⏳Συλλέγω Στιγμές #39: 🎉6 Χρόνια My Diary Blog & Τα φετινά γενέθλιά μου🎁

♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Ας ξεκινήσω πρώτα με τα φετινά γενέθλια του blog μου, που έκλεισε αισίως τα ⑥ του χρόνια. Και είμαι τόσο χαρούμενη που συνεχίζω ακάθεκτη να γράφω με την ίδια όρεξη και πάθος αλλά κυρίως συνεχίζω να είμαι ακριβώς Εγώ σε όλα, από την αισθητική του blog, τις στήλες μέχρι την κάθε τελεία, τα θαυμαστικά και τις (ειδικές) λέξεις που γράφω με κεφαλαία. 
 

  Όπως είχα γράψει και στο προφίλ μου στο fb:
   ολόκληρα χρόνια, χιλιάδες συλλεκτικές στιγμές, καθημερινή προσωπική ψυχανάλυση, αναρτήσεις με "κατάθεση ψυχής", σκέψεις, εξομολογήσεις, συναισθήματα, προβληματισμούς, μουσική και ό,τι άλλο και όσα είμαι Εγώ, όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα είναι το blog μου! Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας, την εκτίμηση σας και που με ακολουθείτε στην αγάπη μου για την συγγραφή. 📝💙Χρόνια του/μας πολλά! 💝🎁🎉🎊

  Και φέτος, θα σας παραθέσω/παρουσιάσω ενδεικτικά τα στατιστικά του blog μου, όπως έκανα τις προηγούμενες δυο χρονιές. Να σημειώσω όμως ότι φέτος, αυτό που παρατήρησα κι από ό,τι έχω διαβάσει και από άλλες bloggers, είναι πως χωρίς λόγο, χανόντουσαν/διαγραφόντουσαν/μειωνόντουσαν οι αναγνώστες. Τώρα ίσως να είναι από την πλευρά της πλατφόρμας, ίσως και από τους blogger, που έκλεισαν τα blog τους. Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει αλλά το συμπέρασμα είναι το αποτέλεσμα των λιγότερων αναγνωστών. Βέβαια, από την άλλην, αυτοί που είναι αληθινά σταθεροί αναγνώστες, φαίνονται από πολλές πλευρές. Απλώς, ήθελα να το αναφέρω!
♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

195 Αναγνώστες! (πέρσι 202)
704 συνολικές αναρτήσεις! (πέρσι 594)
5784 -περίπου- συνολικά σχόλια! (πέρσι 5784)
563.663 -περίπου- Προβολές σελίδας! (πέρσι 307.006) 
890 -περίπου- Προβολές την ημέρα! (πέρσι 689)
25.200 -περίπου- Προβολές τον μήνα! (πέρσι 16.336)
  
♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫


Προβολές Επισκέψεων Χωρών Πέρσι (2015) & Φέτος (2016):

♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

Οι 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις Πέρσι (2015)  & Φέτος (2016):
♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

24 ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ…(Για όσους τους αρέσουν τα “παραμύθια”)
Διαδίκτυο-Τεχνολογία#1 - Εικονίδια emoticons & smileys του Facebook! (part 1)
♏Το ζώδιο του Σκορπιού!♏
Συλλέγω Στιγμές #1 - Μια αισιόδοξη, χαμογελαστή & με μήνυμα Καλημέρα! "Κράτα ό,τι πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ!"
15 Αυγούστου! Η μέρα της Παναγίας! (update 15/8/2014)
Να κεράσω γλυκό ψυγείου με μπισκότο, κρέμα μιλφέϊγ & ζελέ μπανάνα;
Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου! ( International Women's Day)
Movie inCinema Κριτική! – Fifty Shades of Grey (Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι) (2015)
Tag: Ι ❤ greek fall!
3 Χρόνια blog "ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ" & Christmas Giveaway! (Β’ μέρος) [ΕΛΗΞΕ] +Update



 


ΓΙΟΡΤΑΖΩ

  Να σας πω και για τα φετινά γενέθλιά μου. Ορόσημα γενέθλια μιας και έφτασα στα ...χρόνια του Χριστού! Και είμαι πολύ χαρούμενη που μέχρι αυτή την στιγμή έχω την υγειά μου, την σκαπούλαρα πάλι και κρατάω γερά. Πέρσι, ΕΔΩ, αν θυμάστε, σας μίλησα πως ήταν, πως τα πέρασα, τι αποκόμισα και γενικά έκανα ένα καλό ξεκαθάρισμα. Φέτος, ήταν πιο καλύτερα, όπως κάθε χρόνο της ζωής μου, πια, όλα είναι όλο και καλύτερα, λίγο καλύτερα, καθόλου χειρότερα. Και μόνο χαρούμενη είμαι και ευχαριστώ την μοίρα μου, εμένα και γενικά τους "Πάντες".😊

Google 11 Νοέμβρη

  Βέβαια, δεν πέρασα τα γενέθλια μου κάνοντας ένα πάρτι με όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους, Φίλους, ούτε έσβησα τα κεράκια σε ολόκληρη τούρτα🎂... (σύντομα έρχεται ανάρτηση με δυο συνταγές που έφτιαξα με τα χεράκια μου -αλμυρό και γλυκό- για την ημέρα των γενεθλίων μου!) αλλά πέρασα σχεδόν όλη την ημέρα με καλούς αγαπημένους Φίλους και λιγότερο μόνη. Για την ακρίβεια ΟΧΙ ΜΟΝΗ! Ναιιιιι! Γι' αυτό λέω "Κάθε χρόνο και καλύτερα!" Γελάσαμε, κάναμε ωραίες συζητήσεις, φάγαμε γλυκάκια, πήρα όμορφα δωράκια αλλά το καλύτερο από όλα  πήρα ευχές και αγκαλιές από καρδιάς. Αληθινές και ζεστές ευχές και αγκαλιές! Με απλά λόγια, ομορφοπέρασα (όπως λέει και το Μαρινάκι, η ατάκα της) με ωραίους ανθρώπους δίπλα μου και δεν ένιωσα μοναξιά, τουλάχιστον όχι την 'κακή-άδικη' μοναξιά. 


Παρακάτω είναι μερικά από τα δωράκια που έλαβα! 
Δωράκια by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
  Από την Φίλη μου την Τόνια! Μου το είχε δώσει το δωράκι περίπου 1,5 εβδομάδα πριν τα γενέθλιά μου και με έβαλε να της υποσχεθώ ότι δεν θα τα ανοίξω μέχρι να έρθει η μέρα. Και όπως και το τύρισα! Το αρχικό γράμμα "Μ" ♏ του ονόματος μου σε στυλ καρφίτσας! Μπορώ να το 'καρφιτσώσω' πάνω στα ρούχα μου, στην τσάντα μου! Οι ευχές της δε στην καρτούλα είναι "όλα μα όλα τα λεφτά"! Με συγκίνησαν γιατί με έχει καταλάβει μέσα στους τελευταίους μήνες που γνωριζόμαστε!


Δωράκια by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ 
 Η καλύτερη μου Φίλη  η Έφη, μια μέρα πριν τα γενέθλια μου, όταν βρεθήκαμε για καφεδάκι, μου προσέφερε μια 'χρυσή' 💛 καρδιά κολιέ. Μια 'χρυσή' για μένα και μια 'ασημένια' για εκείνην, μιας και μεθαύριο στις 17 του μήνα είναι τα δικά της γενέθλια. Πέρα από την χρόνια Φιλία μας (και καρατσεκαρισμένη Φιλία μας), πέρα από την διαφορά ηλικία μας, πέρα από τα αρκετά ίδια βιώματα, ίδιες καταστάσεις που μας δένουν... τώρα μας δένει και μια "καρδιά κολιέ". 😉
 
Δωράκια by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
  Αυτό το δωράκι με τα ποτηράκια που βάζεις ρεσό είναι από τον Φίλο μου τον Αριστείδη. Ξέρει ότι αγαπάω τα αρωματικά κεριά, ξέρει ότι τώρα που Χειμώνιασε ανάβω κάθε βράδυ... ε! είπε να μου προσφέρει κάτι όμορφο που έχει σχέση με κεράκια και που θα το ευχαριστηθώ. 

  Κάτι ακόμη που πήρα ως δωράκι από τη ζωή, την μοίρα, ήταν μια μικρή 'δικαίωση'. Γιατί, όταν κάνουμε κάτι σε κάποιον, άδικο και στενάχωρο, έρχεται μια μέρα που θα νιώσεις το ίδιο πράγμα και ακόμα χειρότερα. Πως λέμε; "Ρόδα είναι και γυρίζει;" Πως λέμε; "Όλα, αργά ή γρήγορα, πληρώνονται;" Αυτά ακριβώς! Κι Εγώ, όπως πάντα, δεν έβαλα το χεράκι μου, το έκανε, όπως συνήθως η ίδια η ζωή! (Αν και Σκορπίνα, δεν εκδικούμαι! Δεν το έχει η ψυχή μου μωρέ!)😜 Μια στεναχώρια έδωσες, ας πούμε την ημέρα των γενεθλίων, μια "τιμωρία" ή την ίδια αισθηματική - στεναχώρια πήρες. Έτσι πάει η 'δικαιοσύνη' της ζωής Φίλε/Φίλη μου! Τέλος πάντων, το αναφέρω, γιατί συνέβη και θα έχω να το θυμάμαι για τα φετινά γενέθλιά μου. Όλα καλά μωρέ!  

Thank you!

    Να σας ευχαριστήσω κι από 'δω όλους και όλες  για τις υπέροχες ευχές σας, τα υπέροχα λόγια σας που έλαβα φέτος, που φέτος ομολογώ εισέπραξα την εκτίμηση και την αγάπη σας σε τέτοιο βαθμό που το ένιωσε η καρδιά μου τόσο δυνατά και πολύ συγκινήθηκαμε, και αυτή κι Εγώ! Χεχε!☺️


Χρόνια Πολλά Μαράκι! 
  Όμως να μου επιτρέψετε, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το αγαπημένο μου Συριανό κορίτσι την Γιάννα μας, που μου έστειλε σε προσωπικό μήνυμα στο Instagram την παραπάνω φωτο με τις πολύτιμες ευχές της. Και εκτός το ότι συγκινήθηκα, τρελάθηκα με την τέλεια φωτο με την τούρτα Γραφομηχανή. Μα κοιτάξτε! Γραφομηχανή! Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό "Τούρτα Γραφομηχανή". Μου ταιριάζει τα μαλα, δεν νομίζετε; Εεεε, με έχει καταλάβει η Γιάννα! Εύχομαι κάποτε, όχι μόνο να έχω για τα γενέθλια μου μια τούρτα σε στυλ Γραφομηχανή αλλά να έχω στην κατοχή μου μια κανονική Γραφομηχανή. Ααααα, όσο ζω, κάνω όνειρα και ελπίζω!😉    



  Τι άλλα; Αυτά! Εύχομαι και ελπίζω να έχω την Υγεία μου, δύναμη (ρε!) και κουράγιο να συνεχίζω να ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ ...πάντα με χαμόγελο, εννοείται!😉





Διαβάστε επίσης:
___________________
►Διαβάστε περισσότερα άρθρα από την στήλη "Συλλέγω Στιγμές"
►Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις με τα γενέθλια του blog 2012, 2013, 2014 & 2015
Χρόνια μου πολλά και του χρόνου, πρώτα ο Θεός! (Η ΜΙΑ –εκείνη η- ΕΥΧΗ!) (2012)
Συλλέγω Στιγμές#18 – ☺It's my birthday!!!☺ (2013)
Συλλέγω Στιγμές#35 – ☺Τα φετινά Γενέθλιά μου! My birthday! ☺ (2014)

Συλλέγω Στιγμές#38 – ☺Το ξεκαθάρισμα ...από τα φετινά Γενέθλιά μου!☺ (2015)






*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2016 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

16 σχόλια :

  1. Μαράκι καλό, χρόνια πολλά και σε εσένα και στο blog σου λοιπόν!
    Σου εύχομαι κι εγώ ακόμη περισσότερες όμορφες στιγμές, τα πράγματα να συνεχίσουν να σου πηγαίνουν έτσι δεξιά και όπως τα θέλεις, έμπνευση, δημιουργία και προσωπικές επιτυχίες!
    Να είσαι πάντα καλά!
    Και του χρόνου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, σ' ευχαριστώ κοριτσι μου για τις ευχές σου!
      Να είμαστε καλά, να συλλέγουμε όμορφες στιγμές, να χαιρόμαστε τη ζωή μωρε, αυτό έχει σημασία!
      Σε φιλώ γλυκά και σ' ευχαριστώ που πέρασες από το blogοσπιτάκι μου και άφησες τις ευχές σου!

      Διαγραφή
  2. Μαράκι γλυκό, χρόνια πολλά και σε εσένα και στο blog σου.
    Εύχομαι ο χώρος σου αυτός πάντα να σε γεμίζει με έμπνευση, όμορφες στιγμές και επιτυχία και στην προσωπική σου ζωή να έχεις ότι ποθεί η ψυχή σου πιο πολύ.
    Σου στέλνω ένα μεγάλο φιλί για καλησπέρα. Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, "ό,τι ποθεί η ψυχή μου πιο πολύ"! Αυτό!
      Να είσαι καλά κορίτσι μου!
      Τα καλύτερα και σε σενα!

      Διαγραφή
  3. Χρόνια σου πολλά, Μαράκι! Γλυκά, σαν εσένα, γεμάτα συναισθήματα, σαν τις αναρτήσεις σου. Να μη σταματήσεις ποτέ να νιώθεις... στο φουλ τα πάντα, γιατί, όσο κουραστικό κι αν είναι, η ζωή το θέλει το πάθος!
    Και να ταξιδεύει χρόνια πολλά το blog σου στις καρδιές.
    Φιλιά γιορτινά! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου, μα κι αν προσπαθώ αν μην νιώθω, δε γίνεται γιατί με πιέζει η φυση μου! Αχαχα! Στο φουλ μωρέ κι αν καίγομαι... αφού στο τέλος βγαίνω καλύτερη!
      Να ταξιδεύει το blog μου στις καρδιές όσων αισθάνονται. Αμέ, γιατί όχι; Το θέλω! Το επιθυμώ! Ο σκοπός μου!😉
      Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα, πάντα εμ τον καλό σου λόγο και τις από καρδιάς ευχές!
      😘💛

      Διαγραφή
  4. Χρόνια σου πολλά και καλά Μαράκι μου, να σε χαίρεσαι και να σε καμαρώνεις και να είσαι πάντα δυνατή και "σπιρτόζα"! Να σε χαίρονται κι όσοι σε αγαπούν :) Να χαίρεσαι φυσικά και το blog σου και να το καμαρώνεις, αφού για τον καθένα μας το blog είναι ένα "αποκούμπι" από πολλές απόψεις :) ❤❤❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, όλες αυτές οι ευχές σου ...κι Εγώ μου τις εύχομαι! 😉 Και ναι! Το blog μας είναι ένα "αποκούμπι" κακά τα ψέματα!
      Να ειμαστε καλά! Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      😘💛

      Διαγραφή
  5. Χρόνια πολλά και καλά Μαράκι μου γλυκό!
    Πάντα χαρές και έμπνευση και για το μπλογκ σου θα ευχηθώ!
    Να περνάς όμορφα και στη ζωή σου κι εδώ μέσα! :)))
    Πολλά γλυκά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέαααααα μου, όμορφες οι ευχές σου! Χαρές, έμπνευση και πολλές συλλεκτικές (βεβαίως-βεβαίως) στιγμές!
      Να περνάμε όλοι μα ςόμορφα και στη ζωή μας και στπ blogoσπιτάκι μας!
      Τα φιλιά μου 😘😘 και την αγάπη 💛💛 μου!

      Διαγραφή
  6. Χρόνια πολλά πολλά πολλά, με υγεία και χαρά! Εύχομαι ολόψυχα ευτυχία, γαλήνη και όλες οι ευχές σου να γίνουν πραγματικότητα!!!
    Πολλά πολλά φιλιάααα!!!! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Rylie μου, ανταποδίδω κορίτσι μου! Χαίορμαι κάθε φορά που διαβ΄ζω σχόλιο σου!
      Να είσαι καλά! Τα φιλιά μου! 😘💛

      Διαγραφή
  7. Μαρία μου αργοπορημένα, αλλά από καρδιάς σου εύχομαι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!
    Χρόνια πολλά και στο μπλογκ σου και να είσαι πάντα καλά να του δίνεις ζωή!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, κι Εγώ αργοπορημένα, 2 μήνες μετά σου απαντάω. Χεχε! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
      Να είσαι καλά! Σ' ευχαριστώ πολύ!
      Τα φιλιά μου!😘💛

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes