📽Movie of Sunday! Wrong Turn 5: Bloodlines (Λάθος Στροφή 5)


Κυριακή σήμερα και σας παρουσιάζω το πέμπτο post του Movie of Sunday.
 
Wrong Turn 5:Bloodlines (Λάθος Στροφή 5)

 
Η ταινία που θα σας παρουσιάσω σήμερα είναι ένα θρίλερ/Ταινία τρόμου. Ναι, μου αρέσουν πολύ (και) τα Θρίλερ & οι Ταινίες Τρόμου και δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα βλέπω βράδυ και μόνη μου.  Η ταινία αυτή λοιπόν είναι η Wrong Turn 5:Bloodlines (Λάθος Στροφή 5). Όπως καταλαβαίνετε από τον αριθμό πέντε, έχουν ακολουθήσει προηγουμένως άλλες τέσσερις. Και ναι, έχω δει και τις τέσσερις προηγούμενες και αυτός ήταν και ο λόγος που πήρα να δω και το νούμερο πέντε.


*Λίγα λόγια για το story της ταινίας:

Μία μικρή πόλη της Δυτικής Βιρτζίνια, φιλοξενεί το θρυλικό μουσικό φεστιβάλ του "Mountain Man", όπου πλήθη συγκεντρώνονται μεταμφιεσμένα για να γιορτάσουν την Αποκριά, σε μια ξέφρενη νύχτα γεμάτη χορό και φάρσες. Όμως μία ομάδα κανίβαλων του βουνού, καταστρέφουν όλη τη διασκέδαση προσφέροντας τους εαυτούς τους, ως φάρσα... ή κέρασμα; σε ένα γκρουπ μαθητών κολλεγίου, που επισκέπτεται το φεστιβάλ. Και τότε το πραγματικό πάρτι αλλά και ο αληθινός τρόμος αρχίζει!


*Το trailer της ταινίας [Ελληνικοί Υπότιτλοι]:


 
 

*Η άποψή μου:


Καταρχάς, η ταινία κινείται απόλυτα στον ίδιο γρήγορο ρυθμό, σενάριο, έφηβοι πρωταγωνιστές, κακοί/δολοφόνοι, διάλογοι… και πάει λέγοντας,  όπως και οι τέσσερις προηγούμενες.  Επίσης, το τέλος -όπως είναι αναμενόμενο- πολύ προβλέψιμο, δηλ. όλοι οι “καλοί” πεθαίνουν και όλοι οι “κακοί” επιβιώνουν για μία ακόμη φορά. Μάλλον για να μπορεί να υπάρξει και άλλη συνέχεια της ταινίας, λέω τώρα εγώ! 


Τι μου άρεσε; ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Και σας το λέω εγώ που τέτοιου είδους ταινίες και γενικά θρίλερ δεν κάθομαι και πολύ να τις αναλύω ούτε και να της παίρνω και πάρα πολύ σοβαρά… αλλά ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ τίποτα! Από τα πρώτα 5-10 λεπτά ξενέρωσα, χαλάστηκα, νευρίασα και μετάνιωσα που την επέλεξα. Αλλά, είπα αφού την πήρα και αφού έχω δει και τις προηγούμενες ας κάτσω να δω και αυτήν… μέχρι το τέλος. Και την είδα… δυστυχώς! Αφού κάποια στιγμή αναρωτήθηκα: “Μα πως κάθομαι και βλέπω –ακόμα- τέτοιες ταινίες;” Αλλά, είπαμε! Κινηματογράφος, άρα ψυχαγωγία είναι και δεν χρειάζεται τις ταινίες να τις παίρνουμε και πολύ σοβαρά! Στην πραγματική Ζωή συμβαίνουν χειρότερα… και αυτά πρέπει να τα παίρνουμε σοβαρά!


Το Wrong Turn 5:Bloodlines (Λάθος Στροφή 5) λοιπόν ήταν  πως λένε “Μάπα το Καρπούζι;” Αυτό ακριβώς! Και νομίζω πως έχω πολύ καιρό να δω “μάπα” ταινία! Ναι! Είχε κάποιες ας πούμε τρομακτικές σκηνές αλλά τις περισσότερες φορές σε σημείο να γελάς από ειρωνεία. Φταίει το κακό παίξιμο των ηθοποιών; Φταίει το γρήγορα, βιαστικό story/σενάριο που “πατούσε δε πατούσε” στην ταινία; Φταίνε οι παρατραβηγμένες (αν και λογικό αφού είναι ταινία τρόμου() ως και παραμύθι σκηνές βίας; Φταίει που πολλές από τις σκηνές/τρόπους βίας σαν να τις έχω ξαναδεί σε άλλες ταινίες τρόμου, άρα πολλές αντιγραφές; Φταίει ότι περισσότερο μου έβγαλε γέλιο (ειρωνικό) παρά τρόμο; Φταίω εγώ; Ό,τι και να φταίει πάντως, δεν υπήρχε κάτι που να μου αρέσει ή τουλάχιστον να πω “εντάξει τουλάχιστον πέρασε ευχάριστα η ώρα μου!” Όχι!

Εντάξει, οι προηγούμενες τέσσερις τρωγόντουσαν! Είχαν σενάριο/story, είχαν τρόμο, είχαν νόημα από την αρχή μέχρι το τέλος, είχαν κάτι που έμοιαζε με ταινία τρόμου και περνούσε ευχάριστα η ώρα σου… είχαν κάτι! Αυτή βρε παιδί μου δεν είχε τίποτα! Είναι καθαρά μια ταινία που γυρίστηκε απλά για να γυριστεί και να βγουν κάποια λεφτά… τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο! Και φοβάμαι, πως μάλλον οι δημιουργεί αυτών των ταινιών δεν θα καθίσουν στα αυγά τους και θα γυρίσουν και Νο. 6. Αλίμονο μας! Δε ξέρω κατά πόσο θα μπω στον πειρασμό να δω (αλλά και να αντέξω) και άλλη συνέχεια των ταινιών “Wrong Turn”.


*Αν αξίζει κάποιος να την δει;
Αξίζει τόσο, όσο! Μόνο αν είσαι από αυτούς που λάτρεψαν ή έστω ευχαριστήθηκαν τις προηγούμενες και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δούνε και αυτήν που περισσότερο θα γελάσεις παρά θα τρομάξεις, ε! τότε δες την! Εγώ απλά την προσωπική μου άποψη είπα!


Αυτή λοιπόν ήταν η πέμπτη ανάρτηση της ενότητας Ταινία της Κυριακής”
(Movie of Sunday!) και η ταινία που είδα.

Εσείς την έχετε δει; Σας άρεσε; Δεν σας άρεσε; Σας αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες;
Ελεύθερα περιμένω προτάσεις για ταινίες που έχετε δει και έχετε αγαπήσει για να μπούνε στην λίστα των ταινιών που δεν έχω δει. 

Ραντεβού την επόμενη φορά με μια νέα –παρουσίαση- ταινίας!





ΕΔΩ διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις του Movie of Sunday!





***
 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων!


*Δεν είμαι Κριτικός Κινηματογράφου, ούτε Μουσικής, ούτε Βιβλίων… ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι η Μαρία και απλά εκφέρω καθαρά την προσωπική μου άποψη στο κάθε θέμα που παρουσιάζω και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Μπορεί σε μένα κάτι να μου αρέσει αλλά σε κάποιον άλλον όχι! Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι θα πρέπει εγώ ή ο άλλος να συμφωνεί ΠΑΝΤΑ με αυτά που γράφει ο καθένας.
*Το post σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ είναι διαφημιστικό!



Διαβάστε επίσης:
-----------------
►Ενότητα Κινηματογράφος: 📂Αρχειοθήκη: 📽Κινηματογράφος: Προτάσεις/Παρουσιάσεις/Κριτικές & Σχετικά άρθρα 
►Διαβάστε τις προτάσεις ταινιών της στήλης Movie Reviews
►Διαβάστε τις προτάσεις ταινιών της στήλης Movie in Cinema Κριτική
►Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Κινηματογράφος/Cinema




✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿

 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσα άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.

 

 

 

Maria Paraskevopoulou
*Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς τη συγκατάθεσή και έγκρισή μου. Αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση επικοινωνήστε πρώτα μαζί μου. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!
Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή! Copyright ©2010-2022
by *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

2 σχόλια :

  1. Λατρεύω τις ταινίες τρόμου (τα θρίλερ λίγο λιγότερο!) κ' την είχα στα υπ' όψιν μου τη συγκεκριμένη.
    Τόσο χάάάλια, ε???
    Με προβλημάτισες!!!
    Όταν (κ' αν βρω την ευκαιρία) κ' τη δω, θα σου πω εντυπώσεις!!!
    Φιλάκια!!!
    Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *syros2js, δυστυχώς ναι, τόσο χάλια!
    Πάντως, αν την δεις, να μου πεις σίγουρα τις δικές σου εντυπώσεις!
    Φιλιά!
    Καλή εβδομάδα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes