⌛Keep a 5 Year Journal 2016: Days 1-10 (Ιανουάριος 2016) #1



  Μπήκαμε ήδη στο 2016 και φυσικά συνεχίζω ακάθεκτη το project "Keep a 5 Year Journal: 366 days 2016" (ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται). Εξάλλου, για το εν λόγω project, όσοι αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε σε αυτή την πρόσ(κ)ληση, έχουμε ακόμα πολύύύύ δρόμο. Όμως αυτή η πρόσ(κ)ληση κάθε μέρα, κάθε ερώτηση και ακόμα περισσότερο κάθε -προσωπική- απάντηση κάνει τη 'διαδρομή' τόσο μα τόσο ενδιαφέρουσα.

  Γι' αυτό τον μήνα, όμως, εκτός από τις ερωτήσεις της Μάρθας επέλεξα να απαντήσω και στις ερωτήσεις της Κατερίνας που δημιούργησε για να  απαντάει στις δικές της μηνιαίες λίστες, όπου όποιος το επιθυμεί μπορεί να τις ακολουθήσει. Για να είμαι δίκαιη αφού ξεκίνησα το project από την Μάρθα, θα απαντάω στις μηνιαίες ερωτήσεις της αλλά επειδή και οι ερωτήσεις της Κατερίνας είναι αρκετά διαφορετικές και εξίσου ενδιαφέρουσες, θα απαντάω και στις δικές της. Έτσι παρακάτω θα δείτε τις πρώτες 10+10 ερωτοαπαντήσεις μου για τον Ιανουάριο.


Παρασκευή 1/01/2016: 
Ερώτηση Μάρθας: Ο Νο. 1 στόχος μου για την Νέα Χρονιά.
  Την ίδια ερώτηση την είχα απαντήσει ΕΔΩ! Μια δουλειά της προκοπής... 

Ερώτηση Κατερίνας: Τα συναισθήματά μου σήμερα...
  Τα συναισθήματα που νιώθω σήμερα είναι μια περίεργη αίσθηση αισιοδοξίας και χαράς για την νέα χρονιά που ξεκίνησε που θέλω να πιστεύω εκτός από τις αναπόφευκτες δυσκολίες θα φέρει όμορφα πράγματα, όμορφες στιγμές και ακόμα περισσότερο θα φέρει/δώσει ό,τι δεν έφερε/έδωσε το 2015.  


Σάββατο 2/01/2016: 
Μ: Για ποιά πράγματα νιώθω ευγνωμοσύνη;
  Για όσα έχω, για όσα απόχτησα ή μου έδωσε η ζωή χωρίς καν να τα έχω ζητήσει ή να τα περιμένω ή ακόμα να τολμούσα να τα φανταστώ, για το ότι έχω την Υγειά μου, για το ότι έχω το χαμόγελο μου, για το ότι ακόμα υπάρχω... 

Κ: Κάτι που δεν θέλω να θυμάμαι...
  Συγγνώμη αλλά όπως έχω πει επανειλημμένος, θέλω να θυμάμαι τα πάντα, διότι ακόμα και αυτά που λογικά θα έπρεπε να τα ξεχάσω ή να τα διαγράψω, εμένα με κάνουν να πηγαίνω μπροστά και να γίνομαι καλύτερη... Οπότε, όταν ακούω να μου λένε "ξέχνα τα Μαρία, μην τα σκέφτεσαι, μην τα θυμάσαι..." δεν έχουν καταλάβει πως οι αναμνήσεις μου είναι το "σπρώξιμο" να προχωράω και όχι να μένω πίσω ή στάσιμη. Κάποια στιγμή, που θα πάει, θα το καταλάβουν. Κι αν δεν το καταλάβουν, δεν με νοιάζει κι όλας. 

Κυριακή 3/01/2016: 
Μ: Νιώθω ικανοποιημένη από την σημερινή ημέρα;
 Είμαι αρκετά έως πολύ ικανοποιημένη από την σημερινή ημέρα. Και υπήρχε ηρεμία στο σπίτι, αφού επέλεξα να καθίσω σπίτι με την 'οικογένειά' και περάσαμε όμορφα αλλά υπήρχε και διάθεση από την μεριά μου για να δημιουργήσω, όπως και το έκανα, όπως φυσικά σας έδειξα ΕΔΩ με το βάζο/κουτί των αναμνήσεων. 
 
Κ: Αν γυρνούσε πίσω ο χρόνος, θα ξανά ζούσα…
  Στην ίδια ερώτηση είχα απαντήσει ΕΔΩ, πέρσι τον Αύγουστο. Αν εννοούμε την προηγούμενο χρονιά, το 2015 που αποχαιρετήσαμε, αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω θα ήθελα να ξανά ζούσα... (πωπω δύσκολη ερώτηση!) όλο τον μήνα Οκτώβριο ή την ημέρα που το "καρμικό" Ν(Χ) χτύπησε την πόρτα μου ή μάλλον να πω καλύτερα το τηλέφωνό μου;! Αν εννοούμε όλης της ζωής μου, σίγουρα θα ήθελα να ξανά ζούσα την ημέρα της φυγής μου στα 13 μου περίπου αλλά περισσότερο για να αλλάξω τα γεγονότα και την εξέλιξη. Κατ' άλλα, νομίζω πως πλέον δεν πολύ "καίγομαι" ούτε καν στην σκέψη, να ξανά ζήσω μια κατάσταση, ακόμα κι αν ήταν καλή και όμορφη. Όλα στη ζωή μας συμβαίνουν σχεδόν μια φορά και όποια κι αν είναι η εξέλιξη δεν αλλάζει, ειδικά όταν έχουν κάνει τον κύκλο τους. Πάμε παρακάτω και ζούμε καινούργια πράγματα ή την συνέχεια τους... 


Δευτέρα 4/01/2016:  
Μ:  Ποια ανάμνηση μου έρχεται πρώτη στο μυαλό από την χρονιά που πέρασε;
  Το πρόβλημα υγείας της μάνας μου που εκτός από την ίδια, την βιώσα κι Εγώ πολύ δυνατά. Επειδή από την οικογένεια, ήμουν σχεδόν η μόνη που ήμουν στο πλευρό της και έκανα την "νοσοκόμα" εις διπλούν και πόσο μάλλον να τρέχω σαν την τρελή να προλάβω πολλές υποχρεώσεις που δεν ήταν καν δικές μου. Αλλά τελικά δικαιώθηκα στο ότι η ίδια κατάλαβε ποια ότι εκτός από "καλό παιδί" είμαι και άνθρωπος που δεν σε εγκαταλείπει στα δύσκολα και πόσο μάλλον δεν είμαι αναίσθητη. 

Κ:  Κάτι καινούργιο που θέλω να ζήσω... 
 Ταξιδάκια, κοντά, μακριά, με παρέα ή μόνη μου δεν με νοιάζει, αρκεί να είναι αποδράσεις από την καθημερινότητα που θα την δίνουν άλλο νόημα, όταν θα προκύπτει βέβαια ευκαιρία.


Τρίτη 5/01/2016:  
Μ:  Τί πέτυχα την χρονιά που πέρασε;
  Να αντιμετωπίσω ή να πάω κόντρα στους φόβους/φοβίες μου και να βγω από το καβούκι μου, γνωρίζοντας ανθρώπους, κάνοντας πράγματα που με κάνουν να νιώθω ελεύθερη και κυρίως ξεπέρασα έναν χωρισμό, που η αλήθεια είναι μου πήρε έναν ολόκληρο χρόνο. (A Fairy Story)

Κ:  
Αν επέλεγα να χαρίσω κάτι, τι θα ήταν αυτό και σε ποιον;
  Όσο και να ακουστεί υπερβολικό ή κάπως, θα επέλεγα να χαρίσω την καρδιά μου στον μόνο Ǻνθρωπο που ίσως τελικά με αγαπάει και με εκτιμάει εγγυημένα και ανιοδιοτελώς χρόνια τώρα, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον. Και επίσης, τον ουσιαστικό χρόνο και στήριξη μου, ειδικά στο "Χαμόγελο του Παιδιού" (το οποίο έχω ξεχωριστή -προσωπική- εμπειρία) προσφέροντας ότι μπορώ να προσφέρω στα παιδάκια...

Τετάρτη 6/01/2016:
Μ:  Μια εξάρτηση που έχω μέχρι σήμερα.
  Να είμαι συνέχεια με τα ακουστικά του mp3 μου στα αυτιά και να ακούω μουσική, όλες τις ώρες και παντού. Κάποια στιγμή, πλάκα-πλάκα, νωρίς-νωρίς με βλέπω να μειώνεται η ακοή μου.

Κ:  Με ενοχλεί υπερβολικά…
  Με ενοχλεί η ανέντιμη σιωπή, η αδικία σε κάθε της μορφή, η αχαριστία που είναι βαθιά πηγή του κακού, η παραμύθα ειδικά των αντρών για να παίξουν με τα αισθήματά σου, η κριτική τύπου "σταύρωση" που ασκούν κάποιοι "αναμάρτητοι" για τις επιλογές που κάνουν κάποιοι άνθρωποι για τη ζωή τους... και επίσης δεν με ενοχλεί απλά αλλά με αηδιάζει η δήθεν ωραία-ευτυχισμένη- βιτρίνα - υποκρισία των ανθρώπων. 


Πέμπτη 7/01/2016: 
Μ:  Τελικά οι άνθρωποι αλλάζουν;
  Όπως αλλάζουν όλα, έτσι αλλάζει και ο άνθρωπος. Βέβαια, από κάποια ηλικία και μετά που έχει διαμορφώσει χαρακτήρα και προσωπικότητα, είναι στο χέρι του, αν στις καλές ή άσχημες καταστάσεις της ζωής, αλλάξει/προχωρήσει προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. 

Κ: Μου έχει λείψει…
 Το cinema, οι κοντινές ή μακρινές αποδράσεις/εκδρομές, η θέα της θάλασσας και ειδικά στο αγαπημένο μου στέκι που όλο σχεδιάζω να βρεθώ και όλο στραβώνει το πράγμα, οι -πολύ- προσωπικές στιγμές...  


Παρασκευή 8/01/2016: 
Μ: Τί «καλό» έφαγα τελευταία;
 Οι λαχανοντολμάδες που έφτιαξε η μαμά ήταν καλοί θα έλεγα, περισσότερο γιατί είχε ρίξει μπόλικο φρέσκο λεμόνι, που ως γνωστόν Εγώ τρελαίνομαι για τα λεμόνια, σε όποια μορφή και να τα γευτώ. 

Κ:  Μια ανάμνηση από την παιδική μου ηλικία...
  Α, καλά, έχω ένα σωρό (κυρίως άσχημες) αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια. Ποια από όλες να αναφέρω. Έχω ήδη αναφέρει κάποιες σε διάφορες αναρτήσεις μου και ίσως να τις θυμάστε... Βαριέμαι τώρα να γράψω μία ακόμη...

Σάββατο 9/01/2016: 
Μ: Ποιο είναι το αγαπημένο σνακ αυτή την εποχή;
  Κουλούρι Θεσσαλονίκης! Σχεδόν κάθε μέρα μαζί με τον καφέ μου ή αλλιώς στο μεσημεριανό μου, αντί για ψωμί.

Κ:  Ένα τραγούδι που δεν βαριέμαι να ακούω…
  Τους τελευταίους 3 μήνες, καθημερινά και αρκετές φορές ακούω το "Σου Ξεδιπλώνω Την Ψυχή Μου" του νεαρού Στέλιου Λεγάκη. Σας είχα μιλήσει ΕΔΩ γι' αυτό το τραγούδι.

Κυριακή 10/01/2016: 
Μ: Τί με έκανε να χαμογελάσω σήμερα;
  Η Φίλη μου η Έφη! Είχαμε καθίσει σε ένα κρεπεράδικο, μιας και επιθυμούσαμε διακαώς να φάμε κάτι γλυκό αλλά ελαφρύ, όπως παγωτό. Τελικά όμως παραγγείλαμε και μοιραστήκαμε μια ωραιότατη περιποιημένη Βάφλα με μπόλικη σοκολάτα μερέντα και από την μία μεριά μια μπάλα παγωτού κρέμα (για μένα) και από την άλλη μεριά μια μπάλα παγωτού στρατσιατέλα (για εκείνην). Βέβαια, τώρα μάλλον από λάθος, στο πιάτο υπήρχαν 2+2 μπάλες παγωτού, αλλά όχι πως μας πείραξε κι όλας. Σε κάποια φάση λοιπόν μου λέει με αυτό το Σκορπίστικο (Σκορπίνα κι Εκείνη, γι' αυτό και ταιριάξαμε τα μάλα που λένε!) και χαριτωμένο ύφος της: "Όχι, όχι δεν μετανιώνω γι' αυτή τη γλυκιά αμαρτία. Εξάλλου, την μοιράζομαι μαζί σου, οπότε στην αμαρτία και οι δύο. Μπροστά στην όαση της σοκολάτας και του παγωτού, χαλάλι οι θερμίδες... από αύριο κόβω ή τουλάχιστον θα περιορίσω μια φορά την εβδομάδα τα γλυκά..."    

Κ: Αν δεν είχα το τωρινό επάγγελμα, ποια θα ήταν η εναλλακτική μου;
  Όταν εννοείς το τωρινό μου; Μετράει και το "επάγγελμα" Άνεργη; Η εναλλακτική μου θα ήταν σίγουρα ένα επάγγελμα στα μέτρα μου, που θα το έκανα καλά έως πολύ καλά και εκτός θα μου αποφέρει καλά χρήματα (στην λογική περίπτωση) θα με ικανοποιεί και θα με γεμίζει δημιουργικά.   



___________________________
Σημ.: Από 'δω και πέρα η εβδομαδιαία ανάρτηση του "Keep a 5 Year Journal: 366 days" με τις 7 ερωτοαπαντήσεις μου για τον κάθε μήνα, θα την ανεβάζω κάθε Δευτέρα. 

 

 Διαβάστε επίσης:
_____________________________
Διαβάστε παρακάτω τις αναρτήσεις του Νοεμβρίου & Δεκεμβρίου του 2015.








*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2016 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

20 σχόλια :

  1. διάβασα με προσοχή όλες τις απαντήσεις σου Μαρία!!! θα σταθώ σε μια, που διαφωνώ: Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν (εσωτερικά) όσα χρόνια και να περάσουν --> ΝΟΜΟΣ!!! :) εκτός αν εννοείς οι καλοί γίνονται καλύτεροι και οι κακοί χειρότεροι!! :) φιλάκια πολλά, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύη μου, αυτό που έγραψες εννοώ κι Εγώ! Εσωτερικά από ένα σημείο και μετά κανένας άνθρωπος δεν αλλάζει. Οι άνθρωποι (και το βλέπουμε στην εποχή μας, παρά τα τόσα που έχουεμ περάσει και περνάμε δεν βάζουμε μυαλό και δεν καλυτερεύουμε) θα αλλάξουν οι καλοί-καλύτεροι, οι κακοί-χειρότεροι ή και ίδιοι και απαράλαχτη. Εσωτερικά κανείς δεν αλλάζει, όχι τόσο εύκολα. Εξωτερικά, συμπερι-φέρεται όπως του βγαίνει στον καθένα ή όπως είναι, ή όπως τον συμφέρει.
      ΚΑΛΗΕΜΡΑ!

      Διαγραφή
  2. Χαχαχχαχ πλάκα κάνεις. Μαρία είχαμε την ίδια ιδέα για τις ερωτήσεις της Μαρθας και της Κατερίνας. Φιλάκια πολλά μικρή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, δεν θα μπορούσα να μην απαντήσω στις ερωτήσεις και των δυωων... Φιλιά! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
  3. Ευχομαι ολοψυχα η νεα χρονια να ειναι πολλα και ωραια πραγματα για σενα
    Να σου φερει τυχη και ανθρωπους θετικους και συναισθηματικους σαν εσενα

    Να εισαι παντα καλα
    Φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Κική μου για τις ευχές σου!
      Να είσαι καλά! Μόνο τα καλύτερα και σε σένα!
      Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου!

      Διαγραφή
  4. Και γω την λίστα της Κατερίνας είπα να χρησιμοποιήσω. Θα το πάω εναλλάξ βασικά.
    Πολύ ωραία τα είπες.
    Σου στέλνω μήνυμα για κάτι που ίσως σε ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Πάντα ωραία τα λέω μωρέ! Οι αλήθειες, πάντα ωραίες είναι, έτσι πιστεύω Εγώ!
      Α, τώρα θα δω τα μηνυματά μου! :D

      Διαγραφή
  5. Κι εγώ πιστεύω πως δεν αλλάζουν οι άνθρωποι. Αν το θελήσουν κάποιοι από αυτούς, μπορούν να "δουλέψουν" κάποιες πτυχές τού χαρακτήρα τους και να τις λειάνουν. Απροπό, έχω πεθυμήσει κι εγώ τους λαχανοντολμάδες τής μαμάς μου! Καλησπερούδια και φιλιά, γλυκό Μαράκι :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A, πες στην μαμά να φτιάξει λαχανοντολμάδες για να τους γευτείς... τις επιθυμιες μας πρέπει να τις πραγματοποιούμε και να τις ικανοποιούμε! Χεχεχε!
      Τα φιλιά μου Πέτρα μου!

      Διαγραφή
  6. Αα σας ευχαριστούμε Κυρία μου που μας επιλέξατε! χιχι ;)
    Καλέ το project έρχεται από τα ξένα, δεν θα παρεξηγηθεί η Μάρθα που μας το γνωστοποίησε αν κάνουμε δικές μας λίστες! Πάντως αν δοκιμάσεις να γράψεις και δικές σου θα το ευχαριστηθείς πιο πολύ, θα με θυμηθείς!
    Τα ίδια μας ενοχλούν,από το ίδιο έχουμε εξάρτηση και μας έχουν λείψει σχεδόν τα ίδια..!
    :) Καλό βράδυ φιλιά!!










    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ Κυρία μου, δεν κάνει τίποτα!Χεχε!
      Μπα, δεν νομίζω πως θέλω να μπω στη διαδικασία να φτιάξω δικές μου ερωτήσεις (ίσως 1-2 σε κάποια φάση, ανάλλογα αν θέλω κάτι αν πω διακαώς! Χαχα!)
      Φιλιά Κατερίνα μου!

      Διαγραφή
  7. Α, μ' άρεσαν πολύ και οι ερωτήσεις της Μάρθας, την οποία δεν γνωρίζω κιόλας! Και ήδη φτιάχνω το ημερολόγιο με αυτές της Κατερίνας! Τώρα;;;; Σε μπελάδες με έβαλες, κοριτσάκι!

    Ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα; Η αυθεντικότητα! Πόσο κλισέ, θα μου πεις, αλλά το εννοώ. Όσα σου συμβαίνουν τα ζεις με πάθος, αναθεωρείς, έχεις άποψη... κι όλα τα μοιράζεσαι με χιούμορ και αλήθεια!

    Καληνύχτα, Μαράκι! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, Αλεξάνδρα μου, σ' ευχαριστώ για τα τόσα καλά σου λόγια!
      Μα αν δεν ζεις με πάθος (τόσο-όσο) και δεν βάζεις σε όλα χιούμορ και πάνω απ' όαλ αλήθεια, πως η ζωή μας θα αποχτήσει πραγματικό νόημα; Τι; να παίζω έναν ρόλο που δεν μου ταιριάζει; Άσε προτειμώ αν είμαι αυθεντική, ο εαυτ΄ςο μου για να μη βαριέμαι και ποτέ! Χαχα!
      Καλό βράδυ!♥♥

      Διαγραφή
  8. Μαράκι γλυκό σε απόλαυσα στις απαντήσεις σου!! Βέβαια εγώ πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, αλλά το πιστεύω κυρίως επειδή αυτό μου αποδεικνύει μέχρι τώρα η ζωή!!
    (εγώ λαχανοντολμάδες δεν έχω φάει ποτέ και όμως φτιάχνω καταπληκτικούς!!!!! Θα σε καλέσω για φαΐ χαχα)
    Σε γλυκοφιλώ γλυκούλα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, το ίδιο μου αποδεικνύει κι εμένα καθημερινά η ζωή αλλά δεν παύω να πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμάνε τόσο την αξία της ζωής που έστω και λίγο αλλάζουν τρόπο σκεψης.
      Δεν έχεις φάει ποτέ Λαχανοντολμάδες; Καλά ούετ τους δικους σου;
      Εντάξει, όταν είναι τυχερό κάλεσε με και όταν θα αποχτήσω κι Εγώ το δικό μου σπίτι θα καλέσω εσένα και όλους τους καλούς Φίλους bl;oggers και μη να δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτές μου. Χαχα!
      Τα φιλιά μου!♥

      Διαγραφή
  9. Σωστή συνέντευξη έδωσες Μαράκι!
    Αληθινές, αυθόρμητες και παθιασμένες οι απαντήσεις σου, θα συμφωνήσω με την Αλεξάνδρα πιο πάνω! Αυτά ξέρω πως ανέκαθεν ήταν χαρακτηριστικά της γραφής σου.
    Συμφωνώ πως οι αναμνήσεις μας είναι που μας κάνουν δυνατότερους & ενδεχομένως καλύτερους από μία έννοια. Είναι όντως αυτές που μας σπρώχνουν να πάμε παρακάτω ή να αναθεωρήσουμε μια κατάσταση ή ένα στοιχείο στον χαρακτήρα μας.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, Μαίρη μου τέτοιου είδους 'συνεντεύξεις' όλα αυτά τα 5 χρόνια στο blog μου, έχω δώσει ένα σωρό! Χεχεχε!
      Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που 'ανέκαθεν' με θυμόσουν έτσι! Ε, που ν' αλλάξω τώρα; Δεν μπορώ να αλλάξω.... αυτή είναι η προσωπικότητα μου!
      Τα φιλιά μου!♥

      Διαγραφή
  10. Αυτό με τα ακουστικά το είχα κι εγώ.. για πολλά χρόνια! ευτυχώς το ξεπέρασα, γιατι δεν μπορώ πια να κατεβάζω νέα τραγούδια και όσα έχω ήδη τα βαρέθηκα..
    Λαχανοντολμάδες...αυτά μου κάνεις τέτοια ώρα και πεινάω! :)))
    Θα σου στείλω λίαν συντόμως μηνυματάκι!
    Φιλάκια πολλά Μαράκι μου, καλό βράδυ! <3 <3 <3
    (Δύσκολο να απαντάς σε δύο λίστες, ε???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαχανοντολμάδες Κυρία μου, λαχανοντολμάδες! Ωραιότατη και εμ μπόλικο φρέσκο λεμονάκι, που μ' αρέσειιιιι.... χεχεχε!
      Και ναι, είναι δύσκολο να απαντάω σε δυο λίστες! Μα τόσες ερωτήσεις βρε παιδί μου, στο τέλος θα με βαρεθώ.....!!! Χαχαχα!
      Τα φιλιά μου κουκλίτσα μου! ♥♥♥

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes