🌟Αντίο 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣! Καλώς όρισες 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣🌟


 Πάει και το 2022! Πως πέρασε γρήγορα ένας ακόμη χρόνος;! Πως πέρασε ένας χρόνος και κάτι από όλα τα άσχημα γεγονότα που έζησα; ρώτησα κανα 2-3 φορές τον εαυτό μου, έτσι για να το εμπεδώσω και γέλασα ειρωνικά😂 σαν να μην έζησα τίποτα απ' όλα αυτά, που όμως δυστυχώς -καλώς ή κακώς- τα έζησα. Τώρα πια όμως ξέρω, γιατί έχω την απάντηση- πως τα έζησα την κατάλληλη στιγμή... και μάλιστα πριν ζήσω τα χειρότερα που θα με έβλαπταν περισσότερο από όσο ήδη με έβλαψαν.
  
  Διάβασα τι είχα γράψει πέρσι τέτοιον καιρό εδώ 🌟Αντίο 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣! Καλώς όρισες 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣!🌟λέγοντας ότι "πέρασα τα πιο Μαύρα Χριστούγεννα (2021) της μέχρις τώρα ζωής μου. Αλλά καλά να είμαι και του χρόνου θα πάρω το αίμα μου πίσω.😂 και το αστείο είναι ότι ενστικτωδώς και επειδή προσπαθώ να σκέφτομαι και λίγο θετικά, πιστεύω πως θα έρθουν επιτέλους καλύτερες ημέρες, αυτές ακριβώς που μου αξίζουν, έτσι για την δικαίωση ρε γαμώτο. Και θα έρθουν! Τόση μεγάλη προσπάθεια, δεν μπορεί(!) κάπου θετικά θα καταλήξει. Το επόμενο 2μηνο είναι το πιο κρίσιμο, οπότε τότε θα με δω να παίζω το "όλα ή τίποτα" ή μάλλον "θα ξαναγεννηθώ μέσα από τις στάχτες μου". Σιγά! Ειδικότης μου!😛" 
 
  
Τα κατάφερα!

  Και
ναι Κυρίες και Κύριοι, τα λόγια μου τα έκανα πράξη, οι ευχές μου, οι προσευχές όλες να πω καλύτερα πιάσανε τόπο, με λυπήθηκε το σύμπαν; η ατυχία-τύχη μου; ο Θεός; πάντως ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ σε όλα... και ξανά γεννήθηκα μέσα από τις στάχτες μου και πήρα και το αίμα μου πίσω και είμαι πλέον εκεί και σε αυτά που μου αξίζουν.
 
   Το 2022 μάλιστα έμαθα τόσα μα τόσα πολλά, περισσότερα και από το 2021. Τα ξεκάθαρα παθήματα ήταν ξεκάθαρα μαθήματα ζωής. Και μάλιστα από εκείνα τα μαθήματα που δεν θα τα ξεχάσω ποτέ και με σφράγισαν να είναι μια και καλή. Και θα σας πω τι έμαθα στην επόμενη ανάρτηση που θα ακολουθήσει.
 
  2022 Σ' ευχαριστώ για όσα καλά μου πρόσφερες, ακόμα και αυτά τα άσχημα που στην ουσία δεν μου τα έδωσες εσυ. Να ξέρεις πως είσαι μια από τις 4-5 χρονιές της ζωής μου που με σημάδεψες για πάντα σαν τατουάζ στην ψυχή μου και στις αναμνήσεις μου.
2023 να ξέρεις πως είμαι πανέτοιμη για την καλύτερη συνέχεια του βιβλίου της ζωής μου.🙏💛
 
 

  Ας μείνω προς το παρόν σε αυτά τα... ολίγα!😁
   Ας ευχηθώ το νέο έτος, το  2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ για όλους μας αυτά που ζήτησα στο φετινό γράμμα μου στον Αγιο Βασίλη. Δηλαδή, Υγεία & Δύναμη... αν έχουμε αυτά θα έρθουν και όλα τα υπόλοιπα. Να θυμόμαστε επίσης πως έχουμε μπροστά μας 12 ολόκληρους μήνες για να γράψουμε την καλύτερη συνέχεια της ιστορία της ζωής μας με τη δική μας υπογραφή.

 Εγώ και τα blog μου
"
♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫"
& το
"Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές"

σας ευχόμαστε...

 

 

Μαρία / Maria

 




✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿

 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσα άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου.

 

Μπορείς επίσης  να με στηρίξεις απλά...
 



*Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς τη συγκατάθεσή και έγκρισή μου. Αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση επικοινωνήστε πρώτα μαζί μου. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. 
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!
Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή! Copyright ©2010-2023
by *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

1 σχόλιο :

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes