⌛Keep a 5 year journal 2017: Ημέρες 1-18 (Ιούνιος 2017) Part1

⌛Keep a 5 year journal 2017: Ημέρες 1-18 (Ιούνιος 2017) Part1

Πέμπτη 1/06/2017: Η πρώτη σκέψη όταν ξύπνησα.
   "Καλό μήνα να έχω χωρίς παρεξηγημένες-στενάχωρες καταστάσεις."

 
Παρασκευή 2/06/2017: Δεξιότητες/γνώσεις που θέλω να μάθω.
  Θα ήθελα να μάθω να ζωγραφίζω σε καλύτερο επίπεδο από ότι τώρα με πινέλα και μπογιές. Θα ήθελα να μάθω καλύτερα τη Φωτογραφία που τόσο αγαπώ. Θα ήθελα να μιλάω και να γράφω άπταιστα Ελληνικά και να μιλάω πολύ καλά Αγγλικά ώστε να συνεννοούμαι χωρίς άγχος. Γιατί γαμώτο τα Αγγλικά μου προκαλούν μεγάλο άγχος. 


Σάββατο 3/06/2017: Η καλύτερη στιγμή της ημέρας.
  Η καλύτερη στιγμή της ημέρας για μένα είναι αργά πολύ αργά το βράδυ που βάζω στον υπολογιστή μουσική, ασχολούμαι με την συγγραφή ή τη ζωγραφική ή χαλαρώνω με μια καλή ταινία. Είναι όλες αυτές οι ήρεμες στιγμές που με χαλαρώνουν και χαλαρώνει και το μυαλό.


Κυριακή 4/06/2017: Ένα site που διαβάζω συχνά.
  Διαβάζω πολύ συχνά το site "Μηχανή του Χρόνου".


Δευτέρα 5/06/2017: Κάτι που δεν μπορώ να αποχωριστώ.
  Δεν μπορώ να αποχωριστώ με τίποτα όμως το Δαχτυλίδι του 'Άρχοντα του Δαχτυλιδιού' που φοράω στο δεξί χέρι εδώ και πόσα χρόνια. Το έχω αναφέρει και παλιότερα σε αυτήν ΕΔΩ την ανάρτηση μου. Χωρίς αυτό δεν βγαίνω από το σπίτι, δεν πάω πουθενά. Έχει τύχει να το χάσω δυο φορές και 'έφαγα' τον κόσμο να το βρω και ήταν σαν να έχασα κάτι πολύτιμο για μένα. Δεν ξέρω, ίσως να το θεωρώ κάτι σαν γούρι/φυλαχτό; Δεν ξέρω, δικό μου κόλλημα!😉 


Τρίτη 6/06/2017: Λυπάμαι για…
  Λυπάμαι τους ανθρώπους που ό,τι κι αν κάνουν, ό,τι κι αν πουν, ό,τι κι αν αισθάνονται έχουν σημαία το τι θα πει ο κόσμος, πως θα το δει ο κόσμος, πως θα το κρίνει ο κόσμος και γενικά πρέπει να αρέσει στους γύρω, είτε είναι συγγενείς, είτε γειτονιά, είτε Φίλοι, είτε άγνωστοι-ξένοι. Πάρτε το χαμπάρι, πρώτον, ο κόσμος πάντα θα έχει να λέει και πόσο μάλλον εύκολα κακία, καλό δύσκολα θα βρεις. Δεύτερον, δεν νοιάζεται κανείς για κανέναν όταν σε κουτσομπολεύουν και κρίνουν την κάθε κίνησή σου δείχνει καθαρά μη ενδιαφέρον για σένα και τρίτον, Άνθρωπε, ζήσε τη ζωή σου (και τις στιγμές της) όπως εσύ την γουστάρεις γιατί άλλη δεν έχει. Θα σου φύγει πριν το καταλάβεις και ένα βήμα πριν το "ύστατο χαίρε" θα νιώθεις ένας άθρωπος κενός από τα πάντα και δεν θα φταίει κανείς άλλος, μονάχα εσύ. Μη βάζεις φρένο από μόνος/η σου! Λυπάμαι αν είμαι σκληρή αλλά αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια της ζωής.    


Τετάρτη 7/06/2017: Τι μου προκαλεί στρες.
  Η στασιμότητα... Να μην πάθει κάτι η μάνα μου... Και κάποιες φορές οι εύκολες καταστάσεις που δεν μπορώ να τις διαχειριστώ εύκολα, διότι έχω μάθει στα δύσκολα.


Πέμπτη 8/06/2017: Η διάθεσή μου σήμερα.
  Πολύ χαρούμενη, ευχάριστη και αισιόδοξη.


Παρασκευή 9/06/2017: Του χρόνου τον Ιούνιο θέλω να…
  Θέλω να είμαι πρώτα απ' όλα κι Εγώ και αυτοί που αγαπώ υγιής κι ύστερα ότι καλό φέρει καλοδεχούμενο.


Σάββατο 10/06/2017: Μου έδωσε έμπνευση…
  Ένα τραγούδι που σημαίνει πολλά για μένα και είναι αφιερωμένο εδώ και περίπου 2 χρόνια σε ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο.
Ν(Χ)


Κυριακή 11/06/2017: Μια άβολη στιγμή…
  Σήμερα... κάποια λόγια-εξομολόγηση που δεν περίμενα, δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα ακούσω από συγκεκριμένο αγαπημένο μου πρόσωπο. Ν(Χ) Και δεν είναι ότι ήταν κάπως 'άβολη στιγμή' απλώς μου ήρθε απότομα σαν μια -ωραία- έκπληξη.


Δευτέρα 12/06/2017: Κάτι που με προβληματίζει έντονα.
  Η φυγή μου... Αχαχαχα!!!😜 Προς το παρόν, δεν αποκαλύπτω τίποτα!😉


Τρίτη 13/06/2017: Θέλω να αλλάξω…
  Τη ζωή μου προς το καλύτερο βεβαίως-βεβαίως, έτσι όπως μου αξίζει.


Τετάρτη 14/06/2017: Μια βόλτα…
  Μια βόλτα βραδυνή με τον έρωτα σου σε παλιά λημέρια όπου είχατε έρθει κοντά και έτσι άρχiσε το story... (κρατήστε το αυτό, σύντομα θα σας αποκαλύψω ακόμη μία από τις ιστορίες του βιβλίου μου!)


Πέμπτη 15/06/2017: Κάτι καινούργιο…
  Πάντα, ίσως καθημερινά, έρχεται ή συμβαίνει κάτι καινούργιο. Αυτό μπορεί να είναι μεγάλο ή τόσο δα μικρό που ίσα φαίνεται. Το θέμα είναι να μην το απορρίψεις κατευθείαν, χαμογέλασε του και άστο να προχωρήσει από μόνο του. 


Παρασκευή 16/06/2017: Που θα ήθελα να βρίσκομαι τώρα.
   Εκεί που δεν μπορώ να είμαι. Πού; Παντού, συγκεκριμένα αλλά όχι πουθενά!😎


Σάββατο 17/06/2017: Ταξίδι που θέλω να κάνω.
  Κάπου εδώ κοντά... Λίγο πιο μακριά, ας πούμε στο Παρίσι και ακόμα πιο μακριά, μακριά, μακριά...


Κυριακή 18/06/2017: Ονειρεύομαι…
  Ονειρεύομαι ωραία πράγματα, σε ωραία μέρη, με τον εαυτό μου, με ωραίους Ανθρώπους... Ονειρεύομαι ΜΟΝΟ όμορφες εικόνες και στιγμές!  
 






 
 
   Αυτές ήταν οι πρώτες 18 ερωτοαπαντήσεις μου για το μήνα Ιούνιο για το Δρώμενο Keep a 5 year journal. Την λίστα του Ιουνίου τη δημιούργησε η Κατερίνα από το blog "just-k-world.blogspot.gr"






Διαβάστε επίσης:
___________________

►Διαβάστε τις περσινές αναρτήσεις της στήλης "Ημερολόγιο Σκέψεων 2016"
►Διαβάστε επίσης τις αναρτήσεις της σχετικής στήλης "⌛Keep a 5 Year Journal 2015 & 2016






*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫  Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes