📧Letter to Myself #4: 📝Γράμμα στον εαυτό μου για τα 36α γενέθλιά μου!

📝Γράμμα στον εαυτό μου! για τα 36α γενέθλιά μου! by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ



   Τον περασμένο Αύγουστο και συγκεκριμένα την Τετάρτη 7.08.2019 και ώρα 22:56 μ.μ., δεν θυμάμαι πως μου ήρθε αλλά μπήκα στην σελίδα "FutureMe" και έτσι απλά έγραψα ένα ακόμη ηλεκτρονικό γράμμα (κλικ) στον μελλοντικό εαυτό μου. Η μέρα που επέλεξα να το λάβω ήταν μια μέρα πριν τα 36α γενέθλιά μου με την σκέψη ότι θα τσεκάρω να δω αν θα είμαι εκεί που θέλει η καρδιά και φυσικά μπας και πιάσουν οι ευχές μου που με τόσο θετικότητα και πίστη της έβγαλα από μέσα μου και πληκτρολόγησα το γράμμα μου.

    Τελικά ήμουν εκεί που ήθελε η καρδιά μου;
    Τελικά έπιασαν τόπο οι ευχές μου;
 Πριν απαντήσω, ας διαβάσουμε όμως πρώτα το γράμμα μου.
   
   Αγαπητέ Μελλοντικέ Εαυτέ μου,
σήμερα ημέρα των 36χρονών γενεθλίων σου καταρχάς ελπίζω να σε βρίσκω υγιή σωματικά, ψυχικά αλλά και ψυχολογικά.
Μακάρι να βρίσκεσαι σε μέρος αλλά και με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν και που αυτή την ημέρα θα στην κάνουν να είναι ξεχωριστή. Μακάρι να είσαι εκεί που επιθυμεί τρελά η καρδιά σου. Να είσαι με παρέα κι όχι με μια άδικη μοναξιά που δεν θα είναι μάλιστα και επιλογή σου.
Μελλοντικέ Εαυτέ μου, μακάρι μια τέτοια μέρα να είσαι φουλ χαρούμενος και γελαστός. Καμία μα καμία στενοχώρια να μην σε αγγίξει. Αρκετά πια! Έχεις περάσει αμέτρητες σε όλα τα χρόνια της ζωής σου, αξίζεις μόνο χαρές, μάχες που θα κερδίζεις με ευκολία και στιγμές πολλές ευτυχισμένες -Συλλεκτικές- Στιγμές και αναμνήσεις ζωής που θα θυμάσαι και θα γελάς, όχι θα κλαις.
Σου εύχομαι, λοιπόν, τα 36 χρόνια σου να σου φέρουν όλα αυτά για τα οποία παλεύεις και σου αξίζουν να τα κάνεις δικά σου. Γιατί ρε τα αξίζεις! Και να το πιστεύεις... Κάποιος εκεί έξω, κάπου εκεί πάνω το πιστεύει επίσης.
Χρόνια Πολλά, Χρόνια καλά!
Να σε αγαπάς, να σε προσέχεις, να γελάς και να είσαι δυνατή μέχρι εκεί που άλλο δεν πάει.
Με θαυμασμό,
ΜΑΡΙΑ Π.
(Συλλεκτικό Κορίτσι)
Τετάρτη 7.08.2019 - 22:56 μ.μ.


📝Γράμμα στον εαυτό μου για τα 36α γενέθλιά μου!  by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ


   Τελικά ήμουν εκεί που ήθελε η καρδιά μου;
Η απάντηση είναι πως "ΝΑΙ", μόνο που  δεν φτάνει να θέλει μόνο η δική μου καρδιά. Αλλά, τελικά σημασία έχει τι νιώθει η δική μου καρδιά, για τις άλλες καρδιές δεν είναι δική μου δουλειά. Έχω τον εαυτό μου και την ηρεμία πρώτα απ' όλα να σκεφτώ.

  Τελικά έπιασαν τόπο οι ευχές μου;
 Η απάντηση είναι πως μάλλον δεν έπιασε τίποτα απ' όλα αυτά... μάλλον τα ακριβώς αντίθετα έγιναν.  Είτε από λάθη, είτε από παρεξηγήσεις, είτε γιατί έτσι ήταν να γίνει, είτε από κακή μέρα που μας αρέσει δεν μας αρέσει υπάρχουν και οι κακές μέρες. Και τι έγινε αν μέσα στις 365 μέρες έρθουν και μερικές κακές μέρες, ακόμα κι αν είναι γιορτινή μέρα ή Κυριακή; Τίποτα δεν έγινε! Την υγειά μας την έχουμε; Όλα τα άλλα είναι στην πραγματικότητα τόσο μικρής σημασίας μέσα στην σημαντικότητα που αλήθεια ή ψέματα τους δώσαμε. Και τελικά όλα φαίνονται στον χρόνο, στα γεγονότα και αν ξεχνάς τα καλά για μια κακή στιγμή ή μέρα. Εκεί φαίνεται και η αλήθεια των ανθρώπων και της ψυχής τους.
 
    Το σίγουρο όμως είναι ότι Σύλλεξα Στιγμές, καλές ελάχιστες, κακές πολλές που σκέπασαν τις καλές, συναισθήματα άλλα τόσα. Κι όμως γαμώτο μου, κρατάω το μάθημα που πήρα πως, ό,τι με πληγώνει με κάνει πιο δυνατή, να πατάω γερά στην μοναχική διαδρομή μου. Και για μένα έχει μεγαλύτερη σημασία να κερδίζω καθημερινά αυτή τη διαδρομή από οτιδήποτε κερδίζω ή χάνω.

📝Γράμμα στον εαυτό μου για τα 36α γενέθλιά μου! by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ
🎊Happy Birthday to Me με μοναδική ευχή να αντέξω λίγο ακόμα... Όπως πάντα μέσα στις αδυναμίες μου... Στις μάχες... Στο τίποτα... Στο μόνη... Και τέλος πάντων σε ο,τι φέρνει κάθε φορά η ζωή... Οι ίδιες κουβέντες βγαίνουν από το μυαλό και το στόμα είναι "Ας αντέξω λίγο ακόμα... Τόσα και τόσα πέρασα, θα το περάσω, θα το ξεπεράσω και αυτό όπως τόσα άλλα. Και τι έγινε; Τι θα παθεις; Τίποτα στην ουσία! Απλώς θα συνεχίσεις την πορεία σου, θα τραβήξεις τον δρόμο σου όπως κάνει ο καθένας. Είσαι δυνατή και Εσύ Μαρία το ξέρεις όπως δεν το ξέρει κανένας. Αυτή είναι η λογική των πραγμάτων, της πραγματικότητας και της αλήθειας...."

   Συμπέρασμα; Βλέπω περισσότερη θετικότητα σε όλα αυτά μια τέτοια σημαντική μέρα, όπως είναι τα γενέθλιά μου. Πέρασαν πια και δεν μου άφησαν καμία γλύκα γιατί δεν ήταν όπως ποτέ έτσι όπως θα έπρεπε και μου αξίζουν. Δεν στενοχώρεθηκα όμως ειλικρινά καθόλου που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Είναι αργά πια... Κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται στο χρόνο που διαδραματίζονται τα γεγονότα, ύστερα μπορεί να είναι αργά να σώσεις και να αλλάξεις κάτι. Μου φτάνει που μεγαλώνω και ακόμα αντέχω και επιβιώνω. Και είναι τόσο σπουδαίος λόγος αυτός ρε παιδιά. Ίσως τελικά να είναι και το νόημα, η μόνη απάντηση της ύπαρξης μου. Και το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το δίνω μονάχα στον Θεό και στον εαυτό μου.


  Φυσικά Σας Ευχαριστώ όλους όσους μου ευχηθήκατε και μου δείξατε τη δική σας συμπάθεια και λίγη από την αγάπη σας. Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά Υγεία, δύναμη και περισσότερες χαρές στη ζωή σας και στους εαυτούς σας.😃 

Και τέλος, ας κλείσω με λίγη χιουμοροκατάσταση.

  11 Νοεμβρίου: Στην Κίνα γιορτάζεται η Ημέρα του Εργένη λέει και είναι καταναλωτική μανία. Επίσης η σημερινή ημέρα είναι γνωστή κι ως "Double Eleven" από την ημερομηνία 11/11 με τους άσσους να αποτελούν αναφορά σε αυτούς που είναι μόνοι τους.
 
    Εμ, τώρα που το έμαθα και αυτό και υπάρχει και επίσημα, τώρα έχω την απάντηση γιατί γεννήθηκα (μάνα γιατί με γέννησες χωρίς πρώτα να με ρωτήσεις; 😁😂) νωρίτερα μια όχι και τόσο τυχαία ημέρα και για πάντα ελεύθερη με την καρδιά μου αδιόρθωτη. 🙏😂😂 Οπότε μάλλον με βλέπω να γιορτάζω διπλά κάθε χρόνο τέτοια μέρα.😂😂🤣🤣
 
 
Διαβάστε επίσης:
_________________
 




Διαβάστε επίσης:
 ___________________
Τα γράμματα… (20/08/2011)
❤A Fairy Story #7 & Diary of Bliss 2014: #1 – “ΈΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ”- Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ! (5/10/2014) 
✍ My thoughts #10 – Γράμματα με ή χωρίς παραλήπτη (22/06/2015) 
Γράμματα στον Άγιο Βασίλη... (2013-2017) 
Χρόνια μου πολλά και του χρόνου, πρώτα ο Θεός! (Η ΜΙΑ –εκείνη η- ΕΥΧΗ!) (2012)
Συλλέγω Στιγμές#18 – ☺It's my birthday!!!☺ (2013)
►Συλλέγω Στιγμές#35 – ☺Τα φετινά Γενέθλιά μου! My birthday!☺ (2014)
Συλλέγω Στιγμές#38 – ☺Το ξεκαθάρισμα ...από τα φετινά Γενέθλιά μου!☺ (2015)

Συλλέγω Στιγμές#39 – 🎉6 Χρόνια My Diary Blog & Τα φετινά γενέθλιά μου🎁 (2016) 








*Η παρούσα ανάρτηση, όπως όλα τα κείμενα, οι εικόνες και οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγκριση της δημιουργού του αλλά και η απαραίτητη αναγραφή της πηγής.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2010-2019 - by *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

12 σχόλια :

  1. Κορίτσι μου χρόνια σου πολλά και γεμάτα χαρούμενες στιγμές, να συλλέγεις αυτές τις χαρούμενες στιγμές και να τις απολαμβάνεις. Ζήσε τα όπως επιθυμείς!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύχρονη κορίτσι μου! Με κάθε μου ευχή. Τα 36 σου χρόνια διατηρούν την ζεστασιά της ψυχής σου και της ομορφιάς σου το φως. Να είσαι καλά, γερή, δυνατή. Γεμάτη χιούμορ, δημιουργία και πάθος για ζωή. Θα σου δώσει πιστεύω αυτά που σου αξίζουν.
    Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μου δωθούν αυτά που αξίζω άραγε βρε Γιάννη.
      Τόση προσπάθεια και πόνος, πόσος ακόμα;
      Τέλος πάντων, γερή και δυνατή ας είμαι και κάτι απ' όλα θα γίνουν
      Σ΄ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  3. Μαρια μου γλυκια, να σε χαιρομαστε και απο εδω!
    Να μην χασεις ποτε το χαμογελο, την ενεργεια και τον αυθορμητισμο σου!

    αν ερθεις χαλκιδα, στειλε να βρεθουμε
    σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθώ να μην τα χάσω Κική μου!
      Αν κάποια μέρα αν είναι να έρθω θα σου στείλω ναι!
      Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου!

      Διαγραφή
  4. καλημερα Μαρακι μου,
    χρονια σου πολλά και απο εδω!
    Υγεια, χαρα, κεφι, χαμογελα και .ο,τι ποθει η ψυχουλα σου.
    Ακομα γελαω με την εικονα της δασκαλας!
    αχχαχαχαχχαχαχα
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαράκι γλυκό, ψηφίζω δαγκωτό όσα γράφεις κι εσύ: "αξίζεις μόνο χαρές, μάχες που θα κερδίζεις με ευκολία και στιγμές πολλές ευτυχισμένες -Συλλεκτικές- Στιγμές και αναμνήσεις ζωής που θα θυμάσαι και θα γελάς, όχι θα κλαις"... Επίσης σου υπενθυμίζω ότι έχεις γενέθλια την ίδια ημέρα με το blog μου! Σκορπιοί γαρ, άρα δυνατοί! Οι ευχές μου να σε ακολουθούν! Πολλά γλυκά φιλιά και να τα εκατοστήσεις 💖

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, με νιώθεις το ξέρω.
      Οι άνθρωποι οι δικοί μου δεν βλέπουν και δεν νιώθουν το ίδιο.
      Αλλά τι να κάνουμε; Καλή Καρδιά!
      Εννοείται βρε θυμάμαι ότι Σκορπιός και το blog σου.
      Δυνατοί ναι, γι' αυτό αντέχουμε περισσότερα από όσα πρέπει.
      Σ' ευχαριστώ για όλα!

      Διαγραφή
  6. Πολύχρονη Μαρία μου, με αστείρευτη δημιουργικότητα!
    Το futureme το χρησιμοποιώ συνέχεια και πάντα ενθουσιάζομαι όταν...παίρνω γράμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes