Diary of Bliss 2013: 3η εβδομάδα! “Η αλήθεια είναι …υπάρχουν οι κακές αλλά και οι καλές στιγμές!”

Diary of Bliss 2013
Αυτή η εικόνα είναι η επίσημη του "Diary of Bliss 2013"


*Διαβάστε ΕΔΩ τι ακριβώς είναι το "Diary of Bliss 2013".
*Διαβάστε ΕΔΩ το Diary of Bliss 2013: 1η εβδομάδα–“Today was a wonderful day!”
*Διαβάστε ΕΔΩ το Diary of Bliss 2013: 2η εβδομάδα–“Ένα τραγούδι …με παρελθόν!”



Diary of Bliss 2013: 3η εβδομάδα–“Η αλήθεια είναι …υπάρχουν οι κακές αλλά και οι καλές στιγμές!”

enjoy the moments

Η αλήθεια είναι ότι η εβδομάδα αυτή για εμένα δεν ξεκίνησε κα-θό-λου καλά!
Πολύ στενοχώρια, πολλά δάκρυα… και όλα αυτά άδικα!
Είναι πολύ άσχημο να έχεις φερθεί ‘σπαθί’ που λένε, να είσαι όσο μπορείς εντάξει, να μην έχεις ενοχλήσει κανέναν (ένα απ’ τα χιλιάδες ελαττώματά μου), να έχεις πεις την αλήθεια και έτσι όπως ακριβώς είναι ατ πράγματα που όμως κάποιοι να τα έχουν διαστρεβλώσει.
Είναι πολύ άσχημο και άδικο στα εύκολα οι άνθρωποι, οι φίλοι σου… να σου μιλάνε ευγενικά, να σε ‘αποθεώνουν’, να σου φέρονται καλά αλλά στα δύσκολα να σου φέρονται απάνθρωπα, με αγένεια, να σου βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό, να σε απειλούν και να σε κάνουν κουρέλι. Είναι μάλλον εύκολο να πατάς έναν άνθρωπο που απλά κάνει κάτι με την ψυχή του και τόσο δύσκολο να εκτιμήσεις αυτό το πολύ ή ακόμα και το λίγο που κάνει, έ; Μάλλον είναι!

Η αλήθεια είναι ότι στενοχωριέμαι & κλαίω πολύ και εύκολα!
Πολλά δάκρυα, πολλές σκέψεις, πολλά “γιατί”… και όλα αυτά άδικα!
Θα μου πείτε:  “Μα δεν ήξερες πως υπάρχουν αυτά;” και θα σας απαντήσω: “Μα φυσικά και τα ήξερα! Έχω φάει κι αν έχω φάει με την κουτάλα καταστάσεις και κάθε είδους ανθρώπους-ανθρωπάκια στα μέχρι τώρα χρόνια της ζωής μου …και θα φάω κι άλλα!”
Όμως, έχω παλέψει και πολεμήσει πολύ στη Ζωή μου για να κρατήσω τον εαυτό μου και την αξιοπρέπεια μου έτσι όπως είμαι από τη φύση μου και δεν δέχομαι από κανέναν και καμιά να με κάνουν αν είμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι!

Η αλήθεια είναι ότι μέσα από αυτές τις δύσκολες μέρες/στιγμές  τα έβαλα με τον εαυτό μου που με πιάσανε οι ευαισθησίες μου και δεν κρατήθηκα  δυνατή και απλά λύγισα. Αλλά, μέσα από αυτές τις δύσκολες μέρες/στιγμές είδα (προς μεγάλη μου έκπληξη) ανθρώπους που είχαν να μου πουν μια καλή-όμορφη-ανθρώπινη-φιλική-κουβέντα και με την συμπεριφορά τους και τα λόγια τους μου έδωσαν κουράγιο…  και το αποτέλεσμα είναι να έρθει πάλι το χαμόγελο στα χείλη.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές κακές στιγμές που όμως μπορεί τη μια στιγμή να μοιάζουν φουρτούνες και να βλέπεις μόνο σκοτάδι και θλίψη, και την άλλη –στιγμή- να έρχονται οι καλές -στιγμές- και αυτομάτως  οι φουρτούνες να ‘έχουν μεταμορφωθεί σε  γαλήνη, το σκοτάδι να έχει μεταμορφωθεί σε φως και η θλίψη σε χαρά.

Άρα, το συμπέρασμα που έβγαλα από αυτές τις ημέρες της δύσκολης αυτής εβδομάδα;ς είναι πως, πρώτον, μπορεί να λύγισα πάλι, αλλά ξανά σηκώθηκα όπως ξέρω πολύ καλά να κάνω και δεύτερον, είδα πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να πουν μια καλή και ανθρώπινη κουβέντα και έτσι να ξανά θυμηθώ (γιατί κάποιες φορές το ξεχνάω!) πως …υπάρχουν οι κακές αλλά και οι καλές στιγμές!


Αυτή την ξεχωριστή (για εμένα) στιγμή θέλησα να μοιραστώ και να καταγράψω…

***


Στο Diary of Bliss 2013 συμμετέχουν τα εξής ιστολόγια:

http://syllegw-stigmes.blogspot.gr
http://mystickland.blogspot.gr
http://princess-airis.blogspot.gr
http://gynaikiesypotheseis.blogspot.gr
http://confusedmindblog.blogspot.gr
http://vasiaakarepi.blogspot.gr
http://beloved-ideas.blogspot.gr
http://armoniaart.blogspot.gr 

http://miaanapnoi.blogspot.gr



__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

5 σχόλια :

  1. Κοριτσάκι μου, αυτό είναι το σημαντικό: Να "πέφτεις", αλλά να βρίσκεις το κουράγιο κ' να στέκεσαι πάλι στα πόδια σου!!!
    Και το χαμόγελό σου, πάντα θα είναι οι απάντηση στους... "άλλους"!!!
    Πολλά-πολλά φιλάκια, ομορφιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποτέ μην το βάλεις κάτω! Το χρωστάς στον εαυτό σου! Από τη στιγμή που ξέρεις ποια είσαι και τι κάνεις, πως έχουν τα πράγματα και τι είναι το έντιμο και το σωστό, μην το βάλεις κάτω! Προχώρα παρακάτω με το κεφάλι ψηλά! :)
    Να έχεις ένα υπέροχο, φωτεινό, και χαρούμενο σ/κο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *syros2js, μα πόσο δίκιο έχεις! Συμφωνώ! Σ' ευχαριστώ πολύ! Να έχεις μια όμορφη Κυριακή!

    *Tina Pippo, ποτέ, ποτέ, ποτέ!!! Πάντα με το κεφάλι ψηλά! Κι εσύ να έχεις μια όμορφη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία μου πόσο σε νιώθω..Λες και διαβάζω τα δικά μου..Συμβαίνουν πολύ άδικα γεγονότα και όταν εσύ δεν έχεις πειράξει κανέναν και είσαι σπαθί (έτσι έγραψα και στο δικό μου ημερολογιάκι πριν μέρες) τρελαίνεσαι.. Να σου πω πως το αντιμετώπισα; Τους βγάζω από την ζωή μου και αν δεν μπορώ γιατί είναι στο χώρο εργασίας μου ξεκαθαρίζω και βάζω όρια..Ότι δεν τους παίρνει να παίζουν μαζί μου άλλο. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σίγουρα εσύ ξέρεις το καλύτερο για σενα.. Αν πάντως θελήσεις να μιλήσεις σε κάποιον που είναι και.. παθών μην διστάσεις! Ξέρεις που θα με βρείς ιδιαιτέρως! Προσπέρασέ τους γιατί δεν αξίζουν, έχει δίκιο η Γιάννα! Φιλάκια καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *Katerina Verigka, Κατερίνα μου, πλέον, μετά από χρόνια προσπάθειας και πολύ δουλειά με τον "εαυτό μου" τους ανθρώπους που δεν έχουν κάτι καλό αν μου προσφέρουν, τους ακυρώνω και τους απομακρύνω απ' τη Ζωή μου! Εννοείται εξηγούμε και βάζω τα όρια μου και όποιος το δέχεται και το σέβεται, καλώς! Ειδάλλως, ο καθένας στο δρόμο του... Πολλές φορές σε έχω σκεφτεί, πίστεψέ με ξέρω τόσο καιρό πως είσαι ένα πολύ καθαρός άνθρωπος που βοηθάς τον συνάνθρωπό σου... εδώ θα είμαστε να τα λέμε και αφού έχω και τη άδειά σου, κάποια στιγμή θα μιλήσουμε και προσωπικά! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes