🌏Διαδίκτυο-Τεχνολογία #4: Καταργείτε το Google Reader!


Η Google, σταματάει/καταργεί την υπηρεσία Google Reader.
Πριν πολύ καιρό είχα λάβει e-mail από την Google ενημερώνοντας την διακοπή της υπηρεσίας αυτής.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα και πολύ σημασία μιας και έλεγε πως  θα πάψει να λειτουργεί η υπηρεσία από την 1η Ιουλίου.

Όμως, πολλοί φίλοι μου, με ρωτάγανε τι θα γίνει με τους αναγνώστες τους στο blog τους…
έτσι μπήκα κι εγώ στην αναζήτηση για να μάθω περισσότερα.
Έπεσα σε κάποιες αναρτήσεις από blogs που με πολλές λεπτομέρειες εξηγούσαν τι σημαίνει η διακοπή του Google Reader αλλά και τις λύσεις που υπάρχουν για να μην χαθούν οι αναγνώστες κ.α.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πολύ χρησιμοποιώ (σπάνια)  αυτήν την υπηρεσία για να διαβάζω τις αναρτήσεις τον blogs που ακολουθώ.
Διαβάζω τις αναρτήσεις από το Gadget “Λίστα ιστολογίων” που έχω προσθέσει στο τέλος-δεξιά του blog μου.

Εγώ προσωπικά δεν θα μπω στον κόπο να σας εξηγήσω ακριβώς για την διακοπή της υπηρεσίας και της λύσεις που έχουμε, απλά και μόνο επειδή στις αντίστοιχες αναρτήσεις των κοριτσιών τα λένε όλα αναλυτικά και πολύ  απλά και έτσι σας προτείνω να διαβάσετε οπωσδήποτε αυτές τις αναρτήσεις*, όπου σίγουρα θα σας λυθούν όλες οι απορίες και θα κάνετε το κουμάντο σας όσον αφορά τους “αναγνώστες σας”.
Όχι τίποτα άλλο για να προλάβετε  και για να μην αφήσετε την τελευταία στιγμή την ασφάλεια των αναγνωστών σας (Followers).


*Διαβάστε τις εξής αναρτήσεις:

Τέλος, -αν και δεν πολύ μου αρέσει το bloglovin'- είμαι ήδη μέλος και έχω προσθέσει όλα τα ιστολόγια/blog που παρακολουθώ.
Όσες & όσες επιθυμείτε να είσαστε αναγνώστριες/ες αλλά και για να μην χάνετε καμία ανάρτηση και κυρίως την επαφή μας,
μπορείτε να με ακολουθήσετε στις εξής υπηρεσίες:

Τα σχετικά Follow Button από social networks (Facebook, Twitter,  Google+, YouTube, Flickr, Instagram & Bloglovin) στα όποια είμαι μέλος μπορείτε να τα βρείτε και στη δεξιά μπάρα του blog αλλά και πάνω στο menu Contact Me! .

(Μπορείτε να μου αφήσετε και τα δικά σας link στο post αυτό ως σχόλιο για να σας ακολουθήσω κι εγώ με την σειρά μου)


Follow on Bloglovin


 
Σημ.: Αυτό το ενημερωτικό post το ανα-δημοσίευσα και στο beauty blog μου The World of Beauty http://mariabeautygirl.blogspot.gr
 

 
Μαρία / Maria
 
 
 
Διαβάστε επίσης:
___________________
 





✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά Κλικ...
Buy Me a Coffee by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ
 


 
 

Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 

 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

*Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!* ~ *Copyright ©2010-2013*
by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

2 σχόλια :

  1. Τα blogs που είχες καταχωρημένα στον reader μεταφέρονται στο bloglovin'. Αυτό που πρέπει εσύ να κάνεις για να μη χάσεις ό,τι παρακολουθείς είναι να καταχωρείς στο bloglovin' όποια blog συναντάς από εδώ και πέρα, αντί να γίνεσαι αναγνώστριά τους.

    Κι εγώ στην αρχή δεν ξετρελάθηκα με το bloglovin' γιατί αν το ψάξεις λίγο έχει ωραίες και βολικές ρυθμίσεις που μεταξύ άλλων κατηγοριοποιούν τα blogs στα οποία είσαι εγγεγραμμένη κι έτσι μπορείς να βρίσκεις ευκολότερα τα αγαπημένα σου :-)

    Καλή συνέχεια στο τριήμερό σου Μαράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *Μαρία Π., Μαράκι μου, το γνωρίζω πως τα blogs μεταφέρονται αυτομάτως στο bloglovin'. Όπως επίσης και την κατηγοριοποίηση τvν "αγαπημένων" μου blogs. Αλλά, ok αλλαγές είναι αυτές και μας αρέσουν-δεν μας αρέσουν πάντα γίνονται για καλό, έτσι δεν είναι; Καλό τριήμερο και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes