🍁Καλώς όρισες Φθινοπωρινέ Οκτώβριε!🍁 & ✎All posts of the month #47 ➙ 6 αναρτήσεις για τον Σεπτέμβριο 2018 🍁

Desktop Wallpaper Calendar Οκτώβριος 2018
Μπορείς να το κατεβάσεις ΕΔΩ


  Το πόσο χαίρομαι που έφυγε αυτός ο άσχημος για μένα Σεπτέμβριος, δεν λέγεται, δεν μπορώ καν να σας το δώσω να το καταλάβετε. Ήταν απαίσιος, ήταν στενάχωρος, ήταν κατά 90% πικρός και 10% ας τον πούμε γλυκός και αυτό το χρωστάω σε μένα, σε μένα και μόνο που για μία ακόμη φορά βρήκα τη δύναμη και είπα "Μαρία, έτσι έχει η ζωή, έτσι έχουν τα πράγματα, έτσι είναι τα γεγονότα, έτσι είναι η μοίρα σου, αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η αλήθεια... όπως πάντα τα αποδέχεσαι, κοιτάς μπροστά και μόνη σου προχωράς και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ξανά χαμογέλασα."
   
   Τι να πω γι' αυτό τον πανέμορφο (not😡) μήνα; Τι να γράψω και στα χρόνια που θα περάσουν θα τα διαβάζω... και ξέρω, ω ναι το ξέρω καλά! θα γελάω έτσι ακριβώς 😂 αφού τώρα μπορεί να ήταν λυπηρός, στο μέλλον όμως θα μου φαίνεται σίγουρα αστείος. Να πω τι; Ότι όσα ας πούμε σχεδίασα για να πω κι Εγώ η καημένη πως κάτι έζησα όμορφο αυτό το Καλοκαίρι, έ! έστω και αρχές Σεπτέμβρη είπα Let's do it Maria! ήταν μια αποτυχία; μια απάτη; μια ανοησία;
     Να θυμηθώ τι; ότι από το πολύ νοιάξιμο ανθρώπινο ρε αδελφέ αφού είμαι από αυτούς που ακόμα δεν έχω φτάσει στην κατάντια να το γυρίσω και να είμαι απάνθρωπη, να αισθανθώ πιο ανόητη όσο δεν έχω νιώσει μέχρι τώρα στη ζωή μου; Ω, ναι Φίλοι μου, ένιωσα τόση ανόητη για να μην πω ο μαλάκας της υπόθεσης, γιατί το "ανόητη" ταιριάζει καλύτερα και είναι και χειρότερο μην σας πω. Ειλικρινά με το χέρι στην καρδιά αυτό το "ανόητη στην τάδε τοποθεσία" μου έκατσε πολύ βαριά κι ασήκωτη κι ακόμη το θυμάμαι και δεν λέει να το ξεπεράσω. Εντάξει μωρέ μέχρι να φύγει ή μάλλον πριν φύγει το 2018 θα το έχω εξοντώσει αυτό το συναίσθημα, μην ανησυχείτε με ξέρω καλά! Αλλά μέχρι τότε... έχω πολλά που πρέπει να εξοντώσω αφού πρώτα τα συζητήσω εκεί που πρέπει.

   Ένας μήνας που ακόμα και την τελευταία (χθεσινή) μέρα σκατά ήταν. Απανθρωπιά ρε Φίλε/Φίλη μου από την ίδια την "οικογένεια". Ποια Οικογένεια δηλαδή; Λες και δεν την ξέρω τόόόόσα χρόνια, τώρα θα την μάθω! Σε αυτήν που δεν πιστεύω και συγγνώμη αλλά μπροστά στα γεγονότα, την αλήθεια των πραγμάτων και το δίκαιο στην αδικία δεν βάζω καμία τάχα οικογένεια ούτε κανέναν ούτε τίποτα. Ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα το ήθελε αυτό! Να βράσω και την πολύ μου αξιοπρέπεια, ανωτερότητα, ευγένεια, καλοσύνη, νοιάξιμο, ευαισθησία...... όλα να τα βράσω! Αντί να τα εκτιμήσουν, να τα θαυμάσουν, να τα σεβαστούν έστω ρε αδελφέ, προσπαθούν σχεδόν όλοι να τα εκμεταλλευτούν. Και μην με πείτε υπερβολική ούτε ότι τα εκμηδενίζω όλα. Ελάτε, κάτι θα έχετε μάθει από εμένα, έστω πως σκέφτομαι για κάποια πράγματα.

Είχα γράψει παλιότερα για ένα blogοδρώμενο:
 
   Όταν χτυπάς τον αδύναμο ενώ αυτός ούτε βάρος είναι ούτε ενοχλεί ούτε κακό κάνει αλλά βοηθάει όσο και όπως μπορεί, σε νοιάζεται, σε σκέφτεται είναι εκεί με την παρουσία του δεν τον χτυπάς, τον βοηθάς κι αν δεν μπορείς να τον καταλάβεις μην γίνεσαι σκατόψυχος επειδή εσύ τη δεδομένη στιγμή έχεις αυτά που ο αδύναμος τα είχε πριν τα έχεις εσύ αλλά ποτέ δεν σου φέρθηκε απαίσια. 

    Βλέπεις ο άνθρωπος ξεχνάει πως όλοι κάποια στιγμή θα βρεθούμε στην ίδια καλή ή κακή θέση. Γενικά ξεχνάει και κοιτάζει μόνο την πάρτη του. Όχι πως δεν τα τρώω 30+ χρόνια τέτοιες συμπεριφορές αλλά να! πιστεύω ακόμα πως οι άνθρωποι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βάλουν λίγο μυαλά και θα μάθουν τουλάχιστον να είναι λίγο πιο άνθρωποι με ψυχή. Αγκούρια! Λίγοι είμαστε οι Ά-νθρωποι. Βλέπεις όπως πολύ σωστά τα έχω πει και μπράβο μου... όχι μπράβο μου γιατί Εγώ τον εαυτό μου δεν θα τον αδικήσω για κανέναν σκατόψυχο... Γιατί όπως έχω γράψει όχι μία, ούτε δυο αλλά τρεις φορές στις παρακάτω παλιότερες αναρτήσεις... Και αυτό τα λέει όλα!

   

   Ευτυχώς, ω ναι λέω ευτυχώς που έχω 2-3 καρατσεκαρισμένους Φίλους που αγαπάνε όλες τις πλευρές μου και σήμερα - αύριο θα είναι εκεί να με βοηθήσουν κι όχι να με σπρώξουν στο γκρεμό όπως οι παραπάνω. Καρατσεκαρισμένο και αυτό και βάζω και την σφραγίδα μου και την υπογραφή μου! Λυπάμαι αλλά μία είναι η αλήθεια! 

    Σε άλλα νέα, αναμονή δυστυχώς υπάρχει ακόμα πολύ... Την σιχαίνομαι ρε την αναμονή και το περίμενε! Μια ψευτοελπίδα υπάρχει δεν έχω παράπονο... φως το τούνελ ok αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά... νοιάξιμο, ενδιαφέρον, αγάπη, κατανόηση, βοήθεια, αλληλεγγύη και όλα αυτά που πια προσωπικά τα ακούω και τα βλέπω τόσο μακριά και ξένα. Και επειδή ξέρω θα πείτε πως είμαι αρνητική και τα συναφή, να σας προλάβω και θα σας πω πως όχι απλά είμαι και ρεαλίστρια και μεγάλωσα με το να βλέπω, να αποδέχομαι τα γεγονότα, την πραγματικότητα και την μοίρα που καθημερινά με επιβεβαιώνει αντί να με διαψεύδει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εγκαταλείπω ή κάνω πίσω ή ότι βλέπω μόνο μαύρο ή άσπρο. Ξέρω, ξέρετε πως στη ζωή υπάρχουν κι άλλες αποχρώσεις. Εγώ σας μιλάω για το τώρα, το σήμερα, στην κατάσταση που είμαι, έτσι όπως αισθάνομαι... Εννοείται και όταν θα συμβεί κανένα θαύμα (αν ακόμα συμβαίνουν και υπάρχουν) θα φερθώ, θα μιλήσω και θα αισθανθώ αναλόγως.
   
   Μην φοβάστε την πραγματικότητα ούτε τα γεγονότα ούτε την αλήθεια. Όλα αυτά είναι πιο αληθινά και πιο απαραίτητα για την επιβίωση και για την όποια χαρά στην ζωή μας. Τα αντίθετα, το παραμύθι, την παραμύθα, την ψευτιά, το δήθεν νοιάξιμο και τα συναφή να φοβάστε. Δεν βγαίνεις ζωντανός αν πνιγείς μέσα σε αυτά. Τελεία και Τέλος! Λυπάμαι αλλά υπάρχει και αυτή η οπτική ματιά.
 
   Και επειδή τι σημασία έχει τελικά αν ο Σεπτέμβριος ήταν ένας σκατένιος μήνας; Σημασία έχει ότι επέζησα, είμαι καλά και χαμογελώ όπως και να είναι η ψυχολογία μου και ακόμα έχω, Λέω Εγώ τώρα, την Υγεία μου. Οπότε συνεχίζω και ό,τι είναι να φέρει ο Οκτώβριος ας φέρει. Ό,τι είναι στα χέρια μου θα το προσπαθήσω και θα το παλέψω, αντίθετα ό,τι δεν είναι τα αφήνω στην 'συμπόνια' της μοίρας, της τύχης και του Θεού. Λυπάμαι (τρίτη φορά που γράφω αυτή την λέξη!) αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Ελπίζω Οκτώβριε μου, σε παρακαλώ να μας δείξεις το καλύτερο σου πρόσωπο. Άιντε και Καλό φθινόπωρο να έχουμε! Αργότερα θα πούμε (και) Καλό Χειμώνα!😜




🍁Κ_Α_Λ_Ο   Μ_Η_Ν_Α🍁 λοιπόν να έχουμε!😎






 

Παρακάτω ακολουθούν όλες οι αναρτήσεις που έχουν δημοσιευτεί τον προηγούμενο μήνα Σεπτέμβριο.
Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε τίτλο μεταφέρεστε αυτόματα σε νέο παράθυρο.
 
  
Οι 6 αναρτήσεις του Σεπτεμβρίου 2018:






























Διαβάστε επίσης:
► Όλες οι αναρτήσεις της στήλης ✎All posts of the month
►📂Η αρχειοθήκη του blog: ArchivePage List! All my Blog Posts! (2010 - 2018)
►✍Όλες οι αναρτήσεις του Σεπτεμβρίου 2011 (4), 2012 (26), 2013 (26), 2014 (13), 2015 (16), 2016 (10), 2017 (1), 2018 (6)
☂Καλώς όρισες Οκτώβρη μου☂ & ✎All posts of the month #18 ➙ 16 αναρτήσεις (Σεπτέμβριος 2015) (Πέμπτη 1/10/2015)
🍁Καλώς όρισες Οκτώβρη μου! 🍁 & ✎All posts of the month #29 ➙ 10 αναρτήσεις (Σεπτέμβριος 2016) (Σάββατο 1/10/2016)
► Παλιότερα Free Wallpaper Calendar 2017
► Προηγούμενα Free Wallpaper Calendar 2018
► Περισσότερα Εκτυπώσιμα free download



 


*Η ανάρτηση αυτή, όπως όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του ιστολογίου (blog) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη αναγραφή της πηγής, γραπτή άδεια αλλά και έγκριση της δημιουργού του.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
Copyright ©2010-2018 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

5 σχόλια :

  1. Μαράκι μου, εύχομαι να 'ναι αν μη τι άλλο καλύτερος λοιπόν ο Οκτώβρης από τον Σεπτέμβριο για σένα και να σου φέρει χαρές και χαμόγελα!
    Καλή βδομάδα και καλό μήνα 🍁🍂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα με πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή σου. Το εύχομαι ολόψυχα. Τι κι αν ο Σεπτέμβρης σε απογοήτευσε; Αστον να πάει και έχουμε μπροστά μας άλλους 11 μήνες μέχρι να ξανάρθει
    Υπομονή, δύναμη και τα καλά είναι μπροστά
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή εβδομάδα κ' καλό μήνα, ομορφιά μου!
    Όση σκιά σου άφησε ο προηγούμενος μήνας, να σου φέρει την 3πλη λιακάδα στην ψυχούλα σου ο Οκτώβριος!
    Μια μεγάααααλη αγκαλιά και πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Μαρία μου και καλό σου μήνα. Πάντα να μετράς δημιουργικά σημεία στη ζωή σου και στο χρόνο σου.
    Φιλιά και ευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρα ο Οκτώβρης σου οφείλει διπλές χαρές! 😉
    Καλό μήνα, συλλεκτικό κορίτσι! 😙

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes