Top 5 Favorites#6η εβδομάδα – Αγαπημένες ξένες σειρές!

 

Top 5 Favorites# logo by ΜΑΡΙΑ Π.(mariaparask29)


Και ήρθε η ώρα για το έκτο post του Top 5 Favorites# με θέμα Αγαπημένες ξένες σειρές! Άλλη μία πολύ δύσκολη κατηγορία για εμένα, επειδή βλέπω πάρα μα πάρα πολλές (σχεδόν τις περισσότερες που προβάλλονται στην Ελλάδα) ξένες σειρές. Μετά από λίγη σκέψη, θα σας παρουσιάσω τις 5 πιο αγαπημένες μου ξένες σειρές που συνεχίζω να παρακολουθώ φανατικά!



N0.1  Sex And The City

(1998-2004)


Ναι, ομολογώ πως βλέπω ακόμα και σήμερα ΦΑΝΑΤΙΚΑ Sex And The City (σειρά & ταινίες) και την γουστάρω με χίλια!Δεν πάει να την προβάλλει η TV και μετά από 30-40 χρόνια, εγώ ακόμα θα τη βλέπω. 

Περιττό να σας πω ότι ο αδελφός μου ο Βασίλης, ξέρει να ξεχωρίζει ποια είναι ποια, ποιός είναι ποιός και με ποιόν… αφού με έχει καταλάβει πόσο φανατική είμαι της σειράς και συνέχεια τη βλέπω!!!
 
Αγαπημένη μου από τις τέσσερις Κυρίες είναι η Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Λόγω ότι είναι αρθρογράφος και μετέπειτα συγγραφέας, λόγω ότι  ταιριάζει περισσότερο στα “γούστα” μου, λόγω την σχέση με τους άντρες και κυρίως με τον Mr. Big (Chris Noth) που ταυτίζομαι σε πολλά… Δεύτερη αγαπημένη είναι η φοβερή (αλλά παρεξηγημένη) Samantha Jones (Kim Cattrall) για την ελευθερία της και το ό,τι δεν “κωλώνει” πουθενά και σε τίποτα.



Να πω και να δηλώσω επίσης, ότι από τις 4 (για εμένα) σοβαρές σχέσεις της Carrie, πάντα προτιμούσα και επέλεγα τον Mr. Big. Καλό παιδί και για γάμο ο Aidan (που για να είμαι και απόλυτα σωστή η Carrie δεν του φέρθηκε καλά) αλλά… αλλά! Ο Berger από την άλλη, με τον εγωισμό του, τη ζήλεια του για το ποιός από τους δυο είναι πιο καλός και επιτυχημένος συγγραφέας και ειδικά ο άνανδρος χωρισμός του από την Carrie με ένα post-it… πιο κόπανος, πεθαίνεις! Ο Aleksandr Petrovsky πάλι ένας ώριμος άντρας, με απίστευτη γοητεία, ήξερε πώς να είναι ένας gentleman, πως να σου δώσει “τον ουρανό με τ’ άστρα(εδώ Παρίσι ολόκληρο) αλλά δυστυχώς η δουλειά του που ήταν η Ζωή του, δεν υπήρχε χώρο για να χωρέσει και η Carrie. Επομένως, καταλήγουμε (και όπως έγινε) πως ο Mr. Big παρά τα χρόνια ταλαιπωρίας, χωρισμοί κλπ. ήταν ο ΕΝΑΣ για την Carrie και η Carrie για εκείνον η ΜΙΑ! (πω πω με έπιασε ο ρομαντισμός μου! Ας με μαζέψει κάποιος/α!)


♦ ♦ ♦

N0.2  Charmed (Οι μάγισσες)

(1998-2006)


Αγαπημένη & μαγευτική σειρά με πολύ μαγεία, ξόρκια, δαίμονες, το καλό που προσπαθεί να νικήσει το κακό, η Δύναμη των τριών, το βιβλίο των Σκιών… και 3+1 ωραιότατες μάγισσες να μάχονται ανάμεσα σε μια φυσιολογική και μια κρυφή Ζωή.

Αγαπημένη μου από τις 4 (Piper, Phoebe (Alyssa Milano), Prue (Shannen Doherty) & Paige (Rose McGowan) ήταν από την πρώτη στιγμή η Piper (Holly Marie Combs). Η ευαίσθητη, η αγχώδης, που έχει τη δύναμη να ‘παγώνει’ τον χρόνο, να ανατινάζει τον στόχο/εχθρό………. 


Περισσότερα για την σειρά και τις δυνάμεις των μαγισσών μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ


♦ ♦ ♦

N0.3  24

(2001-2014)

Την λατρεύω την σειρά 24”, λατρεύω τον χαρακτήρα του Jack Bauer, μου αρέσει πολύ ο Kiefer Sutherland, λατρεύω το ότι προβάλλεται ακόμα (7η σεζόν αν δεν κάνω λάθος!) τόσα χρόνια.

Θυμάμαι όταν είχα πάρει το dvd του τρίτου κύκλου, ξεκίνησα Κυριακή πρωί και τελείωσα non-stop αργά το βράδυ! Είχε κολλήσει και ο αδελφός μου ο Βασίλης και δεν λέγαμε κανείς από τους δυο να κάνουμε ένα διάλλειμα να φάμε και φώναζε η μάνα μου να κάνουμε ένα διάλλειμα για φαγητό… αλλά που εμείς!   

 

Περισσότερες πληροφορίες για την σειρά ΕΔΩ!

 

 ♦ ♦ ♦

 

N0.4  Supernatural

(2005-)

 Πολύ λατρεμένη σειρά (περιπέτεια, τρόμου με δραματικές και αρκετές κωμικές σκηνές με θέμα το υπερφυσικό, όπως λέγεται και ο τίτλος) που την βλέπω από το πρώτο επεισόδιο μέχρι και σήμερα που προβάλλεται και έχει φτάσει ήδη στον 9ο κύκλο (season) παρακαλώ! 


Τα αδέλφια Dean &  Sam Winchester (Jensen Ackles & Jared Padalecki) πολεμούν και μάχονται με κάθε είδους “υπερφυσικό” αλλά και με τους ίδιους τους τον βαθύ σκοτεινό τους “εγώ”….


Περισσότερα για την σειρά ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ που είναι η επίσημη σελίδα στην Ελλάδα! Τα παιδιά που την έχουν δημιουργήσει και την διαχειρίζονται κάνουν καταπληκτική δουλειά! 


♦ ♦ ♦


N0.5  The Walking Dead

(2010-)

Άλλη μία πολύ λατρεμένη σειρά (περιπέτεια, τρόμου με κυρίαρχο θέμα τα zombie που έχουν ‘κατακλύσει’ τον κόσμο και ο αρχηγός Rick Grimes (Andrew Lincoln) - απλά κούκλος, δε το συζητώ!- με τον γιό του και την υπόλοιπη ομάδα προσπαθούν να επιβιώσουν…) που κόλλησα από το πρώτο επεισόδιο και τώρα που στην Αμερική από την περασμένη Κυριακή (αν δεν κάνω λάθος) που άρχισε να προβάλλεται ο 4ος κύκλος, από τις σκηνές που έχω δει… απλά έχω κολλήσει ακόμη περισσότερο! 


Το «The Walking Dead» είναι μια φαινόμενο σειρά για την τηλεόραση, επειδή εκτός το ότι το θέμα της σειράς είναι τα zombie, είναι μία  από τις πιο καλογυρισμένες σειρές των τελευταίων ετών… που έχουμε δει! 


 ΕΔΩ (ελληνική σελίδα) μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα που αφορούν την σειρά! 


☺☺☺
 
Αυτό ήταν λοιπόν, το έκτο Top 5 με τις δικές μου 5 Αγαπημένες Ξένες σειρές!
Έχετε δει ή βλέπετε κάποια από αυτές;
Ποιές είναι οι δικές σας 5 Αγαπημένες;
 
Θα επιστρέψω την επόμενη  εβδομάδα με το έβδομο θέμα, που είναι  το Top 5 Favorites#7η εβδομάδα – Αγαπημένοι ξένοι άντρες ηθοποιοί!
(αυτό κι αν είναι –καυτό- θέμα!)
 
 
ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την αρχική ανάρτηση με όλες τις κατηγορίες του Top 5 Favorites#.



Η παρούσα ανάρτηση είναι μέρος του παιχνιδιού Top 5 Favorites#.
Ιστολόγια που συμμετέχουν: 
*ΜΑΡΙΑ Π. (http://www.syllegw-stigmes.gr) 


_______________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ *
*All rights reserve

27 σχόλια :

  1. Βλέπω ακόμα Sex and The City!! Και δεν το βαριέμαι όσες φορές και να το δω.. Καλά η Σαμάνθα είναι αποθέωση! Δε νομίζω να έχει παίξει άλλη γυναίκα τόσο πετυχημένα το χιουμοριστικό σεξουαλικό ταπεραμέντο! Για τον Mr Big είχα πάντα τις ενστάσεις μου..ειδικά μετά από αυτό που της έκανε στη πρώτη ταινία.. Ο Aidan δεν θα της το έκανε ποτέ αυτό, βασίλισσα την είχε..χαχαχα Το 24 ήταν και στην δικη μου 5αδα πολύ προχώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Κατερίνα μου, ήμουν σίγουρη για την ένσταση σου προς τον Mr Big! Ναι ο Aidan ήταν και είναι τύπος άντρα ιδανικό για τις περισσότερες γυναίκες! Αλλά η μεγάλη αγάπη και ο μεγάλος έρωτας τελικά δεν ήταν αυτός.... Για το 24 το θυμάμαι στη δική σου 5άδα! Είναι πόρωση....! :)

      Διαγραφή
  2. Παρακολουθούσα κι εγώ τις τρεις (πρώτες) από τις πέντε Μαρία μου.
    Εγώ τρελαίνομαι για τα Φιλαράκια.
    Μου έκανε εντύπωση που δεν τα είχες :)
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ριστέα μου, κι εμένα μου αρέσουν τα "Φιλαράκια" και λατρεύω και Jennifer Aniston, αλλά δεν ξέρω, δεν τα βλέπω τώρα πια τόσα φανατικά και γι' αυτό δεν μπήκαν μέσα στην 5άδα μου! Ενώ τις υπόλοιπες τις βλέπω ακόμα και σήμερα με το ίδιο ...συναίσθημα!!!
      Φιλιά πολλά! :)

      Διαγραφή
  3. Τις αγαπώ όλες αυτές τις σειρές, εκτός από το Walking Dead που δε το έχω δει, αλλά θα το δω κάποια στιγμή γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Εγώ θα έβαζα στην 5αδα και το Lost που υπεραγαπώ (και μερικά άλλα ίσως χαχα)!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Rylie, α! δεν έχεις δει καθόλου το "The Walking Dead";
      Είναι πόρωση αυτή η σειρά! Κοίτα να δεις με το 'Lost": Ενώ είχα δει όλοςυ τους κύκλους, ο τελευταίος και μαζί και το φινάλε... με ξενέρωσα τόσο πολύ ...που δεν μου έμεινε και τόσο στο μυαλό... δυστυχώς!
      Φιλιά! :)

      Διαγραφή
  4. Χμμμ... Το 4 και το 5, μου είναι τελείως άγνωστα!!! (Έγινα ρεζίλι???!!!)
    Το 24 είναι λατρεία του Γιάννη, εγώ δεν...
    Λατρεύω όμως "Μάγισσες"!
    Τί άλλο θα πρόσθετα? Α, ναι: Φιλαράκια και csi (New York και Las Vegas!)
    Φιλάκια πολλά, Μαράκι!!!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Γιάννα, το "The Walking Dead" & "Supernatural" σου είναι άγνωστα;
      (ναι έγινες ρεζίλι! χαχα!!!)
      Το "Supernatural " προβάλλεται κάθε βράδυ στο Star μετά τις 01:00...
      Τα "Φιλαράκια" όπως απάντησα και πιο πάνω στην Αριστέα είναι αγαπημένη σειρά αλλά δεν την πολύ βλέπω πλέον και γι' αυτό δεν την έβαλα στην 5άδα μου! Αλλά σίγουρα θα ήταν στην 10άδα μου!
      Από όλα τα CSI βλέπω φανατικά το "CSI:Μαϊάμι" (με πρωταγωνιστή εκείνον τον γοητευτικό κοκκινομάλλη με την ωραία αισθησιακή φωνή;) που το προβάλλει κάθε βράδυ ο Alpha μετά τις 02:00, όπου δεν πέφτω το βράδυ να κοιμηθώ αν δεν δω πρώτα το επειόδιο..... Χαχα!
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  5. καλημερα Μαρακι μου!
    λοιπον τις πρωτες 3 τις εχω δει και εγω, οχι παντα συστηματικα αλλα τις εβλεπα. το 24 ομως το εχω δει ολο και ειναι υπεροχο, ακρως εθιστικο θα μπορουσα να πω.
    το 4 και το 5 δεν το εχω δει ακομη. για το 4 εχω ακουσει πολυ καλα λογια και ισως ξεκινησω να το βλεπω αμεσα. το 5 πρωτη φορα το ακουω απο σενα αλλα επισης φαινετε αρκετα καλο! :)

    να εισαι καλα! φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κική μου!
      Φανατική του "24" κι ε΄συ, έ; Χαίρομαι!
      Για το 4, έχει ξεκινήσει από τον ρποηγούμενο μήνα το Star να προβάλλει από τοην αρχή την σειρά, τώρα βρίσκεται ήδη στον 2ο κύκλο!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα..μονο τη πρώτη γνωρίζω αλλά δεν την είδα ποτέ...τις υπόλοιπες δε τις γνωρίζω καθόλου, τώρα τις ακούω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ μου!
      Είναι σειρές πολύ δημοφιλείς... αλλά εντάξει σίγουρα δεν θα τις γνωρίζουν όλοι!
      φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Έβλεπα και βλέπω sex and the city. Ψηφίζω φανατικά Samantha.... Μου αρέσει που είναι χύμα στο κύμα και όποιος αντέξει/ κάτι που δεν είμαι εγώ - γιαυτό τη θαυμάζω.
    Και τις μάγισες τις βλέπω περιστασιακά. Τις υπόλοιπες δεν τις έχω δει ποτέ.
    φιλάκια !!!
    περιμένω την ανάρτηση της 7ης εβδομάδας.
    Για να δούμε - έχουμε το ΄ιδιο γούστο;
    πολλά φιλάκια- καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Χριστίνα μου,
      Samatha ...απλά ΘΕΑ! Κι εγώ θαυμάζω τον χαρακτήρα της... όλες μας νομίζω θα θέλεμα να έχουμε κάποια πράγματα από τον χαρακτήρα της!
      Αχ, κι εγώ ανυπομονώ για την επόμενη ανάρτηση με τους ...άντρες! Τι θεμα, όμως! Φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Ούτε γι' αστείο!!! Δεν μου αρέσει ο Οράτιος ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ!!!
    Και guest-star που έπαιξε σε μερικά επεισόδια των άλλων... περιοχών(!), με βαριά καρδιά τα είδα!!
    Παίρνω την ντροπή μου (για την ασχετοσύνη μου) και αποχωρώ!!!
    ==Ο ψηλός τυπάκος πάντως που βλέπω στην αφίσα του "supernatural" έπαιζε στην "Οικογένεια Γκίλμορ" που έβλεπα επίσης φανατικά, πριν μερικά χρόνια στο Star...==
    Καλημέρα, κορίτσι μου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Γιάννα, ο Οράτιος τα πρώτα 2 επεισόδια δεν τον άντεχα κα-θό-λου! Μου την έδινε στα νεύρα! Αλλά σκε΄φτηκα αφού έχω δει/βλέπω και τις άλλες σειρές CSI, ας της δώσω κι αυτής την ευκαιρία... μετά κόλλησα μαζί του! Μου αρέσει πάρα πολύ! Αυτή η εναλλαγή συμπεριφοράς σκληράδας/ευαισθησίας σε κάθε επεισόδιο... μου αρέσει!
      Την "Οικογένεια Γκίλμορ" τη θυμάμαι, αλλά δεν θυμάμαι ότι έπιαζε!
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
    2. Ίιιισως του δώσω κι εγώ τότε την ευκαιρία του του Οράτιου!!
      Στην "οικογένεια Γκίλμορ" ο ψηλός, έκανε το αγόρι της μικρής... Πωπω... ξέχασα και τα ονόματα!!! Τέλος πάντων!
      Δεν σε ζαλίζω άλλο... Πάω για πεζοπορία!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  9. Αν και δεν είδα ποτέ μανιωδώς κάποια σειρά, σε πρώτη προτίμηση θα έβαζα κι εγώ το "Sex in the City". Με εντυπωσιάζει η διαφορετικότητα των τεσσάρων γυναικών και η απίστευτη όμορφη φιλία που έχουν ανάμεσά τους!!! :)
    Να έχεις μια όμορφη μέρα!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Confusedmind, κι εμένα με εντυπωσιάζει μέχρι και σήμερα η διαφορετικότητά τους, τελείως διαφορετικές προσωπικότητες αλλά έχουν μια απίστευτη Φιλία και η μία σέβεται τις επιλογές τις άλλης...... Μακάρι να υπήρχε και στην πραγματικότητα τέτοιες Φιλλίες... (υπάρχουν σίγουρα, απλά εγώ δεν τις έχω συναντήσει!)
      Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου!

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα από την ..παγωμένη..Θεσσαλονίκη προσωρινά ελπίζω
    λόγο Βαρδάρη!!!
    Μαρία μπράβο για την αντοχή και το κουράγιο για το εκπληκτικό
    σου θεματολόγιο....
    Που αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη...
    Παύλος-Μαριέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *ΚΑΛΗΜΕΡΑ Πάυλο-Μαριέτα!
      Εμείς εδώ Αθήνα, έχει ναι μεν Ήλιο αλλά πολύ δυνατό αεράκι....
      Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το θεματολόγιό μου!! ! Δεν ξέρω αν είναι "αντοχή" και 'κουράγιο"... σίγουρα είναι όμως "Αγάπη" για αυτό που μου αρέσει να κάνω... εδώ στο blog μου!
      Την ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ!

      Διαγραφή
  11. Έχω δει κι αγαπήσει μόνο 2 απ' τις 5. Το Sex and The City και το 24. Τις υπόλοιπες τις έχω βάλει στα προσεχώς, μιας κι έχω έναν σκασμό από ταινίες και σειρές που θέλω να δω. Κι έχω την εξής παραξενιά: ταινίες μπορώ να βλέπω οποτεδήποτε, αλλά σε σειρές δεν θέλω και δεν μπορώ ν' ανοίγω πολλά μέτωπα. (Γιατί τα βλέπω όταν τα κατεβάζω, γιατί τα θέλω και στην ταινιοθήκη μου, οπότε καταλαβαίνεις τι θα γινόταν!)

    -Αν δεν έχεις δει το Breaking Bad, σου το προτείνω. Ολοκληρώθηκε κιόλας, οπότε δεν θα έχεις την αγωνία τού να βγει καινούριο επεισόδιο. Θα τα πάρεις back-to-back. Την βρήκα φανταστική -για τα δικά μου γούστα. Κρατάει τον θεατή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Lysippe, α καταλαβαίνω τι παθάινεις με τις σειρές!
      Το "Breaking Bad" το έχω ακουστά αλλά δεν το έχω δει ποτέ! Αφού μου το προτείνεις... θα το αναζητήσω! Ευχαριστώ για την πρόταση!

      Διαγραφή
  12. Οι δυο πρώτες είναι και δικές μου αγαπημένες!
    Φιλάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes