⏳Συλλέγω Στιγμές #45: 🎂12+4 Χρόνια My Blogs & Τα φετινά 39 γενέθλιά μου🎉

⏳Συλλέγω Στιγμές #45 – 🎂12+4 Χρόνια My Blogs & Τα φετινά 39 γενέθλιά μου🎉

  

 Γιόρτασα, γιόρτασα...🎉 με ακούτε; με διαβάζετε που το φωνάζω;🤣...και φέτος τα γενέθλιά μου αλλά και τα γενέθλια των δυο blog μου, που το προσωπικό μου blog "♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫" έγινε 12 χρονών και το Φωτογραφικό μου blog "Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές" έγινε 4 χρονών.

 

My Diary & Photo Greek Blog
 Ναι, ξέρω πως διαδικτυακά τα έχω ψιλό παραμελήσει λόγω έλλειψη χρόνου αλλά και επειδή έχω αφοσιωθεί λίγο παραπάνω στη συγγραφή, όμως τα πάντα που έχω στο μυαλό μου να μοιραστώ μέσα από τα blogοσπιτάκια μου τα σημειώνω στο πρόχειρο και θα επανορθώσω σύντομα.😉

 

   Εγώ πάλι έφτασα, λοιπόν, αισίως στα 39α γενέθλια της ζωής μου! Και φέτος δε γλίτωσα το "μάλωμα" και τις ψευτοευχές τάχα από ενδιαφέρον (τι πρωτότυπο!😁) κυρίως από γυναίκες που λέω την ηλικία μου (39 έφτασα αισίως δεν είμαι και ο Παρθενώνας🤣) και τα γνωστά τα εν έτη 2022, "άντε να παντρευτώ, άντε γρήγορα με ένα παιδάκι γιατί περνάνε τα χρόνια και μετά θα είναι αργά, έρχεται το τίποτα..." Τα ξέρετε! Μου λένε για την ηλικία "Να σταματήσω να το κάνω, δεν είναι ωραίο αυτό που κάνω!" (Μάλλον έγκλημα κάνω και πρέπει να δικαστώ!🤣) Εεεε, εσείς πάλι γιατί με ρωτάτε; Μην με ρωτάτε πόσα κλείνω, να μην σας απαντάω. Ψέματα να πω, δεν παίζει! Να κρυφτώ, πάλι, δεν παίζει! Να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και Εγώ προσωπικά να σκορπάω ψευτιά και υποκρισία, από εμένα δεν παίζει. Ρε που να χτυπιέστε, όποιος κι όποια χτυπιέται για τα κόμπλεξ που κουβαλάει, και την ηλικία μου θα συνεχίζω να την λέω γιατί είμαι μάγκας σε όλα μου και για τη ζωή μου αποφασίζω ΜΟΝΟ ΕΓΩ, ο Θεός και μοίρα μου.

Τα φετινά 39 γενέθλιά μου🎉

  Βέβαια, από την άλλην, επειδή πλέον έχω πολύ χιούμορ σαν άνθρωπος και επειδή μου αρέσει να βάζω κάποιους στην θέση τους όταν ξεφεύγουν από τα όρια, ειδικά από φέτος απαντάω κάπως έτσι. 

"Τι ηλικία έχω; Αυτό που βλέπεται; Ε, καμία σχέση!" αλλά εκεί είναι που τρώγονται να μάθουν.🤡 

   Είτε είμαι 39, είτε 63, είτε 93 (αν φτάσω μέχρι εκεί!) τιμή μου και καμάρι μου! Αντί να ευγνωμονείτε που τα χρόνια σας τα ζείτε, εκεί που άλλοι δεν προλαβαίνουν να τα χαρούν, γιατί τους προλαβαίνει νωρίς ο θάνατος, στέκεστε στην όποια ηλικία και ξεστομίζετε την μία μαλακία μετά την άλλην. Ε, αυτό το λέω και αχαριστία προς τη ζωή. Μάλλον ξεχνάτε ότι από αυτή τη ζωή όλοι μας είμαστε Περαστικοί. Γι' αυτό, να ευγνωμονείτε την όποια ηλικία βρίσκεστε, δεν είναι εχθρός, είναι η ζωή που ζείτε.

 *📸Εν τω μεταξύ οι δυο τελευταίες φωτο με τις ηλικίες στη φωτογράφιση, βγήκαν εντελώς τυχαία, λόγω βιασύνης μου🤣γιατί ανυπομονούσα να τσακίσω τα γλυκά😋

   

 Επίσης, λέω και το άλλο!

"Αφού καίγεστε εσείς περισσότερο από εμένα να παντρευτώ και να κάνω ένα παιδί γιατί τα χρόνια περνάνε και θα είμαι ένα τίποτα και μπλα μπλα... Ε, τότε βρείτε μου εσείς κάποιον που να είναι εντάξει άνθρωπος και σύντροφος ζωής κι όχι ένας ακόμη απατεώνας που θα την κάνει με την πρώτη δυσκολία και όταν θα βρεθεί θα κάνω και ένα παιδάκι και θα σας το πασάρω σε σας να το μεγαλώσετε εσείς αφού έχετε λύσει τα προβλήματά σας, τα οικονομικά σας και κυρίως αφού νοιάζεστε για τη ζωή μου. Τι; όχι;" Εκεί όμως κάνετε τους κινέζους. Όταν πρέπει να βοηθήσετε έναν άνθρωπο, είστε απών και το στόμα σας το έχετε κλειστό, όταν όμως είναι να κρίνετε και να πυροβολήσετε έναν άνθρωπο έτσι γιατί νομίζετε πως έχετε το δικαίωμα, το φαρμάκι και η κακία πιάνει ουρανό. Τι; όχι; Ελάτε τώρα, κλασικά εικονογραφημένα!

 

Τα φετινά 39 γενέθλιά μου🎉
Ευτυχώς πλέον δεν με αγγίζει σχεδόν τίποτα. Ειδικά σε τέτοιες κουβέντες και συμπεριφορές μπορώ να ξεκαρδίζομαι για ώρες και μες τα μούτρα τους και πολύ να το διασκεδάζω. Ενοχλούνται και παρεξηγούνται βεβαίως βεβαίως, αλλά είδατε πως είναι τις άδικες κακές συμπεριφορές προς τους άλλους, αργά ή γρήγορα τις λούζεσαι σαν να έχεις κοιταχτεί στον καθρέφτη και δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Δίκαιο λέγεται και κάρμα επίσης! Γιατί Karma is a bitch baby!😎

  Τέλος πάντων, για τέτοιες συμπεριφορές και την απανθρωπιά του κόσμου εν έτη 2022, είναι καθημερινά και γνωστά σε όλους μας και δεν χωρούν σε ένα τέτοιο εορταστικό post. Απλώς ήθελα να αναφέρω εκτός από τις ευχές που έλαβα, τι άλλο άκουσα πάλι έτσι να τα συλλέγω όλα και κάποτε να γελάω ακόμα περισσότερο, απ' όσο γελάω τώρα.😹



    Birthdaygirl και είμαι καλά, πολύ καλά και καλύτερα από ποτέ, από όσο ήμουν τα προηγούμενα 38 χρόνια. Φέτος θέλησα να σβήσω το ίδιο κεράκι με πέρσι. Το είχα κρατήσει και για φέτος. Το είχα υποσχεθεί και το έκανα πράξη, για δικούς μου λόγους.

 Τα φετινά 39 γενέθλιά μου🎉
 Τα φετινά γενέθλιά μου μπορεί -ευτυχώς- να μην ήταν όπως του 2019 (μάλλον τα χειρότερα) που έπρεπε τότε να δω με λογική τι αξίζω και τι δεν αξίζω μια τέτοια μέρα και κάθε μέρα του χρόνου. 

  Δεν ήταν όπως του 2020 (μάλλον με αγάπη, νοιάξιμο και συντροφιά) που τα πέρασα όπως επιθυμούσα ακριβώς εκεί και με αυτούς που επιθυμούσα. Θα τα θυμάμαι πάντα ως μια όμορφη ανάμνηση.

  Δεν ήταν όπως του 2021 (τα καλύτερα της ζωής μου) εκεί που η ψυχή μου ήθελα να είμαι, που όμως θα μου θυμίζουν πάντα πως το background & πίσω από τα παρασκήνια έπαιζε μια παράσταση, με μεγάλη αποτυχία θα έλεγα. 

 

⏳Συλλέγω Στιγμές #45 – 🎂12+4 Χρόνια My Blogs & Τα φετινά 39 γενέθλιά μου🎉

Δεν ήταν ευτυχώς ή δυστυχώς τέτοια γενέθλια τα φετινά αλλά ήταν χαρούμενα, συγκινητικά, γλυκά, ήρεμα, ασφαλής και χωρίς καμία τοξικότητα και υποκρισία. Είχα τις πραγματικές ευχές από καρδιάς. Δεν μου έλειψε κάτι ή κάποιος. Είχα όλα όσα ήθελα για φέτος. Εξαιτίας άλλων έχω περάσει πάρα πολλά, χαστούκια, Γολγοθά, προδοσία, απειλές κ.α. το 2021 και τους πρώτους μήνες του 2022 και αντί να γίνω σκατάνθρωπος, κράτησα την ανθρωπιά μου, την αξιοπρέπεια μου και τη δύναμή μου, όπως σε όλη μου τη ζωή.


  Δικαιούμαι λοιπόν τα καλύτερα! Μπορεί να άλλαξαν μέσα μου πολλά, μπορεί να έγινα πιο σκληρή, μπορεί οι γύρω μου να χαλάνε, όμως Εγώ έχω εξελιχθεί στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Ζω επιτέλους τα καλύτερα! που μου αξίζουν και είμαι σίγουρη πως θα έρθουν ακόμα περισσότερα. Να ΄μαι γερή, να μην με αγγίζει τίποτα κακό και όσα χαστούκια να φάω, Εγώ να γίνομαι δυνατότερη και καλύτερος Άνθρωπος. 

 

Τα φετινά 39 γενέθλιά μου🎉

Μια ακόμη χρονιά που κέρδισα... τη ζωή... τον εαυτό μου... όλα όσα έχω αποκτήσει με αγώνα επιβίωσης... που σώθηκα από όσα και όσους με σκότωναν αργά και βασανιστικά... Νιώθω τυχερή για τα χρόνια που περνούν και ζω τις μέρες και νύχτες και όσα μου φέρνει ο κάθε χρόνος... Νιώθω ευγνωμοσύνη και ευλογημένη που έχω την τύχη να μεγαλώνω...και να Συλλέγω Στιγμές. Και αυτά δεν είναι 'κάτι' ή 'τίποτα', είναι όλο το νόημα της ζωής που μου δόθηκε.



   Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά που με θυμηθήκατε και μου ευχηθήκατε και φέτος από καρδιάς.❤️ 😍🎂 🍰💕


Μαρία / Maria

 Μαρία / Maria

 

Διαβάστε επίσης:
_________________
Διαβάστε περισσότερες "Γιορτινές αναρτήσεις" 
►Διαβάστε περισσότερα άρθρα από την στήλη "Συλλέγω Στιγμές"
►Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις με τα γενέθλια του blog 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 & 2020, 2021
Χρόνια μου πολλά και του χρόνου, πρώτα ο Θεός! (Η ΜΙΑ –εκείνη η- ΕΥΧΗ!) (2012)
Συλλέγω Στιγμές #18 – ☺It's my birthday!!!☺ (2013)
Συλλέγω Στιγμές #35 – ☺Τα φετινά Γενέθλιά μου! My birthday!☺ (2014)
Συλλέγω Στιγμές #38 – ☺Το ξεκαθάρισμα ...από τα φετινά Γενέθλιά μου!☺ (2015)
Συλλέγω Στιγμές #39 – 🎉6 Χρόνια My Diary Blog & Τα φετινά γενέθλιά μου🎁 (Νοέμβριος 2016)
♫Συλλέγω Στιγμές♫ #41 – 🎉10+2 Χρόνια My Blogs & Τα φετινά 37 γενέθλιά μου🎁 (12/11/2020)
⏳Συλλέγω Στιγμές #42 – 🎉11+3 Χρόνια My Blogs & Τα φετινά 38 γενέθλιά μου🎂 (14/11/2021)
⏳Συλλέγω Στιγμές #44 – 🎉Να γιορτάζεις με ανθρώπους καρδιάς... (17/08/2022)

 

 

✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
newsletter
 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσα άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.

 

Μπορείς επίσης  να με στηρίξεις απλά...
Coffee

   

Maria Paraskevopoulou
*Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς τη συγκατάθεσή και έγκρισή μου. Αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση επικοινωνήστε πρώτα μαζί μου. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. 
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!
Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή! Copyright ©2010-2022
by *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

3 σχόλια :

  1. Μαρία μου πάντα τα γενέθλια σου να είναι όπως τα επιθυμείς.
    Σχολιακια του τύπου "περνάνε τα χρόνια" δεν με αφορούν. Ας κοιτάξει ο καθένας την καμπούρα του που λέει και ο λαός.
    Εγώ εύχομαι να 'σαι πάντα καλά, με υγεία και ηρεμία νου και ψυχής και να συλλέγεις μοναδικές στιγμές.
    Σου στέλνω πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύχρονη και κάθε ευτυχία εύχομαι Μαρία μου! 💜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δεσποινίς ετών 39" έπρεπε να λέγεται αυτή η ανάρτηση, καλέ! 😋 Ή και "δεσποινίς που αποκλείεται να είναι 39, κι αφήστε την να λέει!" 😊 Βάζω στοίχημα ότι τα μπλογκάκια σου σε μερικά χρόνια, θα είναι μεγαλύτερα από εσένα! (όλο αστεία λέω σήμερα, που λέει κι ο Βέγγος!) Να ζήσεις Μαράκι, και χρόνια πολλά, μεγάλα να γίνουν τα μπλογκοσπιτάκια σου, κι εσύ να παραμένεις κοριτσούδι! Πολλά γλυκά φιλιά και του χρόνου με Υγεία! 💖🎈💖

    Υ.Γ Κι έλα στο μπλογκ μου να μπεις στην κλήρωση, και δε θα χάσεις.. 😉😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes