☺Χιουμοροκατάσταση με την Μαρία #2 - 34 Ερωτήσεις Που Θα Ήθελα Να Κάνω Στον Πρώην Μου


1. Με αγάπησες ποτέ?
  Μπα! Δεν ένιωσες, δεν άντεχες, δεν είχες/δεν έχεις αισθήματα για να αγαπήσεις εσύ Καλέ μου! Μιλούσες για 'αγάπη' και ότι έχεις κάνει διατριβή αλλά όλη σου τη ζωή δεν έμαθες στην πραγματικότητα τι εστί αγάπη, αγαπώ, νιώθω...

2. Φαντάστηκες έστω για λίγο ότι θα μπορούσες να μείνεις για πάντα μαζί μου?
  Εδώ δεν αντέχεις τον ίδιο σου τον εαυτό Καλέ μου, θα άντεχες να μείνεις με κάποια άλλη και πόσο μάλλον μία σαν κι εμένα; No, no και πάλι no! 

3. Με απάτησες ποτέ?
  Ωωωω, σίγουρα! Και από κοντά κι από εξ αποστάσεως και από την οθόνη του υπολογιστή/κινητού και εικονικά και πραγματικά... το είχες δίπορτο κι ας μην είχα/έχω αποδεικτικά στοιχεία. Έχω όμως μάτια και βλέπω και σημάδια και γεγονότα ισχυρά που δεν μπορούν να με διαψεύσουν.  Αχ, "ύποπτο το αίσθημά σου, ύποπτο πάντα ήθελες να το ‘χεις δίπορτο" και τρίπορτο και δεν ξέρω κι Εγώ πόσες πόρτες είχες ανοιχτές. 

4. Πόσες φορές?
  Τις πόσες φορές δεν τις ξέρω ούτε εσύ φαντάζομαι τις ξέρεις πια, γιατί από κάποιο σημείο και μετά έχασες το μέτρημα.

5. Γιατί?
  "Μου αρέσει να παίζω παιχνίδια εγκεφαλικά με άλλες γυναίκες αλλά ως εκεί, κάτι παραπάνω δεν έκανα ποτέ". Είσαι σίγουρος; Εντάξει, παραμυθιάζεις και τον ίδιο σου τον εαυτό, εκτός από εμένα

6. Μιλούσες με την πρώην σου όσο ήμασταν μαζί?
  ΝΑΙ (φωναχτά)! "Είμαστε απλά Φίλοι και μιλάμε για τις νέες μας σχέσεις. Αλλά μείνε ήσυχη, δεν υπάρχει λόγο να ανησυχείς και να σκέφτεσαι διάφορα." Εντάξει μωρέ, καλά τα λες εσύ, αλλά δεν πας να δεις πρώτα αν έρχομαι; 

7. Έκανα ποτέ κάτι που να με ζήλεψες?
  Μπα! Απλά τρωγόσουν με τις Φίλες μου και γενικά τον κύκλο μου! "Δε θα βγαίνεις μαζί τους κι αν βγαίνεις θα μου λες ότι βγήκες μαζί τους και σε μια ώρα θα γυρίσεις σπίτι σαν καλό κορίτσι που είσαι. Είδες; Εγώ δε βγαίνω με τους Φίλους μου, οπότε ούτε κι εσύ δεν θα βγαίνεις. Δεν θα σε ζηλεύω και δεν θα με ζηλεύεις!" Και να οι τσακωμοί, οι προσβολές, οι απειλές... Μέγα λάθος Φίλε/Φίλη μου να απαγορεύεις να βγαίνω με Φίλες/Φίλους...

8. Ποιό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που μετάνιωσες για τη σχέση μας?
"Κακός που έμπλεξα μαζί σου! Φαινόσουν από την αρχή ότι δεν πας καλά! Δεν υπακούσες σε ό,τι σου έλεγα να κάνεις και αντιδρούσες, ενώ Εγώ στα έλεγα για το καλό σου. Ζούσες στον δικό σου κόσμο...!" Κι Εγώ μετάνιωσα Καλέ μου που δεν κατάλαβα από την αρχή πόσο μ@λ@κας ή μάλλον πόσο επικίνδυνος ήσουν, οπότε πάτσι είμαστε.

9. Ποιό είναι το χειρότερο πράγμα που μου έκανες ποτέ?
  Το ότι έπαιξες με την καρδιά/συναισθήματά μου πουλώντας μου παραμύθ(ι)α και φύκια για μεταξωτές κορδέλες τάχα μου για ένα κοινό μέλλον κάνοντας σχέδια... (μόνο στην εκκλησία/Δημαρχείο δεν προλάβαμε να φτάσουμε), δεν είναι αρκετό; Αλλά, τι να περιμένεις όταν αυτό είναι το σχέδιο που έχεις φτιάξει και το χρησιμοποιείς σε όλες; Εσύ παίζεις παιχνίδια με τις γυναίκες αλλά θα έρθει μια μέρα που μία -η ζωή- θα παίξει μαζί σου και εκεί σε θέλω Καλέ μου, ποιος θα είναι ο κερδισμένος.

bob marley Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ Πηγή: www.lifo.gr
bob marley Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ Πηγή: www.lifo.gr
bob marley Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ Πηγή: www.lifo.gr 
 
10.Τι πραγματικά πίστευες για τους φίλους μου?
Τα χειρότερα! "Δεν χρειάζεσαι να έχεις Φίλους, έχεις εμένα! Οι Φίλοι κοιτάζουν το συμφέρον τους..." Να, όμως Καλέ μου, που στο τέλος απεδείχθη ποιος κοίταζε το συμφέρον του και ποιος όχι. Εσύ την έκανες στα δύσκολα, οι Φίλοι όμως μέχρι σήμερα δίπλα μου σε όλα. 

11. Αλήθεια τώρα, τι πραγματικά πιστεύεις για τους φίλους μου?
  Είπαμε "τα χειρότερα"! Δεν τους γούσταρες κι ας μην τους ήξερες, κι ας μην του γνώρισες ποτέ κι ας μην ήθελες να τους γνωρίσεις, ούτε τυπικά. Αντίθετα από τους δικούς σου, έπρεπε να κάνω πασαρέλα να δούνε τι καινούργιο φρούτο έριξες.  

12. Ποιά είναι η αγαπημένη σου ανάμνηση από εμάς?
  Το καθημερινό μας περπάτημα για να μη νιώθεις μόνος... (ή να πω καλύτερα για να μην σε περάσουν για "τρελό"...;)

13. Ποιό ήταν το αγαπημένο σου πράγμα σε εμένα?
  Το ότι πάντα χαμογελούσα! Ίσως ήταν και το μόνο που σου άρεσε πραγματικά και το εννοούσες όταν μου το έλεγες. Ε, δεν μπορώ να μην το πω! Στα 99 ψέματα έλεγες και μια αλήθεια.

14. Ποιό ήταν το λιγότερο αγαπημένο σου πράγμα σε εμένα?
  Τα όχι, μπαλκονάτα στήθη, η μύτη μου, το κούτελό μου, τα μακριά μαλλιά μου, το ότι είχα δική μου άποψη και την έλεγα χωρίς πρώτα να πάρω την άδεια σου, το ότι δεν άλλαζα χαρακτήρα, το ότι δεν έπεφτα στο "γκρεμό" για χάρη σου... γενικά που δεν ήμουν μια φουσκωτή κούκλα.

15. Στα αλήθεια απολάμβανες την ερωτική μας ζωή?
  Ποια; Συγγνώμη, ποια; Δεν σχολιάζω άλλο! Αχαχαχα!!!

16. Τι θα έκανες διαφορετικά?
  Μάλλον τίποτα! Πάλι τα ίδια θα έκανες, όπως και έκανες στις τόσες ευκαιρίες που σου έδωσα. Κάθε ευκαιρία και χειρότερος σε λόγια, πράξεις, σε όλη την συμπεριφορά.

17. Με σκέφτεσαι ακόμα?
  Μάλλον ναι και μόνο αρνητικά! Όταν θα μιλάς στην επόμενη ή επόμενες για τη προηγούμενη/ες, όπως έκανες σε μένα για τις προηγούμενες. 

18. Πόσο συχνά?
  Ανάλογα με πόσες είσαι κάθε φορά. Κάθε 2-3μηνο που θα πετάς την μία για να πας την επόμενη. 

19. Με σκέφτεσαι ποτέ όταν κάνεις σεξ?
  Ποιο; Συγγνώμη, ποιο; Δεν σχολιάζω άλλο! Ξανά αχαχαχα!!! 

20. Ή ξεπηδάω ποτέ στην σκέψη σου «μένεις μόνος σου στο σαλόνι σου»?
  Σου είπα "δεν σχολιάζω άλλο" μην με τσιγκλάς! Προσπαθώ να κρατήσω επίπεδο...! Χεχεχε!!!

21. Πιστεύεις ότι πραγματικά θα μπορούσαμε να έχουμε λύσει τα προβλήματά μας?
  ΟΧΙΙΙΙ! Τα προβλήματα δεν λύνονται όταν είσαι εσύ ο ίδιος το πρόβλημα ή όταν τα δημιουργείς χωρίς να υπάρχει λόγος. Και πόσο μάλλον όταν όλα μα όλα τα ρίχνεις στον άλλον, αντί να αναλάβεις και τις δικές σου ευθύνες.

22. Εύχεσαι να μπορούσαμε να τα λύσουμε τώρα?
  ΟΧΙΙΙΙ! Τα προβλήματα ήταν πολύ σοβαρά-ανυπέρβλητα χωρίς καμιά πιθανότητα ή θαύμα να λυθούν!


23. Όταν μου κάνεις like στο Instagram και το Facebook και favorite στο Tweeter, με φλερτάρεις ή προσπαθείς να μου δημιουργήσεις χάος?
  Ξεκάθαρα προσπαθείς να μου δημιουργήσεις χάος! Και δεν είναι μόνο στα κοινωνικά δίκτυα, το χειρότερο είναι στα τηλεφωνήματα και στα μηνύματα μετά από μήνες και ξανά μανά τα ίδια.

24. Έχεις κάποιο πομπό που ανιχνεύει πότε δεν σε σκέφτομαι και τότε αποφασίζεις να μου στείλεις μήνυμα?
  Έλα ντε, απορία το έχω βρε παιδί μου! Πάντα ενοχλείς/ενοχλούσες στα ξαφνικά όταν Εγώ ήμουν στην καλυτερότερη μου φάση, ήρεμη και καλά. 

25. Τι έχεις πει στην νυν σου για εμένα?
 Τα χειρότερα! Είπαμε, ό,τι έλεγες σε μένα για τις προηγούμενες, έτσι και στην νυν θα έχεις πει τα ίδια για μένα και για όλες εκείνες πριν ή μετά από μένα.  

26. Ακόμα μιλάς για εμένα στους φίλους σου?
  Ακόμα, δεν ξέρω αλλά αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι όσες φορές μίλησες για μένα  στους Φίλους σου (είπαμε είχες και την τάση να γνωρίσεις το καινούργιο φρούτο σε όλους τους Φίλους και "Φίλους" σου. Άσε που γίνανε δυστυχώς και "κοινοί") εκτός από χειρότερα είπες και μεγάλα άνανδρα ψέματα. Τα δικά σου ψέματα τα μετέτρεψες σε δικά μου!  

27. Οι φίλοι σου με μισούνε?
  Όχιιιι και το λέω με σιγουριά! Με συμπαθούσαν και με συμπαθούν και πάντα απορούσαν γιατί μου φερόσουν έτσι όπως μου φερόσουν. Αντιθέτως, οι "Φίλοι" ναι αυτοί μ@λ@κ@ σε ανεβάζουν και μ@λ@κ@ σε κατεβάζουν, που δεν έχεις τσίπα πάνω σου (που δεν έχεις αλλά λέμε τώρα!) και λες σε όλο τον κόσμο και δε στους δικούς τους Φίλους, ότι είσαστε Φίλοι. Γι' αυτό και έχουν απομακρυνθεί από σένα και είναι τυπικοί γιατί υπάρχει στη μέση η δουλειά. Sorry Καλέ μου, αν δεν το έχεις καταλάβει. Και εμένα με είχες πείσει ότι είναι Φίλοι σου και όχι απλά γνωστοί. Αλήθεια, είχες ποτέ -αληθινούς- Φίλους ή μόνο στα λόγια και στο κεφάλι σου;

28. Έχεις κρατήσει τα δώρα που σου πήρα?
  No, no τα έχεις πετάξει σίγουρα! Σβήσε, διέγραψε και τηλέφωνα και φωτο και τότε θα έχεις κάνει άψογη δουλειά. Έλα καμάρι μου, να σε παραδεχτώ μια φορά κι Εγώ! 

29. Υπάρχει κάποιο τραγούδι ή ταινία που σου θυμίζει εμένα?
  Ναι υπάρχουν! Αλλά που αρέσουν σε σένα και λες σε όλες τα ίδια ότι θυμίζουν την καθεμιά. Από τραγούδι το "Αγάπα με" του Γιάννη Πουλόπουλου και από ταινία το film "Γλυκός Νοέμβρης". 

30. Τι πιστεύεις για μένα τώρα?
  Ότι πίστευες και τότε που υποτίθεται ήμασταν μαζί αλλά ό,τι έλεγες (λόγια, χαρακτηρισμούς, προσβολές κλπ.) το έλεγες για το καλό μου. Τα χειρότερα! 

31. Τι πραγματικά πιστεύεις για το σώμα μου?
  Ό,τι είμαι μικροσκοπική, μικροκαμωμένη,  αδυνατούλα και εύθραυστη. 

32. Πιστεύεις ότι εσύ ήσουν ο βολεμένος στην σχέση μας ή εγω?
  Εσύ βολεμένος που βρήκες ένα ακόμα θύμα  για να εκμεταλευτείς και να παίξεις το καλοσχεδιασμένο σου παιχνίδι μέχρι να βαρεθείς και να πας στην επόμενη. Και τελικά κι Εγώ βολεμένη που πίστευα πως βρήκα επιτέλους κάποιον αληθινό, ειλικρινή, έντιμο ΑΝΤΡΑ μέσα στα σκ@τ@ που κυκλοφορούν και έμενα προσπαθώντας να βλέπω τα καλά που υπήρχαν, μόνο που τα κακά ήταν πολύ περισσότερα.

33. Αν μπορούσες να μου πεις κάτι, τι θα μου έλεγες?
  "Μαρία (καλά ούτε καν το όνομά μου!) είσαι παιδί μου ζαβό;" Και Εγώ θα ξεκαρδιστώ στα γέλια από την γνωστή χιλιοειπωμένη παπαριά σου.    

34. Εύχεσαι να ήμασταν ακόμα μαζί?
  Με τίποτα! Καμιά κατάρα να ευχηθείς, ναι, μάλιστα! Αλλά κι Εγώ ξανά μαζί, ούτε και στο Σύνταγμα να με στήνανε να με τουφεκίσουν ή και στην άλλη μου ζωή δεν θα ευχόμουν κάτι τέτοιο. Παρά είμαι λογική για να ξανά πέσω στα ίδια σκ@τά. 


  Και για να μην γίνει καμιά τυχόν παρεξήγηση (μεταξύ μας βρε παιδιά; Μα δεν υπάρχει λόγος!) τι σόι πράγμα είναι τούτη η ανάρτηση, να σας πω πως τούτη η ανάρτηση γράφτηκε με αφορμή ένα άρθρο της Μαίρης Συνατσάκη με τίτλο "34 Ερωτήσεις Που Θα Ήθελες Να Κάνεις Στον Πρώην Σου." που διάβασα στην ιστοσελίδα της και πραγματικά ξεκαρδίστηκα στα γέλια ...μόνη μου. Διάβαζα την κάθε ερώτηση και απαντούσα Εγώ για τον Πρώην (έναν πρώην τέλος πάντων) σε υποτιθέμενες απαντήσεις του. Και έτσι απλά, αυτό το άρθρο στάθηκε η αφορμή για να γράψω χθες βράδυ ένα ακόμα post "☺Χιουμοροκατάσταση με την Μαρία". Και πρέπει να σας πω ότι ξεκαρδίστηκα στα γέλια και μου έφτιαξε την διάθεση ετοιμάζοντας και γράφοντας αυτή την ανάρτηση. Την απόλαυσα πάρα πολύ και ελπίζω να την απολαύσετε κι εσείς!


  ☺Χιουμοροκατάσταση με την Μαρία λοιπόν. Γιατί; Γιατί μπορώ και αυτοσαρκάζομαι! Τι δεν καταλαβαίνεις; Πάμε έτσι απλά, χωρίς κόμπλεξ και ταμπού να γελάσουμε με τα "χάλια" μας και με τις διάφορες καταστάσεις που βιώνουμε σε όλους τους τομείς. Έτσι απλά, τόσο απλά! 


Υ.Γ.: Να ευχαριστήσω την Μαίρη Συνατσάκη που μου επέτρεψε, παίρνοντας την άδεια της, να χρησιμοποιήσω το άρθρο της για να γράψω τη δική μου ανάρτηση. 







*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2016 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

26 σχόλια :

  1. Απαπα! Μακρυά κι αγαπημένοι (αγαπημένοι? Γκουχ! Γκουχ!), καλέ!
    Πλάκα είχε που απάντησες εσύ, εκ μέρους άλλου και μάλιστα σχολίασες τις υποτιθέμενες απαντήσεις "του άλλου"!
    Καλά να είμαστε (γενικότερα!) να γελάμε με τα χάλια μας!
    #Λέω_εγώ_τώρα! (Σου πήρα την ατάκα! Σου πήρα την ατάκα!)
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, ομορφιά μου! Καλό μεσημεράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα, μακριά πια από τέτοιους! Πάθαμε και μάθαμε!
      Εγώ πάντως, είδες; γελάω με τα χάλια μου και γελάω στην κυριολεξία.
      Χαίρομαι γι' αυτή την ανάρτηση γι' αυτό τον λόγο. Τη διαβάζω και κλαίω από τα γέλια!
      Καλά να είμαστε και να γελάμε με ό,τι μας συμβαίνει, μπας και τη βγάοζυεμ καθαρή! Λέω Εγώ τώρα! (Εμ, τι; δεν θα πω την ατάκα μου κι Εγώ;)
      Τα φιλιά μου αγαπημένη!

      Διαγραφή
  2. Εντάξει δεν υπάρχεις, αυτό είναι να πάει και καλά αθώα στο inbox του πρώην για καλή χρονιά με υπογραφή το #αγάπη_μόνο χαχαχα
    Γέλασα και εγώ και σε απόλαυσα!!!!! Καλά έκανες και ακολούθησες την ιδέα αφού σε ενέπνευσε.
    Και θα σου ευχηθώ αυτή την χρονιά να 'σαι ακόμα πιο δημιουργική από την προηγούμενη και να βρίσκεις πάντα ιδέες που σε συναρπάζουν!
    Σε γλυκοφιλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! πάντα με _αγάπη_μόνο! Σιγά μην στείλω στον πρώην... τα ντουβάρια μάνα μου, δεν καταλάβαίνουν από τίποτα! Άσε, που δεν με νοιάζει κα-θό-λου! Μακριά, μακριά... να το ξανά πω; ΜΑΚΡΙΑ!!!
      Εγώ πάντως, κάθε φορά που τη διαβάζω κλαίω από τα γέλια! Είμαι απολαυστική ώρες-ώρες, εκτός από απάλευτη και .."δεν υπάρχω", όχι "δεν υπάρχω"! αχαχα!
      Δημιουργώ από τα ευτράπελα της ζω΄ςη μου!
      Χάιρομαι Μαρινάκι μου που απόλαυσες την ανάρτηση μου!
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  3. Α, πολύ ωραία πολύ ωραία απάντησες στις ερωτήσεις του, που τις έθεσες μάλιστα εσύ!!!!!!
    Του γιατρού αυτός αλλά κι εσύ δεν πας πίσω!!!! Αχ, γελάω με τα παθήματά σου! Δεν φταίω εγώ, εσύ και οι ιδέες σου!!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Αλεξάνδρα μου, όλοι του γιατρού είμαστε μάλλον απλά ο καθένας παριστάνει τον γιατρό ή θεραπεύεται από μόνος του! Αχαχα! Αχ, Εγώ να δεις πόσο μα πόσο γελάω με τα παθήματα μου -μαθήματα μου! Αμέ! Δεν φταίω Εγώ, η ζωή και η μοίρα φτάινε για όσα μου φέρνουν! Χαχα! Εγώ απλώς με τις ιδέες μου, τους πάω κόντρα!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  4. Τι λε καλέ! Σου φέρθηκε έτσι άσχημα και ανόητα...και μην πω άλλα θα με κόψει η λογοκρισία κι εσύ αναρωτιέσαι για διάφορα; Στη λήθη Μαρία, στη λήθη!
    Τράβα μπρος ....κι όσα έρθουν κι όσα πάνε...τράβα μπρος ♫ ♫ ♪ ♫
    Εύχομαι ολόψυχα την καλύτερη τύχη να έχεις μαρία μου κι άμεσα!♥

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, δεν αναρωτιέμαι για τίποτα έχω όλες τις απαντήσεις και δε την μία-μοναδική που απαντάει σε όλες!
      Στη λήθη,, βεβαίως στη λήθη!
      Βρε έχω τραβήξει μπρος εδώ και 1+ χρόνο! Αλλά επειδή από αυτόν τράβηξα της κολάσεως τα βασανιστήρια, αυτός μου ήρθε διαβάζοντας και γράφοντας αυτή την ανάρτηση και κλαίω από τα γέλια.
      Και τραβάω μπρος και είμαι μια χαρά... λαλαλαλα... ♫♫♫♫
      Αχ βρε Αριστέα μου, τις είδα τις τύχες μου, άστο καλύτερα... κι αν έρθει... κι αν δεν έρθει... για άλλο λόγο υπάρχω Εγώ... χεχε! Ευχαριστώ πάντως για την ευχή!
      Δεν μπορείς να πεις, όμως! Γελάω και αυτοσαρκάζομαι με τα ..."χάλια" μου!
      Τα φιλιά μου! ♥♥♥♥

      Διαγραφή
  5. Ορισμενοι Μαρια μου μπερδεύουν τον ενθουσιασμό, τον έρωτα, την αγάπη και εκει γινεται ο χαμός! Κριμα, παμε για άλλα, σου αξιζουν τα καλύτερα!
    Καλη χρονια και καλη ξεκουραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς έτσι όπςω τα λες είναι Αριάδνη μου!
      Ήδη έχω πάει γι' άλλα! Νια, μου αξίζουν τα καλύτερα!
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σε σένα κούκλα μου!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα Μαράκι μου Αφού γελάς με τις υποτιθέμενες απαντήσεις είσαι σε καλό δρόμο.Γελώ και εγώ παρέα σου.
    Σου ευχήθηκα για το νέο χρόνο; Καλή χρονιά να είναι η καλύτερη όλων για σένα και μακριά τέτοιοι πρώην!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου, είμαι ήδη σε καλό δρόμο, μακριά από τέτοιους ανθρώπους!
      Χαίρομαι που γελάς παρέα μου! Αυτό είναι χαρά για μένα!
      Ας ευχηθούεμ μια ακόμη χρονιά, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με τα καλύτερα για όλους και μακριά από τέτοιους ανθρώπους, το ξανά λέω!
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  7. καλή χρονιά με υγεία Μαρία μου και εύχομαι να είσαι πιο τυχερή με τις επιλογές σου αυτή τη χρονιά!!! :) φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύη μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σε σένα με ό,τι επιθυμείς!
      Μακάρρι να είμαι πιο τυχερή να μην πέσω ξανά σε τέτοιοςυ ανθρώπους που στην αρχή δείχνουν καλοί αλλά στην πορείς... ευτυχώς έμαθα πια να τους ξεχωρίζω σε μεγάλο βαθμό!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  8. Νεο ετος νεα αρχη!
    Μη σκας βρε, τα καλυτερα ερχονται!
    Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σκάω πια γι' αυτόν Δήμητρα μου, την νέα αρχή την έχω κάνει.... με τον τρόπο μου!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  9. Να σου πω την αμαρτία μου, μόνο χιουμοροκατάσταση δεν ήταν όση ώρα σε διάβαζα, να γράφεις για ένα άτομο που υπήρξε επιεικώς απαράδεχτο και στο λίγο πιο χύμα, απλά κομπλεξικός! Ειδικά στο 10 περί (μη) φιλίας, ήθελα να φάω τα πλήκτρα! Μακριά -και όχι αγαπημένοι- από τέτοια προ-βληματικά άτομα, ομορφιά μου! Πολλά γλυκά φιλιά και καλή Κυριακή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, κι όμως ΠΙΑ για μένα "ΧΙΟΥΜΟΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" είναι! Και ειλικρινά γελάω, κλάοω από τα γέλια ειλικρινά σου μιλάω. Ναι, ήταν όόόόλα αυτά που έγραψες και ακόμα χειρότερα.... της κολάσεως τα βασανιστήρια ήταν αλλά πέρασαν και ό,τι άφησαν ήταν τελικά για καλό.... Κομπλεξικός κάργα.... και ναι μακριά από τέτοιους, ούτε καν αγαπημένοι, ούτε καν "Καλημέρα" ξένοι/άγνωστοι....
      Σ' ευχαριστώ βρε Πέτρα μου για τη "συμβουλή". Τα φιλιά μου!
      Καλή εβδομάδα να έχουμε!

      Διαγραφή
  10. Κοίτα η Μαλβίνα έλεγε "Άντρας που δεν είναι τώρα δεν ήταν ποτέ" και είναι ό, τι πιο σοφό έχω διαβάσει για πρώην!
    Οπότε αφού δεν ήταν ποτέ, τι να ρωτάμε?
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, η Μαλβίνα έχει πει πολλά σοφά και αυτό που είπε εκτός από σοφό είναι και μια τεράστια αλήθεια. Έτσι είναι!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  11. Δεν υπαρχεις!!!Μονο εσυ μπορουσες!!!! απιστευτη ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ΝΑΙ λοιπόν, δεν υπάρχω, μόνο Εγώ θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια ανάρτηση. Μηδέν κόμπλεξ, μηδέν ντροπή, μηδέν, δεν δίνω δεκάρα.... έλα να γελάσουμε, γιατί χανόμαστε βρε Κόσμε!!! Αχαχαχα!!!!
      Τα φιλιά μου Φιλενάδα!

      Διαγραφή
  12. Η φάση είναι Μαρία κερνάει, Μαρία πίνει! Πολύ γουστάρω!Για πάρτη σου και μόνο και για να μαθαίνουν μερικοί μερικοί πως να απαντάνε σαν άνθρωποι! χαχαχα! Φιλιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes