⌛Keep a 5 Year Journal 2016: Days 18-24 (Απρίλιος 2016) #3

⌛Keep a 5 Year Journal 2016: Days 18-24 (Απρίλιος 2016) #3


Δευτέρα 18/04/2016: Πότε ήταν η τελευταία φορά που χόρεψες;
  Δεν θυμάμαι ακριβώς! Χθες, προχθές...; Πάντως, όταν ακούω μουσική στο σπίτι, του δίνω και καταλαβαίνει! Χαχαχα! Κοιτάξτε να δείτε! Αγαπώ τον χορό, μου αρέσει να χορεύω (μακάρι να ήξερα πολύ καλά να χορεύω!) αλλά επιλεκτικά τραγούδια και κυρίως όποτε γουστάρω Εγώ. Ας πούμε, σε γλέντια και συγκεντρώσεις, αν με το ζόρι με τραβάνε να χορέψω, δύσκολα έως και ποτέ δεν θα σηκωθώ. Θέλω όποτε μου την βαρέσει εμένανε και στα τραγούδια που επιθυμώ τρελά. Καλά αν έχω και πιει και κανα 2 ποτηράκι κρασάκι/μπύρα μέχρι και ζεμπεκιές χορεύω! Μωρέ, σε ντέρτι φάση να είμαι και σου ρίχνω τους καλύτερους χορούς! Χεχεχε! Τώρα στα παραδοσιακά που κάθε φορά με το στανιό με τραβάνε να σηκωθώ, ε! συγγνώμη αλλά δεν θα σηκωθώ, διότι πρώτον, δεν με τραβάνε να τους χορέψω και δεύτερον, δεν ξέρω να χορεύω παραδοσιακούς. 

Τρίτη 19/04/2016: 5 πράγματα που έπρεπε να κάνεις σήμερα. 
 1ον: Να πλένω δυο χαλιά αλλά δυσκολεύομαι μόνη μου να τα ανεβάσω στην ταράτσα. Βλέπετε δεν βοηθάει και κανείς! Είναι και η ταράτσα λίγο "αυτοκτονική", ε! μην παίζω την τύχη μου ΚΑΙ μέσα στο σπίτι μου! Οπότε, περιμένω μπας και φιλοτιμηθεί κανείς και τα ανεβάσει, διαφορετικά να 'μαι Εγώ καλά! 

 2ον: Να συμμαζέψω κανονικά το γραφείο μου από τα χαρτάκια, post-it, αποδείξεις... που γεμίζει κάθε τόσο! Εντάξει, τα περισσότερα τα έβαλα σε μια τάξη. 

 3ον: Να κάνω κάτι ασκήσεις 2 σελίδων στα Αγγλικά. Τις έκανα όλες, εκτός από το να  απαντήσω σε κάτι ερωτήσεις. Τις ξέχασα ή να πω καλύτερα μου διέφυγαν την προσοχή και το κατάλαβα εν ώρα μαθήματος.

 4ον: Να πω ή να γράψω σε κάποιον "Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις Καλέ μου;" Ή "Σταμάτα τα ασταμάτητα χαχαχα και την τόση πλάκα, προσπαθώ να σου μιλήσω ...σοβαρά!" Αλλά εντάξει, ήταν λίγο έως αρκετά δικαιολογημένος... λέμε τώρα! Εγώ πάντως προσπάθησα...! 
 
Τετάρτη 20/04/2016: Ποιον ζηλεύεις και γιατί; 
  Με απόλυτη ειλικρίνεια και με το χέρι στην καρδιά και παρότι είμαι και Σκορπίνα (χρήσιμη ή άχριστη πληροφορία το ζώδιο, πάντα έχει την σημασία της) δεν ζηλεύω εύκολα και πόσο μάλλον κάποιον. Από μικρό παιδί μέχρι και σήμερα δεν θυμάμαι να έχω ζηλέψει κάποιον για αυτά που έχει ή για την προσωπικότητά του ή για τις επιτυχίες του ή για οποιονδήποτε λόγο, με την κακή ή και με την καλή έννοια της ζήλιας. Πιο εύκολα θαυμάζω παρά ζηλεύω! Όμως, έχω πιάσει και πιάνω τον εαυτό μου να ζηλεύει όσον αφορά -μόνο- στα ερωτικά, όταν είμαι με κάποιον και αν φυσικά μου δώσει έντονη και σοβαρή αφορμή. Προσέξτε! Δεν θα το δείξω εύκολα ή και καθόλου ή αν δεν κρατηθώ και το δείξω θα το κάνω με τέτοιο διακριτικό και αστείο τρόπο που η ζήλια μου θα μοιάζει με "περισσότερο ενδιαφέρον για την πάρτη σου μωρέ!".    

Πέμπτη 21/04/2016: Κάτι που διάβασες σήμερα.
  Το φυλλάδιο που μου έδωσε το νοσοκομείο με πληροφορίες βήμα-βήμα για το πως να κλείσω ραντεβού για γιατρό στο τάδε τηλεφωνικό αριθμό. Κάνε εκείνο, κάνε το άλλο... απαπαπα πολλά βήματα. 
 
Παρασκευή 22/04/2016: Έχω πίστη ότι... 
  ...όσα απανωτά άσχημα περνάμε, υπάρχει -καλός- λόγος και τα περνάμε. Δεν ξέρουμε ποιος είναι αυτός ο -καλός- (ίσως και κακός;) λόγος αλλά πιστεύω ακόμα πως ΟΛΑ γίνονται για κάποιον λόγο. 

Σάββατο 23/04/2016: Η αγαπημένη σου ατάκα/απόφθεγμα.
  Η αγαπημένη μου ατάκα/απόφθεγμα είναι πολλές! Η πρώτη που μου ήρθε διαβάζοντας την ερώτηση είναι η εξής: "Μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια χαμένη μέρα" ή αλλιώς "Day without a smile is a day wasted".

Κυριακή 24/04/2016: Ποιο είναι το πιο παλιό πράγμα που φοράς σήμερα;
  Ένα μπλε τζιν παντελόνι που είναι αγαπημένο όσο δεν πάει εδώ και κάτι χρόνια. Δύσκολα βρίσκω τζιν παντελόνια απλά, άνετα, χωρίς πολλές λεπτομέρειες και του γούστου μου. Και ένα μαύρο αμάνικο και δροσερό T-shirt που επίσης το έχω εδώ και κάτι χρόνια και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη σε ό,τι ντύσιμο -μέρας ή βραδινό- έχω επιλέξει να το φορέσω συνδυάζοντας το με παντελόνι ή φούστα. Κρίμα που δεν μπορώ να βρω το ίδιο και σε αυτήν την ποιότητα υφάσματος. 


Αυτές ήταν οι επόμενες 7 ερωτοαπαντήσεις μου για την 3η εβδομάδα του Απριλίου, για το project "Keep a 5 Year Journal: 366 days 2016".



Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε!





Διαβάστε επίσης:
_________________

►Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις του "Keep a 5 Year Journal: 366 Days 2015".
Ιανουάριος 2016:1/01 έως 10/01, 11/01 έως 17/01, 18/01 έως 24/01 & 25/01/ έως 31/01
Φεβρουάριος 2016: 1/02 έως 10/02, 11/02 έως 16/02, 17/02 έως 22/02 & 23/02 έως 29/02
Μάρτιος 2016: 1/03 έως 6/03, 7/03 έως 13/03, 14/03/ έως 20/03, 21/03 έως 27/03 & 28/03 έως 31/03
Απρίλιος 2016: 1/04 έως 10/04, 11/04 έως 17/04





*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2016 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

18 σχόλια :

  1. Αυτη την βδομαδα καποιες απαντησεις σου με Μαρθα και μενα ειναι οι ιδιες! Αντιγραφουμε κοριτσια; Πολυ ωραιες απαντησεις Μαρια μου! Αρχιζουν να μου γινονται εμμονη αυτες οι ερωτησεις και ανυπομονω να διαβαζω τις δικες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου, δεν αντιγράφουμε αλλά μάλλον νιώθουμε και πιστεύουμε τα ίδια πράγματα! Χεχεχε!
      Αγαπώ αυτό το project με τις ερωτήσεις! :D

      Διαγραφή
  2. Μαράκι γλυκό! Θέλω να σου πω ότι όσες φορές έχει τύχει να βγάλουμε τα χαλιά είμαι άρρωστη και τα κάνουν οι άλλοι. Όταν χρειαστεί λοιπόν να τα κάνω δεν ξέρω τι θα κάνω χαχα
    Το γραφείο μου εμένα πάντα είναι σε τάξη!!!! Τα λεφτά μου τα χαλάω σε φακελάκια, φακέλους κτλ. Κοτσάρω απ' έξω και ετικέτες και αν δεν ήταν όλα ροζουλιά με πέρναγες και για εφορία! (που σιγά η εφορία μην έχει το δικό μου σύστημα αλλά λέμε!).
    Και εγώ πιστεύω πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται όπως πιστεύω ότι έστω και αργά καταλαβαίνεις και τον λόγο!!
    Μια μέρα δίχως χαμόγελο είναι όντως μια χαμένη μέρα οπότε σου στέλνω μια χαμογελαστή καλημέρα και σε αποχαιρετώ!!! Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, σου εύχομαι να μην χρειατεεί να ασχοληθε΄ςιε σύ εμ τα χαλιά! Άσε, γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο, από όλες τις απόψεις!
      Καλά κι εμένα το γραφείο μου (όπως το δωμάτιο μου και το σπίτι μου) είναι πάντα σε τάξη! Δεν μου αρέσει το άνω-κάτω! Απλά, πάντα θα υπάρχει μια γωνίτσα με ένα σωρό χαρτάκια, κλπ. Και ναι κι Εγώ κάποτε χαλούσ ααρκετά λεφτά σε φακέλους, στηλούς, μαρκαδόρους κ.α πολλά. Έχω πια τόσα πολλά.... που το τεράτισα! (και ναι μακάρι η Εφορία να είχε το δικό σου σύστημα, θα πήγαινα όλα ρολόι! αχαχαχα!!!)
      Χαμογελαστές ευχές για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
      Σε φιλώ! ❤

      Διαγραφή
  3. Ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα να έχεις.
    Περασα να ευχηθω Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα
    Να περασεις ομορφα και να ανασυγκροτηθεις.
    Να εισαι παντα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΑΛΟ ΑΠΑΣΧΑ να έχεις!
      Καλά να περάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  4. Και μένα μου αρέσουν τα τζιν (αλλά τα φοράω με σακάκια και φουλάρια)
    Γέλασα πολύ με την "αυτοκτονική" ταράτσα! Χαχα! Να γελάς, σου πάει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, τζηνάκι, ένα μπλουζάκι και σακάκι! Το πιο αγαπημένο μου στυλ ντυσίματος! Τα σακάκια δε έχω τρελή αδυναμία! (άσε που μου πάνε τρελά! χεχε!)
      Εμ! αφού είναι "αυτοκτονική" τι αν κάνω; Γελάω και εμ αυτήν! Χαχαχα!
      Ν αγελάμε, γιατί το χαμόγελο μας πάει!
      Τα φιλιά μου! ❤

      Διαγραφή
  5. Όσα τζιν και να έχω, πάντα 1-2 είναι τα αγαπημένα μου και τα έχω χρόνια!
    Αν θεωρείται χορός το να κουνάω το πόδι μου όταν παίζω κιθάρα, ή να κουνάω δεξιά-αριστερά το κεφάλι μου όταν ακούω το αγαπημένο μου κομμάτι, τότε ναι, χορεύω! χαχα!
    Μαράκι: Μακρυά από την ταράτσα! Με άγχωσε η "περιγραφή" της!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Γιάννα μου, έχω ένα σωρό τζην, αρκετά ρούχα αλλά τα περισσόετρα αφόρετα! Είναι αν κολλήσω με ένα-δυο συγκεκριμένα τζην ή ρούχα, θα τα φοράω συνέχεια με διάφορους συνδιασμούς!
      Κια ναι, θεωρείται χορός και το κούνημα του ποδιού, κεφαλιού, χεριού... αμέ, γιατί όχι; Αχαχαχα!
      Εγώ προσπαθώ να είμαι μακριά από την ταράτσα βρε Γιάννα μου αλλά δεν είναι πάντα στο χέρι μου! Εντάξει, δεν τη φοβάμαι πια!
      Τα φιλιά μου αγαπημένη! ❤

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα Μαρία. Σε έχασα...Ευχές ήλθα να αφήσω για καλές γιορτές.Εύχομαι η Ανάσταση να φέρει χαρά και ομορφιά στη ζωή σου. Καλό Πάσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ κι από μένα!
      Ας μας φωτίσει το άγιο φως!
      Σ' ευχαριστώ που πέρασες!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα Μαρακι! Ο χορος ειναι απ τις καλυτερες ψυχοθεραπείες!
    Και γω πιστεύω πως όλα γινονται για κάποιο λόγο.....για να δουμε λοιπον τι πρόκειται να συμβει.,.
    Πολύ ωραία η αγαπημενη σου ατάκα!
    Όσο για τα τζιν σε νιωθω κ γω εχω αρκετα παλια χεχεχχε
    Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και φωτιση στις ψυχες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριάδνη μου, στην πορεία της ζωής μας, της καθημερινότητας μας βλέπουμε τι συμβαίνει, οπότε με τον χρόνο βλέπουμε πως όλα για κάποιον λόγο γίνονται!
      ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ να έχεις δίπλα στα αγαπημένα σου πρόσωπα!
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  8. 18/04/2016: Και πήγα να σε μαλώσω από την πρώτη κουβέντα που λες ότι δεν θυμάσαι! Αλλά ευτυχώς το χθες, προχθές είναι η σωστή απάντηση! Λοιπόν, θα σου πω ένα μυστικό μου... Πιο παλιά ντρεπόμουν πολύ να χορέψω, αλλά το ήθελα σαν τρελή! Έτσι λοιπόν, έβαζα λίγο παραπάνω κρασάκι στο ποτήρι μου, έπαιρνα τα πάνω μου και του έδινα και καταλάβαινε! Τώρα βέβαια μπορεί και να με δείς να χορεύω στον δρόμο με την Δώρα!

    19/04/2016: Πες μου σε παρακαλώ ότι το #4 το έκανες!! χαχαχαχα!!

    20/04/2016: Ωραία ζήλια αυτή η ερωτική (όσο βέβαια μένει εντός, ας το πούμε, ορίων!)

    21/04/2016: Να και μια απάντηση που σίγουρα του χρόνου θα είναι διαφορετική!!

    22/04/2016: Είναι τρομερό! Παρακολουθώ ανελλιπώς εσένα και άλλες δύο κοπέλες στο συγκεκριμένο project! Ε και οι 4 μας δώσαμε ακριβώς την ίδια απάντηση!!

    23/04/2016: Χαμογέλασα με την απάντηση σου!!! Και σκέπτομαι ότι τα 3,5 τελευταία χρόνια δεν έχει υπάρξει χαμόγελο χωρίς χαμόγελο! Μπορώ να θυμηθώ πολύ δύσκολες ημέρες, αλλά είμαι απόλυτα σίγουρη ότι έστω και μια φορά θα είχα χαμογελάσει!

    24/04/2016: Τζιν και μαύρο μπλουζάκι! Αγαπημένος συνδυασμός! Να σου πω.. ανυπομονώ να επιστρέψω στα κιλά μου να ξαναχωθώ στα στενά μου τζιν που τόσο αγαπώ!

    Αυτά και απο εμένα λοιπόν Μαράκι!
    Να περάσεις τέλεια αυτές τις ημέρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρθα μου, Εγώ να δεις παλιότερα πόσο ντρεπόμουν! (καλά και τώρα ντρέπομαι λίγο!)Αλλά έπινα 1-2 ποτηράκια κρασάκι και ουπς, να σου η Μαρία να του δίνει και να καταλαβαίνει! Αααα και στο δρόμο μπορείς να με δεις, αφού είμαι μονίμςω με τα ακουστικά στα αυτιά!
      Το #4 το έκανα, το έκανα την επόμενη μερα όμως! Χαχαχα!
      Εννοείται και η καλή ζήλια εντός ορίων!
      Δώσαμε την ίδια απάντηση διότι από ότι φαίνεται πιστεύουεμ πολύ στο "όλα για κάποιον λόγο γίνονται"! Εξάλλου, έχω γράψει σχετική ανάρτηση πάνω σε αυτό, και όχι μία μόνο φορά. Άσε που το έχω πει και το λεω συνέχεια και στα γραπτά μου και όταν συζητάω με άλλους!
      Όσες μανούλες-Φίλες συζητώ το ίδιο μου λένε για το Τζιν!
      Μάρθα μου, κι εσύ αν περάσεις τέλεια!
      Τα φιλιά μου! ❤

      Διαγραφή
  9. Πολύ όμορφα όλα.
    Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes