⏳Συλλέγω Στιγμές #21: “Ǻ… δεν σε βρίσκω πουθενά!”

Συλλέγω Στιγμές #21: “Ǻ… δεν σε βρίσκω πουθενά!”


Έχουμε και λέμε:

 

και η χθεσινή μέρα,

Πέμπτη 12/12/2013Ǻ… δεν σε βρίσκω πουθενά!


Ας τα πάρω με την σειρά:

Σε 2 χρόνια (ελπίζω σε λιγότερο από 2 χρόνια) το puzzle της ζωής μου, με τα δικά μου “θέλω” θα έχει …ολοκληρωθεί! Επομένως, τώρα απλώς κάνω υπομονή και περιμένω στην …αναμονή! 


 Κάπου εκεί γύρω τον Μάρτιο-Απρίλιο ή τέλος πάντων εκεί γύρω την Άνοιξη ή θα Πανηγυρίσω ή απλά θα πάρω μια μικρή στενοχώρια. Πλάκα κάνω! Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, ΜΟΝΟ θα Πανηγυρίσω, ούτως ή άλλος, για την προσπάθεια μου και μόνο. Μέχρι τότε, απλώς περιμένω στην …αναμονή!


Και φτάνουμε στο Νο.
Στο δρόμο για το σπίτι, στάθηκα έξω από την εκκλησία (ήταν ήδη αργά, οπότε ήταν κλειστή), κοίταξα τον ουρανό και είπα από μέσα μου:

   “Θεούλη μου, Χριστέ μου, Παναγίτσα μου,

    Μια ακόμη ήττα που φυσικά και την αποδέχομαι με το κεφάλι ψηλά! (δεν θα γινόταν και διαφορετικά από εμένα άλλωστε!)

   Μια ήττα που την νιώθω βαθιά σαν κανονική μαχαιριά, κάπου εκεί στο στήθος και η αίσθηση είναι ότι “πονάει λιγότερο από ότι περίμενα!” (καλό είναι αυτό! Λες σιγά-σιγά να σκληραίνω ως άνθρωπος; Μπα! Μάλλον στην άλλη μου Ζωή!) 

   Ένα ακόμη χαμένο παιχνίδι και -νομίζω- όχι παρτίδα που τελικά λέω: “Ρίσκαρα, προσπάθησα… αλλά έπαιξα κι έχασα! Δεν πειράζει, λέω, αυτά έχει η Ζωή!” (να μην ξεχνιόμαστε: Ποιό είναι το καινούργιο μου motto; “Καλή Καρδιά και η Ζωή συνεχίζεται!” )


   Απόψε (χθες βράδυ για την ακρίβεια) ξεστόμισα (για μία ακόμη φορά) μια “βαριά” κουβέντα και παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου (όπως φυσικά κάνω πάντοτε) γι’ αυτό/α που θα πω με ον λίγο θυμό αλλά με -πολύ- επίγνωση: 

     “Ǻ… δεν σε βρίσκω πουθενά!

 
   (Μην με ρωτήσετε τι σημαίνει το “Ǻ”.  Είναι σαν το tattoo μου στον δεξί καρπό του χεριού μου -ένα απλό καλλιγραφικό “Α”-, που όλοι όταν το βλέπουν αρχίζουν και αναρωτιούνται τι σημαίνει! “Πολλά! Τα πάντα! Η αρχή και το τέλος της ζωής μου! Βάλτε κάτω όσες λέξεις ξεκινάνε από “Α” και διαλέξτε αυτή που σας αρέσει πιο πολύ!” απαντώ εγώ!) 

Σε μια παλιότερη ανάρτηση είχα γράψει μερικές λέξεις από "Α". Για δείτε τη σχετική ανάρτηση!


   Συγνώμη αλλά δεν σε βρίσκω πουθενά και το κακό είναι ότι ούτε κι εσύ δεν με βρίσκεις, γιατί όταν φτάνω στην κορυφή εσύ μου εξαφανίζεσαι. Μου ξεγλιστράς αντί να σου ξεγλιστρώ εγώ! Τι παιχνίδια μου παίζεις ρε γαμώτο; Ξέρεις, είμαι κι εγώ καλή στα παιχνίδια αλλά δυστυχώς δεν μου αρέσει να παίζω με τους ανθρώπους, όχι τουλάχιστον με αυτούς που αξίζουν! Εσύ, ρε, γιατί (μου) το κάνεις αυτό; 


   Ως ένας άνθρωπος με μπόλικη κατανόηση  μπαίνω στη θέση σου κάποιες-λίγες- φορές και προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό σου αλλά εκεί που το πιάνω, εκεί το χάνω! Εσύ, άραγε έχεις μπει ποτέ στη δική μου θέση να με καταλάβεις-κατανοήσεις ή με βρήκες πολύ καλή (για να είμαι αληθινή; Είμαι! χειροκροτήστε με πάλι!), και λες: “Που να τρέχω τώρα να βρω άλλη που θα μου προσφέρει τόση διασκέδαση, όσο αυτό το κορίτσι;” Έλα πες μου την αλήθεια! Εξομολογήσου σε μένα! Δεν θα σε κρίνω, απλά θα στα “χώσω” κανονικά! Είπαμε: Εγώ είμαι δίκαιος άνθρωπος …και τα λέω τσεκουράτα!   Τελικά, ούτε κι εσύ με έχεις καταλάβει καθόλου μα καθόλου! Κρίμα! Μια από τα ίδια κι εσύ! Πίστευα πως ξεχωρίζεις, πως κάνεις τη διαφορά από το ‘πλήθος’ που μοιάζει “βιτρίνα. Ας είναι! Έτσι ήσουν πάντα, τώρα θ’ αλλάξεις; 
 

   Όμως, άντε βρε αν δεν ήσουν έτσι όπως ήσουν, εγώ θα σ’ αγαπούσα; Είπαμε: Δεν είμαι τέλεια! Οπότε ούτε κι εγώ ψάχνω το τέλειο! Μπορεί τελικά να μην ταιριάζουμε ή μπορεί να ταιριάζουμε αλλά κάπου κολλάμε και δεν βρίσκουμε αυτή την κοινή γραμμή. Έχω θέματα εγώ αλλά έχεις κι εσύ!!! Που να κάθομαι τώρα βραδιάτικα να γράφω τα + & - του χαρακτήρα σου! Άσε που αν καθίσω να γράψω και τα δικά μου + & -  σου λέω, θα κονταροχτυπηθούμε ‘άγρια’ και σίγουρα θα σε κερδίσω εγώ! Πάντα εσύ με κερδίζεις σε κάθε μάχη που έχω δώσει μέχρι σήμερα μαζί σου, όμως σ’ αυτήν, εγώ θα είμαι η νικήτρια. Προς το παρόν, δεν θα καθίσω να σε ξεντροπιάσω βγάζοντας στη ‘φόρα’ τα θετικά και τα αρνητικά σου, όμως σου ορκίζομαι πως θα το κάνω… με τον δικό μου τρόπο. Δεν ήρθε ακόμη η ώρα, αλλά όταν έρθει “εκείνη” η μέρα, πίστεψέ με “Ευχαριστώ” θα μου πεις κι από πάνω! Κατέγραψε αυτή την ημέρα: Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013. Μια μέρα που εγώ θα θυμάμαι πόσο άδικα μου φέρθηκες για μια ακόμη φορά. Θα έρθει μια μέρα που θα σου θυμίσω τι είχα γράψει για σένα και θα σε κάνω να μετανιώσεις που τα έβαλες άδικα μαζί μου και τότε εγώ θα κάνω πως δεν σε γνωρίζω, δεν θέλω να σε ξέρω, όχι αν δεν παραδεχθείς  και δεν μου δώσεις πρώτα αυτό/α που μου χρωστάς. 


   Δεν μπορείς να πεις! Σου φέρομαι όπως μου φέρεσαι κι εσύ, αναλόγως, όπως λέω, μόνο που εγώ βάζω συναίσθημα σε όλα αυτά! Hello! Από συναισθήματα άλλο τίποτα, μπόλικα! Αν θελήσεις εσύ ή οποιοσδήποτε να του δώσω μερικά, εδώ είμαι εγώ! Μην φοβηθείς! Επειδή έχω μεγάλη καρδιά (χειροκροτήστε με για μία ακόμη φορά!), θα σου τα προσφέρω εντελώς δωρεάν… που λέει ο λόγος “Δωρεάν”. Γιατί, ούτως ή άλλος, θα με ξεπληρώσεις, “εκείνη” την ημέρα που θα έρθει κι εγώ θα έχω πάρει την μεγαλύτερη ικανοποίηση που θα έχω πάρει ποτέ στη Ζωή μου! Πρόσεξε! Αν δεν το έχεις καταλάβει, έχω “αντρίκια τιμή(αντρίκια τιμή εννοώ των παλιών εποχών και όχι τη δήθεν σημερινή που νομίζουνε οι άντρες) και δεν μένω στα λόγια, αντιθέτως τα λόγια μου τα κάνω πράξη! Οπότε, σε “συμβουλεύω” να κρατήσεις μια “πισινή”. Όλα αυτά μην τα πάρεις ως απειλή! Εγώ δεν απειλώ κανέναν και ποτέ! Απλώς, ενημερώνω και ξεκαθαρίζω τη θέση μου! Αχ, Ǻ… δεν σε βρίσκω πουθενά! και δε φταίω μόνο εγώ, γι’ αυτό!  Στιγμές!
Ημερομηνίες!
…μέχρι τότε …στην αναμονή! 
Και το τραγούδι για πάρτι μου (αυτό μου ήρθε πρώτο στο μυαλό) για να θυμάμαι καλύτερα την χθεσινή μέρα… όποτε θα το ακούω. 
Κωνσταντίνος Αργυρός - "Παιδί Γενναίο"

Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους

Στίχοι: Γιάννης Δόξας
Μες το μυαλό μου είναι ο κόσμος ένα βήμα
κι έχω σπαθί για κάθε γόρδιο δεσμό
Δεν είμαι ο θύτης αλλά ούτε και το θύμα
έχω συνείδηση και βλέμμα καθαρό

Δε σου ζητάω μια εκδρομή στην αγκαλιά σου
σαββατοκύριακο παρέα κι ως εδώ
Θέλω να σπάσω τις γραμμές της άμυνάς σου
θέλω ταξίδι απ' τη γη στον ουρανό
 ♫Δεν κάνω το σπουδαίο μα είμαι παιδί γενναίο
δε τη φοβάμαι τη φωτιά,δε τη φοβάμαι τη φωτιά
Με ένα στρατό τα βάζω μα έλα που δειλιάζω
όταν μπροστά μου προσπερνάς,όταν μπροστά μου προσπερνάς
να 'ξερα λίγο να 'ξερα λίγο αν μ' αγαπάς♫


 
Μπορεί να χαίρεσαι που κάνεις τα δικά σου
κι είμαι σταγόνα στο δικό σου ωκεανό
Μα εφτά οι θάλασσες και θα τις βρεις μπροστά σου
ό,τι μου λείπει στη ζωή διεκδικώ

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα post της στήλης “Συλλέγω Στιγμές#”!
__________________________________________
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog www.syllegw-stigmes.gr.
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και  χωρίς την έγκρισή της αρθρογράφου. Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Copyright ©2010-2013 * ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.) - ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ*
*All rights reserved

22 σχόλια :

 1. πωπωωω τι ανάρτηση... Δεν μπορώ να καταλάβω τι σου συνέβει- ποιος σε πείραξε αλλά κρατάω μερικές φρασούλες σου που ταιριάζουν γάντι με την δικιά μου.... αναμονή....
  Αυτό το Ρίσκαρα Προσπάθησα αλλά έπαιξα και έχασα. Δεν πειράζει αυτά έχει η ζωή. Καλή καρδιά και η ζωή συνεχίζεται με συγκλόνισε...
  Ωραίο το τραγούδι αλλά θα σου αφιερώσω ένα άλλο που μ' αρέσει εμένα για τις ειδικές περιστάσεις: http://www.youtube.com/watch?v=vkxGYv8Rkuc

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. *Χριστίνα μου, με πείραξαν! Αλλά εντάξει... καθαρίζω εγώ! Χαχα!
   Το καλό της υπόθεσης είναι ότι όλα αυτά με κάνουν ακόμα πιο δυνατή.
   Αν εγώ έχασα/χάνω μια φορά, οι άλλοι χάνουν πολλές φορές!
   Α, θα σου βγάλω το καπέλο με το αγαπήμένο τραγούδι από τον επίσης αγαπημένο μου Πασχάλη Τερζή! (μα πως το είχ αξεχάσει!)
   Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο σου! Παίρνω δύναμη να το ξέρεις!
   Να και οι στίχοι που μιλάνε από μόνοι τους!

   Σε μια γωνιά κρυμμένα με μάτια τρομαγμένα
   τα "θέλω" μου κοιτάνε σαν παιδιά.
   Κι ας ξέρουν τι έχουν κάνει, εμένα δε μου φτάνει,
   γι’ αυτό τα τιμωρώ κάθε φορά.

   ♫Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις
   και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις.
   Τα πράγματα τα όμορφα, όσο τα θέλεις χάνονται τυχαία,
   κι ας ψάχνεις σε πολυόροφα, στα υπόγεια είναι η θέα.♫

   Τα όνειρά μου μοιάζουν φεγγάρια που αλλάζουν,
   τα φτάνω κι όλο πάνε πιο μακρυά.
   Και όσο τα γυρεύω, τους φόβους μου παλέυω
   και πάω γι’ άλλα απ’ την αρχή ξανά.

   Διαγραφή
 2. Απαντήσεις
  1. *Lysippe, χαχα! Πως ξέχασα και αυτό το τραγούδι;
   Κοίτα να δεις που οι στίχοι του ταιριαζουν με τις σκέψεις μου της ανάρτησης.
   Το έπιασες εσύ τελικά το νόημα!

   Να και οι στίχοι:

   Πόσο ακόμα να ελπίζω πως κάτι θα γίνει μαγικό
   Δε θα σ' αφήσω να ορίζεις για μένα καλό και κακό
   Τα σημαίνοντα ίδια, φωτεινά σα στολίδια μας φέρνουν κοντά
   Σημαινόμενα άλλα, σκοτεινά μες στη ντάλα μας χωρίζουν ξανά

   Δε συμφωνούμε ποτέ κι όσο πάει φεύγεις πιο μακριά
   Ίσως να δεις πως δεν είμαι καθρέφτης σου όπως παλιά
   Έχεις άλλη ματιά, στη ζωή, στα λεφτά, σ' ό,τι έχει αξία
   Χάσμα άγριο, τρελό. Είσαι εκεί, κι είμαι εδώ, ζούμε άλλη ευτυχία


   Άγνωστες λέξεις σου δίνω να παίξεις και να τις σκεφτείς
   Αν καταλάβεις ποτέ τι σημαίνουν να 'ρθεις να με βρεις
   Δεν υπάρχει ελπίδα κι απ' την πλάτη μου πήδα, μη μου κρύβεις το φως
   Σ' αγαπάω, δε σ' αντέχω. Θα γελάω, μα θ' απέχω, τώρα είμαι αλλιώς

   ♭•♪ ♭•♪

   Διαγραφή
 3. Α όπως λέμε αγάπη;;; :)

  Ευχομαι να τη βρεις συντομα!
  Να ειναι αληθινη και κυριως να ειναι για παντα! <3

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. *Κική μου, αχ κι εσύ έπεσες στην "παγίδα" και αμέσως σκέφτηκες την "Αγάπη".
   Υπάρχουν τόσες άλλες λέξεις-αξίες από Α...
   Πάντως, σ' ευχαριστώ για την ευχή σου! Μακάρι να πω εγώ...! ღ

   Διαγραφή
 4. Λυπάμαι.. Έχω βιώσει και εγώ καταστάσεις που ένιωσα ότι αδικήθηκα οπότε μπορώ να φανταστώ πώς νιώθεις.. Είναι μέσα στη ζωή και αυτό.. Ξέσπασε αν αυτό σε ξαλαφρώσει και η ζωή συνεχίζεται, θα βρεις ανθρώπους που θα σε εκτιμήσουν για αυτό που είσαι!

  Καλό ξημέρωμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. *Φίλε μου Hengeo, όλα είναι μέσα στη Ζωή!
   Ξέσπασα ήδη, γράφοντας αυτή την ανάρτηση και νιώθω πολύ καλύτερα... χαρούμενη μπορώ να πω!
   Καλό ξημέρωμα!

   Διαγραφή
 5. όσα σου τύχουν πάρε δυνάμεις και μη χάνεις το βήμα σου..
  το να ρισκάρεις στην ζωή είναι μεγάλη μαγκιά,και να το κάνεις με την ψυχή σου και με επίγνωση είναι ακόμα μεγαλύτερη ανεξάρτητα το αποτέλεσμα.
  Δεν ξέρω ποιος σε πείραξε,ξέρω πως κάπου μέσα μου σε νιώθω.
  να προσέχεις Μαράκι μου και να 'σαι πάντα παιδί γενναίο <3
  καλό ξημέρωμα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νικολέτα μου, μα όσα μου έτυχαν και μου τυχαίνουν και θα μου τύχουν μπορεί να με στενοχωρήσουν κ.α αλλά αυτό που θα αφήσουν στο τέλος είναι δύναμη προς εμένα! (Καρατσεκαρισμένο είναι αυτό!)
   Όσοι με πείραξαν... ευχαριστώ τους λέω!
   Σ' ευχαριστώ πολύ! Με προσέχω ...πια!
   ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

   Διαγραφή
 6. Ανεξαρτησία
  Αυτοδυναμία
  Αυτογνωσία?

  (σταματάω γιατί μπορώ να πω κι άλλα..!)

  Μαρία μου πολλές φορές δεν ξέρω τι να σου πω γιατί είσαι βαθειά σκεπτόμενος άνθρωπος και βρίσκεις μόνη σου όλες τις απαντήσεις.. έτσι πρέπει κιόλας!
  Απλά είναι προσωπικά σου ζητήματα και δε μπορώ να εκφράσω γνώμη χωρίς να ξέρω.. Όπως είπε και η Νικολέτα να σαι πάντα παιδί γενναίο και να μην κολλάς στις αδικίες.. να προχωράς με τους δίκαιους! Μην αφήνεις να σε δηλητηριάζουν, πολλές φορές οι έντονες σκέψεις δεν οδηγούν πουθενά, πρέπει να χαλαρώνουμε και να συνεχίζουμε.. Σε φιλώ!!
  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. *Κατερίνα μου, ωραίες λέξεις σκέφτηκες... εκτός από την Αγάπη που σκέφτονται σχεδόν όλοι.
   Και σκέφτομαι πολύ και βρίσκω τελικά μόνη μου όλς τις απαντήσεις,έ;
   Καλό είναι αυτό!
   Αυτό με τις "έντονες σκέψεις" πρέπει λίγο να το "μειώσω" αλλά όταν χαλαρώνω... χαλαρώνω λέμε! Τα έχω και τα δυο! Απλά το πρώτο τις περισσότερες φορές υπερισχύει πιο πολύ!
   Σ' ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου! Πάντα πιάνεις απόλυτα το νοήμα των σκέψεών μου!
   (Γιατί άραγε; :)

   Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου!

   Διαγραφή
 7. Για κοίτα λίγο καλύτερα γύρω σου!!!
  Εδώ είμαστε! Πλάι σου!! Όλοι!
  Μην το ξεχνάς!!!
  ;-)
  Αγκαλιά ζεστή και φιλί γλυκό, Μαράκι μου!
  ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. *Γιάννα μου, κοιτάζω γύρω μου!
   Το ξέρω ότι είσαστε κάπου εδώ γύρω!
   Σ' ευχαριστώ πολύ!
   Πολλά-πολλά ευχαριστώ!
   Φιλιάάάά!!!

   Διαγραφή
 8. Αξίζουμε αυτό που θέλουμε. Αλλά... θέλουμε αυτό που αξίζουμε; Food for thought! Μην κουράζεις άλλο τον εαυτό σου καλή μου... Φυλάξου! Κι απομακρύνσου διακριτικά... Είναι κι αυτό μία νίκη!
  Σε φιλώ! Καλή εβδομάδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. *Εύα μου, σωστά έθεσες τα ερωτήματά σου που είναι τροφή για σκέψη αλλά λέω να μην κουράσω άλλο το μυαλό μου, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο θέμα! Πάντα απομακρύνομαι διακριτικά και αθόρυβα θα έλεγα και πάντοτε αξιοπρεπώς... και ναι! είναι και αυτό μια νίκη!
   Καλή εβδομάδα να έχουμε!

   Διαγραφή
 9. Με το κεφάλι που έχω τελευταία θα πω ψέματα αν κατάλαβα πολλά Μαρία μου!
  Επειδή χάθηκα τελευταία από παντού σχεδόν πέρασα να αφήσω την αγάπη μου
  και να πω πως επανέρχομαι σιγά σιγά!
  Δύναμη σου εύχομαι!
  Φιλιά και καλή εβδομάδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. *@ριστέα μου, αν σου πω ότι δεν έχει γίνει τόσες μέρες αισθητή η απουσία σου, θα πω ψέματα, και δεν μπορώ να πω εύκολα ψέματα! Έλα, σιγά-σιγά να επιστρέφεις με τα ωραία σου, καμάρι μου!
   Την Αγάπη μου και από εμένα!
   Φιλιά και καλή εβδομάδα και σε σένα!

   Διαγραφή
 10. Ψηλά το κεφάλι!! Κάθε ήττα που μας κρατά όρθιους και μας κάνει δυνατούς είναι μια νίκη δική μας απέναντι στη ζωή λέω εγώ.
  Και αν δεν βρίσκεις κάποιον πουθενά γύρνα την πλάτη και φύγε. Κι αυτό δύναμη θέλει και νίκη προσωπική είναι
  Να σαι καλά Μαράκι μου και ό,τι αναμένεις να γίνει όπως το θες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αννα μου, τις ίδιες σκέψεις κάνω κι Εγώ... το ίδιο σκεπτικό έχω κι Εγώ.
   Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ενθαρρυντικές κουβέντες.

   Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣFollow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes