📸My Instant-Photo-Moments-Christmas Challenge (Δεκέμβριος 2017)


  Πόσο χαίρομαι που μετά από περίπου 2 χρόνια γράφω πάλι για την στήλη μου "My Instant-Photo-Moments". Η αλήθεια είναι πως την είχα παραμελήσει και αυτήν, όπως και κάποιες από τις υπόλοιπες. Όμως δεν θα ξανά γίνει διότι φέτος, η συγκεκριμένη στήλη που έχει να κάνει με τις φωτογραφικές στιγμιαίες στιγμές μου, όπου ανεβάζω σχεδόν καθημερινά στο προφίλ μου στο instagram, θα είναι πιο ενεργή συν ότι ετοιμάζω και κάτι ακόμη ξεχωριστό που έχει να κάνει με το χόμπι μου τη Φωτογραφία. Θα σας τα δείξω και θα σας πω περισσότερα με τον καιρό.

  Τον περασμένο μήνα λοιπόν, τον Δεκέμβρη του 2017 συμμετείχα κι Εγώ στο εορταστικό #instachristmas2017 Challenge που διοργάνωσε η Μαρίνα από το blog Stay at Home Mom.

Christmas Instaphoto Challenge 2017
Christmas Instaphoto Challenge 2017
  Ακολουθώντας λοιπόν την λίστα με ένα συγκεκριμένο θέμα κάθε μέρα, σύλλεξα για 31 ημέρες από μία φωτογραφία με το θέμα της κάθε ημέρας. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να ολοκληρώσω αυτό το Photo Challenge δεν ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρω μέχρι το τέλος, διότι μου αρέσουν οι αυθόρμητες στιγμές άρα και οι αυθόρμητες φωτογραφικές στιγμές και πόσο μάλλον αυτές που απαθανατίζω Εγώ η ίδια. Όμως επειδή το είδα και από μία άλλη ματιά αυτής της πρακτικής που κάνω τους τελευταίους δυο μήνες πάνω στην Φωτογραφία, θεώρησα πως αυτή η πρόκληση είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. 

My Instant-Photo-Moments-Christmas Challenge (Δεκέμβριος 2017)
 #instachristmas2017 Challenge

   Κι έτσι παρακάτω θα δείτε τις 31 φωτογραφίες που τράβηξα και ανέβασα, φυσικά πάντοτε με μια... εντάξει λεζάντα δεν την λες, ένα μικρό απόσπασμα, ένα κατεβατό το λες😜 που συνοδεύουν όλες τις φωτογραφίες που δημοσιεύω και αυτό είναι ξεκάθαρα ΜΑΡΙΑ Π. γιατί απλά και ξεκάθαρα η κάθε μου φωτογραφία έχει να διηγηθεί σίγουρα μια μικρή ιστορία και πολλές από αυτές μπορεί και να έχουν σχέση και με το βιβλίο μου. Λέω Εγώ τώρα κάτι δικά μου έτσι για να ξέρετε (αν δεν το έχετε υποψιαστεί) τι να περιμένετε. Οπότε πέρα από τη φωτογραφία να δίνετε βάση και στα γραφόμενά μου.😉



 

 

 

 

 

 

 

 

 





 

 

 

 

 

 




 


Day #25 για το #xmaschallenge2017.
"Χριστούγεννα"
Ειλικρινά αλλά το φετινό Χριστουγεννάτικο δέντρο που στόλισε η Φίλη μου είναι ένα από τα ωραιότερα που έχω δει.
 

Day #26 - "Τυλίγοντας τα δώρα"

 
Day #27 - "Αγαπημένο εορταστικό προϊόν μακιγιάζ"
Το χαμόγελο παιδιά, το χαμόγελο ειδικά τέτοιες εορταστικές μέρες, χρειάζεται απαραιτήτως και περισσότερο το χαμόγελο μας.


 Day #28 - "Κάτι νέο/καινούργιο"
 Η ασχολία μου με την φωτογραφία...📸 Αυτό που δεν προχώρησα το 2009 με 2010 ήρθε τώρα η κατάλληλη ώρα.


Day #29 - "Άγιος Βασίλης"
 Έγραψα και το φετινό γράμμα στον Άγιο βασίλη. Διαβάστε το ΕΔΩ!


Day #30 - "Δώρα κάτω από το δέντρο"


 
Day #31 - "Τελευταία φώτο του 2017" 
🤳 💭🗨️"Είμαι συλλέκτης. Συλλέγω καταστάσεις." - Emmanuelle Arsan, Γαλλίδα συγγραφέας-

  Έτσι είμαι κι Εγώ! Μια Συλλέκτρια Στιγμών, καταστάσεων, εικόνων, ήχων, συναισθημάτων, εμπειριών... που τα αποτυπώνω όλα είτε μέσα από τη γραφή μου είτε μέσα από τις φωτογραφικές μου παρατηρήσεις είτε μέσα από ο,τι κάνω και αισθάνομαι. Όλα Συλλεκτικά, μοναδικά, ξεχωριστά που όσο κι αν ψάξεις -κατά βάθος- δεν μοιάζουν με κανενός άλλου. Όλα είναι "απόλυτα Εγώ" μέχρι και η πιο ασήμαντη λεπτομέρεια. Όλα είναι αυθόρμητα και αληθινά χωρίς σάλτσες και ροζ συννεφάκια... Είναι κυρίως #black_and_white γιατί εκεί βρίσκω και το φως αλλά είναι και με χρώμα γιατί εκεί υπάρχει το χαμόγελο και η δύναμη μου. Και επίσης αν δεν το έχεις εμπεδώσει ακόμα καλά σημείωσε το με κίτρινο φωσφοριζε μαρκαδόρο ότι Εγώ ρε Φίλε/Φίλη μου δεν #Συλλέγω_Στιγμές καθόλου τυχαία... Είναι η Φιλοσοφία της ζωής μου, είναι ο σκοπός και το νόημα μου, είναι η υπογραφή μου είναι αυτό που ίσως ποτέ δεν θα καταλάβει κανένας πραγματικά τι αντιπροσωπεύει για μένα και όλα όσα παλεύω σαν... μοναχικός λύκος. 😉 💪 
#Happy_New_Year_2018




Και η “Συλλογή Στιγμών” -μου- συνεχίζεται…
 

〰️〰️〰️〰️〰️
 


Διαβάστε επίσης:
_______________
► Όλες οι αναρτήσεις της στήλης My Instant-Photo-Moments
►Photo Challenge: My 100happydays (2014)
►Photo Challenge:
#φωτογραφισετο_2016
Περισσότερα Δρώμενα/Προσκλήσεις
Περισσότερες Φωτο Στιγμές



*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & syggrafw-by-maria.blogspot.gr
Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2018 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

2 σχόλια :

  1. Πανέμορφες οι φωτογραφίες σου, Μαρία μου. Καλώς μας επέστρεψες στη μαμά πατρίδα. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes