📽Movie of Sunday! House At The End of The Street (Το σπίτι στο τέλος του δρόμου)

📽Movie of Sunday! House At The End of The Street (Το σπίτι στο τέλος του δρόμου)


*Διαβάστε ΕΔΩ τι ακριβώς είναι το "Movie of Sunday".



Kυριακή σήμερα και σας παρουσιάζω το έκτο post του Movie of Sunday.



Μιας και είναι το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας και θα είμαι στο σπίτι μου, είπα να δω κάνα 2-3 ταινίες dvd. Έτσι λοιπόν, σήμερα και τις επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσω 2 ακόμη ταινίες που θα ολοκληρώσω μέχρι αύριο. Η ταινία που θα σας παρουσιάσω σήμερα είναι ένα θρίλερ. Είχα όρεξη και πάλι να δω θρίλερ!  Η ταινία αυτή λοιπόν είναι το House At The End of The Street (Το σπίτι στο τέλος του δρόμου) με πρωταγωνίστριες τις Jennifer Lawrence (φετινή νικήτρια των Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Silver Linings Playbook -Οδηγός Αισιοδοξίας-) και Elisabeth Shue.


Την συγκεκριμένη ταινία θρίλερ την είχα βάλει στο “μάτι” εδώ και δυο εβδομάδες αλλά δεν την έπαιρνα μιας και θεωρούσα ότι είναι μια ακόμη κλισέ ταινία θρίλερ, όπως τόσες που έχω δει. Όμως είπα ας την δω και αυτήν, τι έχω να χάσω;


Οι άλλες δυο ταινίες που θα σας παρουσιάσω τις επόμενες μέρες είναι οι εξής:
*The Cold Light of Day (Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν) με τους Bruce Willis & Henry Cavill.
*Trouble with the curve (Τα γυρίσματα της ζωής) με τους Clint Eastwood & Justin Timberlake.


📽Movie of Sunday! House At The End of The Street (Το σπίτι στο τέλος του δρόμου)



*Λίγα λόγια για το story της ταινίας:


Μια μητέρα και η κόρη της μετακομίζουν σε μια νέα κοινότητα και ανακαλύπτουν ότι δίπλα τους βρίσκεται ένα σπίτι με σκοτεινό παρελθόν. Πριν χρόνια, σε ένα τραγικό περιστατικό, μια ψυχωτική νεαρή κοπέλα δολοφόνησε τους γονείς της. Ενώ οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι η κοπέλα εξαφανίστηκε μετά τη βάναυση δολοφονία, οι νεοαφιχθείσες γυναίκες δεν αργούν να διαπιστώσουν πως η ιστορία του καταραμένου αυτού σπιτιού δεν έχει κλείσει οριστικά. [πηγή: cine.gr]


*Το trailer της ταινίας:




*Η άποψή μου:

Καταρχάς, το θρίλερ αυτό είναι ένα ακόμη θρίλερ από τα αμέτρητα  θρίλερ που έχει γυρίσει το Hollywood. Το story γνωστό και όχι τόσο πρωτότυπο, οι χαρακτήρες όσο και η Ζωή των χαρακτήρων μια απ’ τα ίδια, οι σκηνές τρόμου, οι ήχοι… ακόμη και η φωτογραφία τόσο ίδια με όλες αυτές τις ταινίες θρίλερ της κατηγορίας αυτής. Αλλά! οι ερμηνείες & η ανατροπή είναι αυτά τα δυο που πάντα κάνουν τη διαφορά σε μια ταινία που φαινομενικά κινείται στον ίδιο ρυθμό με τόσες άλλες που έχουν κυκλοφορήσει και κάθεσαι εντέλει και τη βλέπεις και στο τέλος απλά …χαίρεσαι που έκατσες και την είδες και δεν έχασες τον χρόνο σου.

Έτσι λοιπόν, το  House At The End of The Street (Το σπίτι στο τέλος του δρόμου) προσωπικά την βρίσκω αρκετά καλή. Δεν την θεωρώ ούτε κακή ούτε μέτρια ούτε πως έχασα τσάμπα τον χρόνο μου. Πρώτον, η ερμηνεία της Jennifer Lawrence είναι πάρα πολύ καλή και μου άρεσε πολύ στο πως κινούνταν και εκφραζόταν στις σκηνές τρόμου και γενικά είναι τόσο όμορφη και με αυτή την φατσούλα… που απλά γεμίζει η οθόνη και την χαίρεσαι. Δεύτερον, ενώ από πολύ νωρίς καταλαβαίνεις τι ακριβώς τρέχει με την ιστορία και πάνω-κάτω ξέρεις και το τέλος, εκεί προς το τελευταίο μισάωρο γίνεται η ανατροπή και έρχεται η καλή δράση και απλά απολαμβάνεις πιο πολύ την ταινία. Αυτοί οι δυο λόγοι είναι που κάνουν την ταινία συμπαθέστατη και μια πολύ καλή επιλογή να τη δεις.


*Αν αξίζει κάποιος να την δει;

Αν σου αρέσουν τα θρίλερ αυτού του είδους, έχεις δει πολλά και θέλεις να δεις ένα ακόμη που και καλές ερμηνείες έχει και ανατροπή αλλά και τελειώνει και ωραία, ναι σου προτείνω να την δεις. Να καλέσεις φίλους στο σπίτι, να φτιάξεις pop corn και να καθίσετε άνετα να τη δείτε! Από ‘κει και πέρα την βλέπεις και κάνεις τη δική σου κριτική!


Αυτή λοιπόν ήταν η έκτη ανάρτηση της ενότητας Ταινία της Κυριακής”  (Movie of Sunday!) και η ταινία που είδα.


Εσείς την έχετε δει; Σας άρεσε; Δεν σας άρεσε; Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σας;
Ελεύθερα περιμένω προτάσεις για ταινίες που έχετε δει και έχετε αγαπήσει 
για να μπούνε στην λίστα των ταινιών που δεν έχω δει.


Ραντεβού τις επόμενες ημέρες για τις δυο ταινίες που σας ανέφερα πιο πάνω.

ΕΔΩ διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις του Movie of Sunday!




***
 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων!
*Δεν είμαι Κριτικός Κινηματογράφου, ούτε Μουσικής, ούτε Βιβλίων… ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι η Μαρία και απλά εκφέρω καθαρά την προσωπική μου άποψη στο κάθε θέμα που παρουσιάζω και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Μπορεί σε μένα κάτι να μου αρέσει αλλά σε κάποιον άλλον όχι! Αυτό όμως δεν πάει να πει ότι θα πρέπει εγώ ή ο άλλος να συμφωνεί ΠΑΝΤΑ με αυτά που γράφει ο καθένας.

*Το post σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ είναι διαφημιστικό!



__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog syllegw-stigmes.blogspot.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ *
*All rights reserved

2 σχόλια :

  1. Λατρεύω σινεμά!!! Η Jennifer Lawrence είναι το νεο αγαπημένο παιδί του Hollywood. Την ξεχώρισα από το Hunger Games, ταινία φοβερή!!
    Δεν εχω δει αυτή που μας προτείνεις, αλλά αγαπώ θρίλερ και τη σημειώνω!!!
    Τωρα ετοιμάζομι να βάλω το Hobbit!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *Dimitra, Μια ακόμη φίλη που λατρεύει το cinema! Το Hunger Games δεν το έχω δει ακόμη αλλά είναι από τις ταινίες που θέλω οπωσδήποτε να δω! Αφού αγαπάς τα Θρίλερ, σημείωσε αυτήν αλλά και μια ακόμη που θα ανεβάσω σήμερα και που εγώ απλά... ξετρελάθηκα! Το Hobbit είναι τόσο καλό όσο μου έχουν πει; Χαίρομαι για την πρότασή σου και την σημειώνω... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes