🍁Καλώς όρισες Αγαπημένε μου Νοέμβρη! & ✎All posts of the month #52 ➙ Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2021

 

     Επιτέλους έφτασε και ο αγαπημένος μου μήνας και μήνας γενεθλίων μου αλλά και 2ης γιορτής μην ξεχνιόσαστε. 11 Νοέμβρη τα γενέθλιά μου και 21 Νοέμβρη η κανονική μου εορτή, γιορτάζουμε τα Εισόδια της Θεοτόκου.

  Ο Οκτώβριος δυστυχώς δεν τελείωσε όμορφα, αντιθέτως στενάχωρα και ο Νοέμβριος επίσης δεν ξεκίνησε όμορφα, αντιθέτως με πίκρα. Από την μία λέω "μαθημένη και συνηθισμένη μωρέέέέέ", κι από την άλλην "είναι άντε πάλι η ίδια η ιστορία". Από την πλευρά των συναισθημάτων με πνίγει "η αδικία των καταστάσεων και των συμπεριφορών", κι από την πλευρά της λογικής "δε βαριέσαι αυτή είναι η μοίρα, η ζωή και οι επιλογές του καθενός, είτε μου αρέσει είτε όχι, είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ, είτε είναι επιλογή μου είτε γιατί έπρεπε" Στο τέλος νικάει μόνο αυτή η σκέψη: "Όλα είναι στιγμές που κρατάνε λίγο!" Κι Εγώ παρακαλώ πολύ "Συλλέγω Στιγμές" και νιώθω τυχερή που ζω, έζησα και θα ζήσω κι άλλες στιγμές όσο ζω. Και Αμήν! νιώθω περήφανη και ευλογημένη. Καλή Καρδιά και η ζωή δε σταματάει, συνεχίζετε.

   Από αυτό τον Νοέμβρη και για κάθε Νοέμβρη θα έχω να θυμάμαι! Τον εαυτό μου να τολμάω για μια ακόμη τελευταία κίνηση και προσπάθεια να κρατήσω σαν όμορφη εικόνα ό,τι αγάπησα πολύ, αληθινά, καθαρά και μοιραία αλλά με βρήκα να αποτυγχάνω, γιατί πολύ απλά δεν ήταν όλα στο χέρι μου.Ν(Χ)

  Θα έχω να θυμάμαι μια εικόνα, μια βιαστική στιγμή που δεν ήταν μωρέ καθόλου ωραία από όποια πλευρά κι αν το δω ακόμα κι από την λογική. Θα έχω επίσης να θυμάμαι πως ήμουν μια "ανόητη ένοχη" γιατί δεν λειτούργησα με βάση την ψεύτικη λογική του θεάτρου και κυριάρχησαν τα συναισθήματά μου και τα παράπονά μου που καλύτερα ας τα κρατούσα για τον εαυτό μου. Σε μια τέτοια εποχή ρε κουκλίτσα μου που κυριαρχεί μια ανακατωσούρα μέσα μας και ο ένας δεν αντέχει τον άλλον ακόμα κι αν είσαι  εντάξει; Που πας; 

  Από την μία το πάθημα - μάθημα, κι από την άλλην αρκεί ότι το πάλεψα. Και αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, τουλάχιστον ως την προσπάθεια. Ευτυχώς ποτέ δεν με τρόμαξε καμία καινούργια αρχή. Έχω μάθει αργά ή γρήγορα να αφήνω ό,τι ή όποιος με άφησε και να πηγαίνω παρακάτω. Τα υπόλοιπα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει ή δε θα γίνει. Ό,τι και όποιος αξίζει και είναι αληθινό θα παραμείνει με τον οποιονδήποτε τρόπο στη ζωή μας. 

  Εύχομαι και αμήν η συνέχεια του μήνα να είναι 'Γλυκός Νοέμβρης'. Δεν θέλω άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις, ούτε άλλες πίκρες και επιτέλους ας συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο.

   Πάντως, μπήκαμε στα κρύα και φοράμε και παλτουδάκι ή μπουφανάκι ή ζακέτα και φυσικά πλησιάζουμε και στις γιορτές των Χριστουγέννων. Σιγά σιγά έχω ήδη δει οι βιτρίνες να μπαίνουν σε εορταστικό κλίμα. Εύχομαι να τις χαρούμε όπως πρέπει και όσο πρέπει. Το 2022 δεν είναι πια τόσο μακριά... Καλά να είμαστε να ζούμε κυρίως όμορφες στιγμές! Ας μείνω προς το παρόν μόνο σε αυτά!


 Διαβάστε επίσης:

     Διαβάστε σχετικές αναρτήσεις για τον μήνα Νοέμβρη.

Καλό μήνα! Μπήκε ο Νοέμβρης! (Πέμπτη 1/11/2012) 
Καλώς όρισες αγαπημένε μου μήνα! (Νοέμβριος 2013) (Παρασκευή 1/11/2013) 
Καλώς όρισες λατρεμένε μου Νοέμβρη & ✎All posts of the month #9 - 10 posts (Οκτώβριος 2014) (Σάββατο 1/11/2014)

 
Νοέμβρη μου σ' αγαπώ γιατί...
☂Αγαπημένε μου Νοέμβρη σ' αγαπώ! Καλώς όρισες!☂ & ✎All posts of the month #19 ➙ 12 αναρτήσεις (Οκτώβριος 2015) (Κυριακή 1/11/2015) 


💙Καλώς όρισες αγαπημένε μου Νοέμβρη!💙 & ✎All posts of the month #30 ➙ 9 αναρτήσεις (Οκτώβριος 2016) (Τρίτη 1/11/2016)

 

    Φυσικά θα σας ευχηθώ Καλό Μήνα να έχουμε με την καθιερωμένη ενημερωτική μηνιαία ανάρτηση της αγαπημένης μου στήλης "✎All posts of the month" με όλες τις αναρτήσεις συνολικά που έχω μοιραστεί μαζί σας -και στα δυο μου blog- τους δυο τελευταίους μήνες, δηλαδή Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.


   Κάνοντας λοιπόν κλικ πάνω σε κάθε τίτλο μεταφέρεστε αυτόματα σε νέο παράθυρο.
   

Σεπτέμβριος & Οκτώβριο 2021





🖼My Portfolio #1: #7_days_Insta_photos_collect Challenge

 
 
Διαβάστε επίσης:
_______________
► Δείτε όλες τις αναρτήσεις της στήλης ✎All posts of the month 
► Διαβάστε κι άλλες αναρτήσεις στην κατηγορία Καλό μήνα
✍Όλες οι αναρτήσεις του Νοεμβρίου 2010 (11), 2011 (2), 2012 (14), 2013 (17), 2014 (10), 2015 (14), 2016 (7), 2017 (0), 2018 (4), 2019 (3), 2020 (5) & 2021 (0) 
►✍Όλες οι αναρτήσεις του έτους 2010 (6), 2011 (36), 2012 (81), 2013 (173), 2014 (135), 2015 (148), 2016 (112), 2017 (72), 2018 (69), 2019 (15), 2020 (28), 2021
►Δείτε όλες τις Αρχειοθήκες & Λίστες (Lists) του blog
►Δείτε το Site Map του blog για εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο του blog
►Διαβάστε κι άλλες αναρτήσεις στις κατηγορίες Ενημερωτικό post & Ανασκόπηση
►📂Η αρχειοθήκη του blog: Archive Page List! (2010 - ) 
 
 ✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσα άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.

 

Μπορείς επίσης  να με στηρίξεις απλά...



*Η παρούσα ανάρτηση, όπως όλα τα κείμενα, οι εικόνες και οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγκριση της δημιουργού του αλλά και η απαραίτητη αναγραφή της πηγής.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή! 
Copyright ©2010-2021

4 σχόλια :

  1. Kαλησπέρα αγαπημένη μου φίλη. Με διπλή γιορτή λοιπόν ο Νοέμβρης! Και μάλιστα πολύ σημαντική. Διάβασα τις αναφορές σου πάνω σε δυσάρεστες εμπειρίες. Δεν θέλω να σε βλέπω πληγωμένη. Δεν αξίζει στη γλυκιά σου καρδιά. Θέλω να παίρνεις αυτό που αξίζεις στη ζωή. Στέλνω τις ευχές μου Μαρία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου, κάποιοι Ανθρωποι αν και αξίζουν πραγματικά δεν παίρνουν αυτό που αξίζουν στη ζωή. Δυστυχώς είναι δυσάρεστο αλλά είναι η πραγματικότητα. Θα περάσει και αυτό, όπως όλα!
      Σ' ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο.
      Καλό μήνα να έχεις!

      Διαγραφή
  2. Αχ, αυτές οι σκέψεις μας τρώνε όλους καθημερινά Μαρία μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου, δυστυχώς και πρέπει να το αλλάξουμε ...για το καλό μας!
      Να είσαι καλά κορίτσι μου!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes