Στιγμές σε Guest post #6: Σε κρύβω στο αντίο

Στιγμές σε Guest post
Στιγμές σε Guest post logo

  Ήταν έρωτας, οδοστρωτήρας, με ισοπέδωσε, με χάραξε. Ήταν κάθε μου κύτταρο, όλη μου η ζωή ένα όνομα, ένα σώμα, ένα όνειρο. Όλα έκαναν κύκλο γύρω του. Όταν έφυγε δεν άφησε τίποτα, τα βήματα του τα πήραν τα κύματα. Δεν υπάρχει κάνεις, δεν υπάρχει ο κόσμος, δεν υπάρχω εγώ. Μου έκρυψε τον ήλιο, μου πηρέ το χαμόγελο. Φόρεσα το προσωπείο για να μην μπορεί να δει κάνεις. Ότι και αν έκανα δε μπόρεσα να με απαλλάξω, φωλιάζει στο νου μου στη ψυχή μου, ήταν σαν να με μάρκαρε για να μη με χάσει, να με ξεχωρίζει στο πλήθος. Εξουσία που σηκώνει κύματα, εξουσία που με πονά. Κι αφού ο πόνος και η αγάπη πάνε χέρι- χέρι γιατί όσο μεγαλώνει ο πόνος όσο και αν νιώθεις ότι θέλεις να ουρλιάξεις από την θλίψη να βάλεις φωτιά και να τα κάψεις όλα και να μη βρεθεί κάνεις να σε σβήσει, σου λένε ότι θα ξεχάσεις και αντιδράς. Αν δεν νιώθεις ότι θα αγαπάς για πάντα, δεν αγαπάς αληθινά και αν στο τέλος σβήσει η φλόγα της ψυχή σου, δεν θέλεις να το ξέρεις από πριν. Αγάπη με ημερομηνία λήξη, αγάπη χωρίς αρχή; Μέση; Τέλος; Αγάπη; Σαν τα ανεξήγητα όνειρα.. Αγάπη εσύ, νοθευμένη , σκορπισμένη σε μικρά τρίμματα, σε όλους τους στίχους, τα τραγούδια και την πίστωση του αισθήματος που σου χάρισα, κάθομαι εκεί, και κοιτάζω την αγάπη μου, να απομακρύνεται και να με θρυμματίζει, να με πνιγεί στο καπνό της, και εγώ με τη σειρά μου για να δείχνω ότι ξεχνώ την κρύβω στα απομεινάρια της πιο γενναίας λέξης. Σε κρύβω στο αντίο αφήνοντας την τελευταία μου πνοή στο σ’αγαπω.


Γράφτηκε Τετάρτη 16/08/2017 από την σειρηνα





Στιγμές σε Guest post #6 και φιλοξενώ την αγαπημένη μου Φίλη Έλενα. Μπορείτε να διαβάσετε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης, κάνοντας κλικ στις αντίστοιχες αναρτήσεις που βρίσκονται στο τέλος της ανάρτησης με τις προτεινόμενες της στήλης.



Maria's Quotes - Γράψτε

  Όποιος/όποια επιθυμεί λοιπόν να εκφραστεί για οποιοδήποτε θέμα, ανώνυμα ή επώνυμα, είτε είναι blogger είτε απλώς αναγνώστης, η στήλη αυτή είναι διαθέσιμη και μπορείτε ελεύθερα να μου στείλετε το κείμενο/σκέψεις/ζωγραφική/φωτογραφία ή ότι εκφράζει τον καθένα με ένα μήνυμα στο e-mail syllegw.stigmes@gmail.com με θέμα "Στιγμές σε Guest post". Τα κείμενα θα παρουσιάζονται σχεδόν αυτούσια. Οι μόνες διορθώσεις που θα γίνονται από μένα είναι τα άτονα κείμενα και τα ορθογραφικά λάθη.





Διαβάστε επίσης:
____________________

► Διαβάστε όλα τα προηγούμενα άρθρα της στήλης "Στιγμές σε Guest post"








*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes