⌛Keep a 5 year journal 2017: Days 26-30 (Ιούνιος 2017) Part3

⌛Keep a 5 year journal 2017: Ημέρες 26-30 (Ιούνιος 2017) Part3

Δευτέρα 26/06/2017: Με τι ασχολήθηκα σήμερα.
  Ασχολήθηκα καθαρά με κάτι δουλειές της μαμάς που όμως πρέπει να περάσουν από τα χέρια μου, έτσι ώστε να γίνουν όπως πρέπει να γίνουν. Και τελικά αναρωτιέμαι κι Εγώ αλλά και η ίδια και κάποιοι άλλοι "Τι θα έκαναν χωρίς εμένα;" Ε, κάποια στιγμή πρέπει να μάθουν και ...χωρίς εμένα! 


Τρίτη 27/06/2017: Κάτι που προσδοκώ.
  Ας μην μιλήσω για κάτι μακρινό... Προσδοκώ να περάσει αυτό το Καλοκαίρι νιώθοντας λιγότερη μοναξιά (μοναξιά με ή χωρίς παρέα). Το φετινό Καλοκαίρι είναι διαφορετικό από το προηγούμενο και το προ προηγούμενο... Αν και πέρσι (απλά φέτος το τσέκαρα) για πρώτη φορά ένιωσα πως την μοναξιά του Χειμώνα την αντέχω σχεδόν άνετα αλλά την μοναξιά του Καλοκαιριού δεν... δεν μου αρέσει και δεν την αντέχω τόσο... τέλος πάντων κάπως μου κακοφαίνεται.


Τετάρτη 28/06/2017: Ποιοι με κάνουν να χαμογελώ.
  Πρώτα απ' όλα Εγώ η ίδια, ύστερα οτιδήποτε με ευχαριστεί και με κάνει να σκάω ένα χαμόγελο. Φυσικά υπάρχουν και 1-2 άνθρωποι που αγαπώ και εκτιμώ απεριόριστα που πέρα από την παρουσία τους, μόνο και μόνο από ένα μήνυμα ή ένα τηλέφωνο ή και απλά από μια κουβέντα τους με κάνουν να χαμογελώ ακόμα περισσότερο.


Πέμπτη 29/06/2017: Στόχοι για τον επόμενο μήνα.
  Να ετοιμαστώ για έναν μεγάλο βήμα που θα κάνω... Να κάνω "διακοπές" 2-3 ημέρες ή όσες μπορώ τέλος πάντων εκτός Αθηνών... Μερικά μπάνια στη θάλασσα... Να ζήσω όλες τις όμορφες -καλοδεχούμενες- στιγμές του Ιούλη και γενικά να περάσω όσο πιο όμορφα γίνεται. Καλοκαίρι είναι άλλωστε, οφείλουμε να το ζήσουμε όπως μπορούμε.


Παρασκευή 30/06/2017: Κολάζ φωτο στιγμών του μήνα.
30-06-2017 Στιγμές Collage
  Ο φετινός Ιούνιος ήταν ένας σχετικά όμορφος μήνας με αρκετές όμορφες στιγμές. Πολλές από αυτές τις στιγμές ήταν "σαν έκπληξη", ευτυχώς "καλή έκπληξη".





 
   Αυτές ήταν οι τελευταίες ερωτοαπαντήσεις μου για τον περασμένο μήνα Ιούνη για το Δρώμενο "Keep a 5 year journal".




Παρακάτω η λίστα με τις 31 ερωτήσεις του Ιουλίου.
Ημερολόγιο Σκέψεων 31 ερωτήσεις του Ιουλίου 2017
Την λίστα την δημιούργησε η Μαρία από το blog Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά...



Διαβάστε επίσης:
___________________

►Διαβάστε τις περσινές αναρτήσεις της στήλης "Ημερολόγιο Σκέψεων 2016"
►Διαβάστε επίσης τις αναρτήσεις της σχετικής στήλης "⌛ Keep a 5 Year Journal 2015 & 2016"






*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία των Ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ Σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 (νοείται «κάθε πρωτότυπο πνευματικό δημιούργημα λόγου, τέχνης ή επιστήμης που εκφράζεται με ορισμένη μορφή») απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2017 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

2 σχόλια :

  1. Μαράκι μου εύχομαι να είσαι πανέτοιμη για το μεγάλο βήμα που θα κάνεις, ώστε να μην σε αγχώσει, να το χαρείς και να σε γεμίσει. Εύχομαι όντως να καταφέρεις μια μικρή απόδραση και να κάνεις πολλά μπάνια και γενικά να ομορφοπερνάς.
    Για εμένα όχι μόνο το καλοκαίρι (κι ας μην το συμπαθώ), αλλά γενικά όλες οι εποχές αξίζουν να τις ζούμε και χαίρομαι που είσαι άνθρωπος σαν κι εμένα που προσπαθεί να περνά ωραία.
    Σε γλυκοφιλώ και σε καλοβδομαδίζω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου, και πανέτοιμη να μην είμαι.... ξερω αν μπάινω στο χορό και να χορεύω! Εξάλλου, αυτό με σώνει! Και ναι εσύ, Εγώ είμαστε άνθρωποι που παρά την όποια κρίση και που όλα μοιάζουν μίζερα, εμείς προσπαθούμε να περνάμε καλά, να ζούμε τις στιγμές.
      Να είσαι καλά κορίτσι μου!
      Καλή βδομάδα να έχουμε!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes