Blogαλλαγές #2 - ☺Μια νέα αλλαγή στο blogo-σπιτάκι μου! - domain☺ (part2)






Πριν περίπου δύο μήνες σας είχα δείξει μέσα από αυτό ΕΔΩ το post κάποιες αλλαγές (κυρίως εμφανισιακές!) που έκανα στο blog μου και όπως άρεσαν πολύ σε εμένα, είδα ότι άρεσαν και σε πολλούς από εσάς! Τώρα ήρθε (επιτέλους!!!) η ώρα να σας δείξω μια ακόμη αλλαγή, μια αλλαγή που ήθελα να την κάνω εδώ και 1+ χρόνο αλλά επειδή ό,τι κάνω όσον αφορά σε “σοβαρές” κινήσεις, τα ψάχνω λίγο περισσότερο τα πράγματα για να γίνουν σωστά μα κυρίως σε μεγάλο ποσοστό, έτσι όπως τα θέλω, αν και δεν είναι εφικτό πάντα αυτό.

Η αλλαγή αυτή έχει να κάνει με τη διεύθυνση του blog ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ ►syllegw-stigmes, όπου κατοχύρωσα το domain στο Papaki.gr που είναι ο Νο 1 καταχωρητής στην Ελλάδα.
Πλέον, η διεύθυνση της σελίδας μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ syllegw-stigmes.blogspot.com αλλά www.syllegw-stigmes.gr. Δηλαδή, με απλά λόγια, αφού κατοχύρωσα το domain μου, στην συνέχεια σύνδεσα το domain μου με το Blog μου στο Blogger, όπου πλέον ανοίγει με την “νέα” διεύθυνση.



Όλα αυτά όσον αφορά τον blogger! Πέρα από τη “νέα” διεύθυνση δεν έχει αλλάξει κάτι ούτε προς εμένα, όσον αφορά τη διαχείριση, ούτε προς εσάς, όσον αφορά πως θα μπαίνετε στη σελίδα μου! Απλά πλέον, θα πληκτρολογείται www.syllegw-stigmes.gr


ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι έχετε προσθέσει το blog μου στην λίστα των Ιστολόγιων σας, με την διέυθυνση αυτή, αν δεν κάνω λάθος, ΔΕΝ θα ενημερώνονται τα νέα post! Θα πρέπει να με προθέσετε με την νέα μου διέυθυνση. 

Από πέρσι, (τέτοιον καιρό πρέπει να ήταν) μου είχε μπει αυτή η σκέψη στο μυαλό και άρχισα να ψάχνω! Θυμάμαι, έψαχνα στο internet για εταιρίες κατοχύρωσης domain… είχα κάπως μπερδευτεί ώσπου απευθύνθηκα στους καθηγητές μου της Πληροφορικής για να μου προτείνουν μια καλή και αξιόλογη εταιρία για να κατοχυρώσω τη διεύθυνση του blog μου. Μου πρότειναν 2-3 εταιρίες, μου είπαν να τις κοιτάξω όλες και να δω τι με συμφέρει οικονομικά και τι υπηρεσίες μου προσφέρουν. Συνέχισα την αναζήτηση… αλλά δεν βρήκα κάτι που να με ικανοποιεί και κυρίως δεν ήμουν σίγουρη αν “πέσω” σε καλή εταιρία. Ώσπου πριν 2 μήνες, διάβασα ένα post του aspaonline.gr που ανακοίνωνε μέσου του post ότι “το Aspa Online μετακόμισε και φιλοξενείται πλέον στο Papaki.gr!” Εντάξει, αυτό ήταν! Μπήκα στην σελίδα του Papaki.gr, διάβασα “τα πάντα”, είδα τις τιμές και φυσικά τις υπηρεσίες (πολλές είναι και δωρεάν) και τις ευκολίες που προσφέρει στον πελάτη…  και η απόφαση είχε παρθεί ότι στην εν λόγο εταιρία θα κατοχυρώσω επιτέλους το domain μου. Δεν έκανα αμέσως αίτηση, επειδή ήθελα να το κάνω με το καλό τον Σεπτέμβρη, που είναι ιδανική περίοδος για …αλλαγές! Την αίτηση την έκανα στις 29 Αυγούστου (μια σημαντική μέρα για εμένα αλλά έτυχε) και την επόμενη, άντε σε 2 μέρες, το domain κατοχυρώθηκε, όπως και οι υπόλοιπες υπηρεσίες.  Επίσης, ότι πρόβλημα προέκυψε, με επικοινωνία μαζί τους μέσω e-mail, λύθηκε μέσα σε λίγη ώρα. Γιατί, πώς να το κάνουμε; η “εξυπηρέτηση” είναι σημαντικό κομμάτι για έναν πελάτη και όχι μόνο… για να υπάρχει πάντα μια άψογη συνεργασία, έτσι δεν είναι;


Το 1ο από τα π.χ. 5 βήματα για το εν λόγο προσωπικό μου blog, το πραγματοποίησα. Έχω και κάποια άλλα σχέδια, αλλά όταν πραγματοποιηθούν, όταν πάρουν “σάρκα και οστά”, τότε φυσικά θα τα ανακοινώσω και θα τα μοιραστώ και στους φίλους/αναγνώστες μου, δηλ. εσάς που εδώ και 2,5+ χρόνια επισκέπτεστε το ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ και διαβάζετε όλα αυτά που γράφω…

Είμαι, λοιπόν, πολύ χαρούμενη που η διεύθυνση του προσωπικού μου blog  ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ ►syllegw-stigmes απέχτησε και “επίσημα” ταυτότητα στο διαδίκτυο.       


*Το post σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ είναι διαφημιστικό!




☺Νέες αλλαγές στο blogo-σπιτάκι μου!☺ (part1) (+update)




__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

8 σχόλια :

  1. Καλημέρα Μαρία και σε ευχαριστούμε. Θα τα κοιτάξω όλα με την ησυχία μου κι αν έχω απορίες θα σε ρωτήσω!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαράκι, κανονικά μου εμφανίστηκε η ενημέρωση εμένα στη λίστα ιστολογίων...
    (Όταν διάβασα για νέες αλλαγές στον τίτλο σου, άρχισα να μετράω τα εικονάκια στο μενού σου!!!)
    ;-)
    Καλημέρα, κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Μαρία μου <3
    Ήθελα και εγώ πολύ να μετατρέψω το link μου..αλλά φοβάμαι τόσο πολύ..μην γίνει κάποιο μπέρδεμα από λάθος μου..που το άφησα έτσι! :/
    Με γεια λοιπόν! <3 :D

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *airis, σ' ευχαριστώ Αριστέα μου!

    *syros2js, ωραία! Όλα κανονικά λοιπόν...
    (ήμουν σίγουρη ότι στο σχόλιο σου θα πει για τα εικονιδιάκια! Χαχα! Δεν πρόσθεσα αλλά ούτε αφαίρεσα εικονιδιάκια)
    :) Φιλιά!

    *Alexandra M., κι εγώ κάπως φοβόμουνα, περισσότερο μην χάσω δεδομένα κλπ. και γι' αυτό το σκεφτόμουν πολύ και όλες τις παραμέτρους... αλλά ευτυχώς έκανα σωστή επιλογή!
    Σ' ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια Μαρία για την επίσημη ταυτότητα του blog σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλορίζικη η νέα ταυτότητα...θα το σκεφτώ κι εγώ!!
    Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση...φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. *me (maria, σ' ευχαριστώ πολύ!
    Αν αγαπάς κάτι που έχεις δημιουργήσει με Αγάπη και όχι μόνο, τότε δίνεις το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes