Στιγμές σε Guest post #3: Κλειστό επ’ αόριστον


  Λένε ότι ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος. Κάπως έτσι έμαθες και εσύ αφού με διέλυες κάθε φορά, να επιστρέφεις με ύφος δακρύβρεχτο στα λημέρια μου. Πετώντας κάμποσες συγγνώμες στο κομοδίνο μου και ψιθυρίζοντας χιλιοπροβαρισμένα σ’ αγαπώ, περίμενες να ανοίξω την αγκαλιά μου και να σε καλοδεχτώ πίσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Έτσι και τούτη την στερνή φορά εξαφανίστηκες ύπουλα σαν κλέφτης, κλέφτης καρδιάς… της δικής μου καρδιάς που τόσο άφοβα σου είχε παραδοθεί άνευ όρων.

   Και άξαφνα εμφανίστηκες από το πουθενά με το γνωστό σου κουταβίσιο ύφος και τις γνωστές σου ψεύτικες δηλώσεις μετάνοιας. Άνοιξες και τα χέρια σου -πόσο ανόητος- που σαν φτερούγες νόμιζες ότι θα μου προσέφεραν ασφάλεια και ζεστασιά. Ήταν όμως η πρώτη φορά που το θέαμα δεν με έπειθε. Παρέμεινα ατάραχη στη θέση μου και χάζευα τους θεατρινισμούς σου μέχρι να ρίξεις αυλαία. Μόλις το σόου σου τελείωσε, σου έδωσα τα μπαγκάζια της δήθεν αγάπης σου στο χέρι και σου έδειξα ήρεμα την έξοδο. Σε είχα ενημερώσει άλλωστε και παλιότερα ότι αν φτάσω στα όριά μου πισωγύρισμα και συγχώρεση δεν έχει. Φορτώσου, λοιπόν, «αγάπη μου»… τα καθυστερημένα σ’ αγαπώ σου στην πλάτη και περιπάτει. Σου έχει πλέον απαγορευτεί η επιστροφή στην ζωή μου.


Γράφτηκε: Δευτέρα 20/02/2017



  Στιγμές σε Guest post #3 και φιλοξενώ για μία ακόμη φορά την Φίλη μου Σοφία. Μπορείτε να διαβάσετε τις προηγούμενες #1 & την #2 εξομολόγηση από την ίδια που δημοσίευσα στην εν λόγω στήλη. Και που ξέρετε, μέσα από τις δικές της σκέψεις και συναισθήματα να βρείτε δικά σας κομμάτια.

      
  Όποιος/όποια επιθυμεί λοιπόν να εκφραστεί για οποιοδήποτε θέμα, ανώνυμα ή επώνυμα, είτε είναι blogger είτε απλώς αναγνώστης, η στήλη αυτή είναι διαθέσιμη και μπορείτε ελεύθερα να μου στείλετε το κείμενο/σκέψεις/ζωγραφική/φωτογραφία ή ότι εκφράζει τον καθένα με ένα μήνυμα στο e-mail syllegw.stigmes@gmail.com με θέμα "Στιγμές σε Guest post". Τα κείμενα θα παρουσιάζονται σχεδόν αυτούσια. Οι μόνες διορθώσεις που θα γίνονται από μένα είναι τα άτονα κείμενα και τα ορθογραφικά λάθη.





Διαβάστε επίσης:
___________________

► Διαβάστε όλα τα άρθρα της στήλης "Στιγμές σε Guest post"
► Στιγμές σε Guest post #1: Συναισθηματική χλαπάτσα
► Στιγμές σε Guest post #2: θάρρος ή δειλία;






*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

2 σχόλια :

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes