Zampple: Οι εντυπώσεις μου από την 1η μου επίσκεψη και τα πραγματάκια που επέλεξα!

Zampple: Οι εντυπώσεις μου από την 1η μου επίσκεψη και τα πραγματάκια που επέλεξα!


Σημ.: Αυτό το post το δημοσίευσα αρχικά στο beauty blog μου The World of Beauty.


Γεια σου κόσμε!

Το σημερινό post έχει να κάνει με την επίσκεψή μου στο Zampple, τι είναι αυτό (όσες και όσοι δεν το γνωρίζετε) τι εντυπώσεις μου άφησε κ.α. Αν και η επίσκεψή μου έγινε πριν 2 ή 3 Σάββατα… αν και λίγο καθυστερημένα… θα σας τα πω όλα σήμερα!

Καταρχάς, τι είναι το Zampple;
Είναι ένα πρωτοποριακό κατάστημα με δωρεάν προϊόντα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Δυστυχώς, προς το παρόν, είναι  διαθέσιμο μόνο στην Αθήνα, μιας και το μοναδικό κατάστημα βρίσκεται κοντά στο Σύνταγμα! Ελπίζουμε να επεκταθεί και σε άλλα μέρη της Ελλάδος για να έχουν όλοι πρόσβαση σ’ αυτή την υπηρεσία.

Είναι ένα κατάστημα με δωρεάν προϊόντα μόνο για καταναλωτές/μέλη! Διαθέτει δωρεάν –καινούργια- προϊόντα όπως καλλυντικά, απορρυπαντικά, ποτά,  τρόφιμα κ.α.

Zampple: Οι εντυπώσεις μου από την 1η μου επίσκεψη και τα πραγματάκια που επέλεξα!



-Πρώτο βήμα: Μπαίνεις στην επίσημη ιστοσελίδα του zampple και συμπληρώνεις την αίτηση προ-εγγραφής! Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν!

-Δεύτερο βήμα: Πρέπει μέσα σε ένα μήνα, να επισκεφτείς το κατάστημα* και να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου, επιλέγοντας το πακέτο συνδρομής που επιθυμείς (βλέπε παρακάτω φωτο)


*Το κατάστημα Zampple Store βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα, στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου 5.
 
 


Ωράριο καταστήματος :
Δευτέρα                   : Κλειστά
Τρίτη έως Πέμπτη  : 11.00 - 19.00
Παρασκευή              : 12.00 - 21.00
Σάββατο                  : 11.00 - 18.00


-Τρίτο βήμα: Αμέσως ενεργοποιείται η εγγραφή σου, παίρνεις την κάρτα σου, σου εξηγούν εκεί τα παιδιά ό,τι πρέπει να γνωρίζεις και αμέσως επιλέγεις τα προϊόντα σου (όλα είναι σε κατηγορίες** – βλέπε παρακάτω φωτο), πας στο ταμείο και με την κάρτα μέλους σου χτυπάνε τα προϊόντα και καταχωρούνται στο σύστημα για να μπορείς μετά να κάνεις την αξιολόγηση, παίρνεις την απόδειξη και φεύγεις.




**Κάθε νέο μέλος θεωρείται αρχικά Gold member και έχει δικαίωμα να πάρει για να δοκιμάσει μέχρι και 6 νέα προϊόντα κάθε φορά.

-Τέταρτο βήμα: Δοκιμάζεις τα προϊόντα σου στο σπίτι και μέσα σε 20 ημέρες μπαίνεις στην σελίδα του zampple και ξεκινάς να αξιολογείς το κάθε προϊόν απαντώντας σε ένα γρήγορο online ερωτηματολόγιο***. Δεν έχει σημασία αν απαντήσεις θετικά ή αρνητικά, αρκεί να απαντήσεις με ειλικρίνεια!

***Η διαδικασία της αξιολόγησης σου χαρίζει πόντους (περίπου 25 πόντους η αξιολόγηση του κάθε προϊόντος)  που σημαίνει ότι όσους περισσότερους πόντους έχεις μαζέψει, τόσο ανεβαίνεις κατηγορία και επομένως δοκιμάζεις και περισσότερα καινούργια προϊόντα κάθε μήνα! Προϋπόθεση βέβαια είναι να επισκέπτεσαι το κατάστημα κάθε μήνα, να επιλέγεις τα προϊόντα (που κάθε μήνα είναι και διαφορετικά) και στην συνέχεια να τα αξιολογήσεις. Μπορείς να πάρεις επιπλέον πόντους, αν κάνεις πρόσκληση σε φίλους σου να εγγραφούν και να γίνουν μέλη (περίπου 50 πόντους).

Οι εντυπώσεις μου!


Είχα διαβάσει τόσα πολλά για το Zampple που μπήκα στον πειρασμό να συμπληρώσω την προ-εγγραφή. Αλλά έμεινα εκεί στην προ-εγγραφή, γιατί από την μία δεν είχα βρει χρόνο να επισκεφτώ το κατάστημα και από την άλλη μου φαινόταν τόσο καλό το όλο θέμα που σκεφτόμουν “όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι”. Εντέλει, μετά  από κάποιες εβδομάδες πήγα στο κατάστημα (με κάποιον δισταγμό η αλήθεια είναι αυτή), μου ζήτησαν το e-mail με το οποίο έκανα την εγγραφή μου, με βρήκαν στο computer, έδωσα την ταυτότητά μου για να τσεκάρουν ότι είμαι η ίδια, επέλεξα το πακέτο συνδρομής, μου έβγαλαν την κάρτα με τον προσωπικό μου κωδικό μέλους, μου εξήγησε η κοπέλα τα πάντα, είχα κάποιες απορίες και μου απάντησε με μεγάλη προθυμία και πολύ ευγένεια, μου έδωσε μια μικρή καρτέλα (βλέπε παραπάνω φωτο)  που απεικόνιζε την λίστα με τις ‘χρωματιστές’ κατηγορίες προϊόντων, ώστε να με βοηθήσει στο τι θα επιλέξω από κάθε κατηγορία… όταν πλέον επέλεξα και τα 6+1**** προϊόντα μου, πήγα στο ταμείο, τα τσέκαρε όλα, μου έδωσε απόδειξη και έφυγα.

****Πήρα τα 6 προϊόντα της αρεσκείας μου συν (+)  ένα ακόμη που ήταν το Προϊόν του Μήνα, που το παίρνεις ξεχωριστά και είναι εκτός κατηγορίας!


Τα προϊόντα που επέλεξα είναι τα παρακάτω:


Zampple: Οι εντυπώσεις μου από την 1η μου επίσκεψη και τα πραγματάκια που επέλεξα!

6 +1 προϊόντα της επιλογής μου!
Zampple: Οι εντυπώσεις μου από την 1η μου επίσκεψη και τα πραγματάκια που επέλεξα!



1) Υδατικό γαλάκτωμα για βαδιστικά-έρποντα έντομα.  100% Φυσικό από φυσικές πρώτες ύλες. 
Ένα προϊόν που τώρα όσο ανοίγει ο καιρός είναι πάρα πολύ χρήσιμο! Το αξιοποίησα και με το παραπάνω!

2) Βref WC Power Active σε 5 αρώματα.
Δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα με το συγκεκριμένο προϊόν.
Κάποια άλλα προϊόντα της εταιρίας που είχα αγοράσει παλιότερα, κάνουν καλύτερη δουλειά! 

3) Gel καθαρισμού bioten με φυσικό εκχύλισμα Κυδωνιού για Κανονικό/Μεικτό δέρμα.

4) 24Η Ενυδατική Κρέμα προσώπου Garnier με πράσινο τσάι για Λιπαρή/Ευαίσθητη επιδερμίδα.
Να φανταστείτε πως την συγκεκριμένη μέρα είχα σκοπό να αγοράσω Gel αλλά και ενυδατική κρέμα αλλά τελικά ήμουν τυχερή και υπήρχαν στα ράφια του Zampple αυτά τα δυο νέα προϊόντα που φυσικά τα επέλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τα δοκιμάζω από εκείνη την ημέρα και μέσα στον επόμενο μήνα θα σας έχω και review post στο beauty blog μου! Stay Tuned!


5) Μπύρα Amstel Radler με γεύση Λεμόνι!
Εντάξει την συγκεκριμένη Μπύρα την έβλεπα κάθε φορά που πήγαινα  Super-market και την είχα βάλει στο μάτι. Γενικά ό,τι έχει λεμόνι, μου αρέσει να το δοκιμάζω! Ε, όταν την είδα στο ράφι, εννοείται και την πήρα! Αν και δεν είμαι πολύ της μπύρας ή για να είμαι πιο σωστή όταν πίνω μπύρα πίνω μια συγκεκριμένη. Η συγκεκριμένη δεν είναι καθόλου κακή!
Δεν είναι ακριβώς μπύρα αλλά σαν λεμονάδα με λίγο αλκοόλ! Μου άρεσε!

6) Παγωμένο Nestea Πράσινο τσάι με γεύση Ροδάκινο.
Αγαπώ επίσης το Πράσινο τσάι και πίνω καθημερινά. Το χειμώνα ζεστό και το Καλοκαίρι κρύο! Αν και δεν πολύ μου αρέσουν οι γεύσεις, πέρα από λεμόνι, τούτο το προϊόν ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, γιατί δεν περίμενα πως θα είναι τόσο τέλεια η γεύση του.
Η γεύση του Ροδάκινου ήταν τόσο γευστική και τόσο στα μέτρα μου, που την αισθανόμουν τόσο όσο ήθελα!
Εννοείται πως το δοκίμασα ξανά και ήδη υπάρχει στο ψυγείο μου!

7) Μπύρα Amstel Bock.
Αυτό ήταν το extra προϊόν του μήνα! Η αλήθεια είναι ότι ήπια μια –δυο γουλιές.
Δεν είναι από τις Μπύρες που προτιμώ αλλά αυτοί που τη δοκίμασαν τους άρεσε πολύ!


Τέλος, για να βάλω τα πράγματα αγόρασα την πάνινη τσαντούλα με το λογότυπο του Zampple με 0,85€, αν θυμάμαι καλά!
Έτσι θα την παίρνω κάθε μήνα μαζί μου όταν θα πηγαίνω στο κατάστημα. Πιστεύω πως πάνω κάτω με τα πραγματάκια που επέλεξα ήδη και τους επόμενους 2 μήνες, το ποσό της τρίμηνης συνδρομής μου το “έβγαλα” και σίγουρα δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω.


Μπορώ να πω, πως παρά τον αρχικό δισταγμό μου, χαίρομαι που το έκανα! Είμαι άνεργη και προσωπικά εγώ δεν έχω λεφτά για πέταμα! Επομένως καταλαβαίνετε και τον δισταγμό μου…. Είναι ένα πολύ καλό και αξιόλογο concept που σε ωφελεί σε πολλά και σίγουρα δεν χρεώνεσαι με κάτι παραπάνω! Εγώ για αρχή επέλεξα το πακέτο συνδρομής των 3 μηνών (19,90€) , που τελικά εν μέρη μετάνιωσα που δεν επέλεξα την ετήσια (36,90€) που σίγουρα συμφέρει πολύ περισσότερο. Αλλά μετά το τρίμηνο, σίγουρα θα ανανεώσω τη συνδρομή μου! Πήρα προϊόντα που και καινούργια είναι και προϊόντα που σίγουρα όταν θα τα έβλεπα στα ράφια θα ήθελα να τα δοκιμάσω! Αν προσθέσετε και τον πολύ μικρό μεν αλλά όμορφο-μοντέρνο χώρο δε, τα ευγενικά παιδιά που είναι πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, τη αρκετά καλή ποικιλία των προϊόντων από διαφορετικές εταιρίες, τα περισσότερα (αν όχι όλα) χρήσιμα προϊόντα που κοστίζουν αρκετά ευρώ (€) παραπάνω από όσα πλήρωσα με την συνδρομή μου και επίσης το ότι βρίσκεται στο Σύνταγμα και μπορώ να πάρω το Μετρό και σε λίγα λεπτά να είμαι εκεί… για εμένα είναι σημαντικό γιατί δεν έχω το κουράγιο και τη διάθεση να τρέχω… Και ευτυχώς που είναι στο Σύνταγμα που το αντέχω και όχι π.χ. στην Ομόνοια που απεχθάνομαι να πηγαίνω! Τι άλλο να ζητήσω;

Η πρώτη επίσκεψη μου αποκόμισε μόνο θετικά σχόλια και δεν έχω να πω κάτι αρνητικό! Και σας μιλάω ειλικρινά, δεν είμαι και πολύ εύκολη στο να λέω καλά λόγια, αν κάτι δεν αξίζει! Νόμιζα πως θα πάω εκεί θα επιλέξω εύκολα τα προϊόντα αλλά πραγματικά δεν ήξερα τι να πρώτο διαλέξω! Άσε που μου άρεσε η όλη διαδικασία, ήταν τόσο διασκεδαστική! Όπως επίσης μου άρεσε πάρα πολύ που είδα άντρες με τα παιδιά τους να διαλέγουν πραγματάκια και μάλιστα κάποια στιγμή ένας μιλούσε στο τηλέφωνο και ρωτούσε την γυναίκα του, φαντάζομαι, τι τύπο επιδερμίδας έχει για να της πάρει την σωστή κρέμα Garnier. Ήταν πολύ ωραία η όλη εικόνα! Περιμένω ανυπόμονα στις αρχές του επόμενου μήνα να κάνω την δεύτερη επίσκεψη μου και να επιλέξω “καινούργια” προϊόντα που ελπίζω να βρω και πάλι προϊόντα που θα μου είναι τόσο χρήσιμα αλλά και προϊόντα που ήδη τα έχω βάλει στο μάτι και θέλω πολύ να τα δοκιμάσω. 

Αν εσείς θέλετε να γίνετε μέλος του Zampple  τότε το πρώτο βήμα είναι να κάνετε αίτηση προ-εγγραφής. Μπορείτε να πατήσετε στο link
http://www.zampple.com/signup_frame.aspx και να συμπληρώσετε την αίτηση. Προς το τέλος της αίτησης εκεί που λέει Τέλος, πως μάθατε για το Zampple;μπορείτε αν το επιθυμείτε να επιλέξετε την επιλογή “Από άλλο μέλος” και να γράψετε το e-mail μου (marizavon@gmail.com) και να πάρετε κι εσείς και εγώ περίπου 50 πόντους. Κι εγώ με αυτό τον τρόπο το έκανα, αλλά δεν θυμάμαι πάνω σε πια κοπέλα γράφτηκα!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Zampple επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους www.zampple.com!


Αυτές είναι οι εντυπώσεις μου από την επίσκεψή μου στο κατάστημα του  Zampple. 
Εσείς  έχετε κάνει εγγραφή; Έχετε επισκεφτεί το κατάστημα; Πώς σας φαίνεται το όλο Project;
Ποιά είναι η άποψη σας;

Αυτά είχα να σας πω!
Μέχρι το επόμενο post, μην ξεχνάτε να χαμογελάτε και να περνάτε καλά, έστω και με τα πιο μικρά και απλά πράγματα!
Αυτά κάνουν τη διαφορά!!! Προσωπικά, προσπαθώ να μην το ξεχνάω αυτό!


Σημ.: Το post δεν είναι σε καμιά περίπτωση Διαφημιστικό, δηλ. δεν πληρώθηκα αλλά Ενημερωτικό!




__________________________________________

*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

2 σχόλια :

  1. Είχα διαβάσει λίγο καιρό πριν, σε άλλο ιστολόγιο για αυτό το κατάστημα, αλλά νόμιζα πως έχει μόνο καλλυντικά!!!
    Το νούμερο 5 το έχει βάλει στο μάτι ο Γιάννης. Μόλις το δοκιμάσουμε θα σου πω εντυπώσεις!!!
    ;-)
    (Όσο για τον πρόλογό σου στο άλλο σου blog -εκείνο διάβασα πρώτα!-, να μην αγχώνεσαι για τις αναρτήσεις, Μαράκι μου!!! Όταν νιώθεις πως είσαι έτοιμη για νέο post, εδώ θα είμαστε εμείς!!! Εσύ απλά, να φροντίζεις να χαμογελάς εντός κ' εκτός blogging!!!)
    Φιλάκια πολλά-πολλά, κοριτσάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *syros2js, Γιάννα μου, όχι δεν έχει μόνο καλλυντικά! Έχει και βασικά πράγματα που αγοράζουμε από το super market, όπως ζυμαρικά, μπουκάλια λάδια (την επόμενη φορά αν τύχει θα πάρω για την μανούλα) Την μπύρα την είχα βάλει καιρό πριν στο μάτι... περιμένω τις εντυπώσεις σας!
    Αχ πόσο με παρηγορεί αυτό που λες για τα post! Είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας για εμένα αυτός και προσπαθώ να χαμογελάω! Σ΄ευχαριστώ πολύ! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes