένα ημερολόγιο όπου, όποιος ή όποια δηλώσει συμμετοχή έχει τη δυνατότητα να το λάβει σπίτι του/της, να συμπληρώσει από μία έως δυο σελίδες με ότι επιθυμεί(γράψιμο,ζωγραφική,σχέδιο,κολάζ,συνταγή,φωτογραφίες,κλπ) και να το στείλει αμέσως μετά στον επόμενο συμμετέχοντα της λίστας!

 ΠΡΟΣΟΧΗ: έχετε διορία 4-7 μέρες να το κρατήσετε κοντά σας! 

Αν θέλετε λοιπόν να συμμετάσχετε, το ημερολόγιο είναι έτοιμο και ξεκινάει από εμένα, αφήστε ένα σχόλιο εδώ (για να φανεί η σειρά των ατόμων με την οποία θα ταξιδέψει το ημερολόγιο) και τη διεύθυνση σας στείλτε την μου, στο eltsamp@windowslive.com ή με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ μου στο facebook ΕΔΩ!
 
  H λίστα με τις συμμετέχουσες/τους συμμετέχοντες θα αναρτηθεί σύντομα στη δεξιά μπάρα του μπλογκ μου!

Αφού περάσει κι από τον τελευταίο της λίστας,θα έρθει πάλι σε μένα και όλες οι σελίδες του θα αναρτηθούν εδώ καθώς και στο you tube  με ένα σχετικό βίντεο!!!
Aς μην μείνουμε λοιπόν μόνο στην ανταλλαγή σχολίων και μηνυμάτων! Ας επεκτείνουμε την μπλογκοφιλία παραπέρα, μέσω αυτού του ημερολογίου που θα έρθει σπίτι σας,στα χέρια σας για να αποτυπώσετε μέσα ό,τι μα ό,τι επιθυμείτε! Όποιος επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες , μπορεί να μου τις ζητήσει στην ηλεκτρονική  διεύθυνση που έγραψα παραπάνω! 

Η σειρά με την οποία θα δηλώσετε συμμετοχή θα είναι η σειρά με την οποία θα φύγει και θα λάβετε το ημερολόγιο! Εγώ ήδη έγραψα και ζωγράφισα στην πρώτη σελίδα!!!

***Αν επιθυμείτε να διαδώσετε αυτό το project βάλτε στο μπλογκ σας το παραπάνω εικονίδιο (το ημερολόγιο που πετάει)  με τη διεύθυνση αυτής της ανάρτησης καθώς επίσης και στο Facebook ή κάντε και μία ανάρτηση!
Περιμένω τις συμμετοχές σας!!!Ας μην αφήσουμε τον Χειμώνα που έρχεται να σκοτεινιάσει τις καρδιές μας!!!
____________________________________
 
UPDATE:
 
 📌Δυστυχώς, όπως μας ενημέρωσε η Νεραιδομάγισσα, το Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο χάθηκε κι έτσι ούτε κι Εγώ δεν το παρέλαβα ποτέ.
 
 
 
 --------------------------------
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

2 σχόλια :

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes