🔝Ανασκόπηση: The best Posts (blog & Instagram) of 2020

 Αποχαιρέτησα το 2020, που ήταν για όλους ίσως από τους πιο ζόρικος χρόνους της ζωής μας. Έκανα φυσικά και τον προσωπικό μου απολογισμό... άκουσα τις σκέψεις μου... ξέρω ποια όνειρα θέλω να πάρουν σάρκα και οστά τη νέα χρονιά... νιώθω ακόμα πιο δυνατή και αποφασισμένη για να επιβιώσω...

 
  Τώρα έχει σειρά να κάνω και την ανασκόπηση με τις καλύτερες αναρτήσεις όχι μόνο των δυο μου blog μου αλλά και τα προφίλ μου στο fb και instagram, έτσι για να έχω σούμα γραπτώς τα "the best" της χρονιάς για να θυμάμαι και να γελάω κάποτε διαβάζοντας τα.


   Το 2020 δυστυχώς δεν ήταν τόσο παραγωγικό όσον αφορά τα blog μου, γιατί σε άλλα στη ζωή μου δόξα τω Θεό δεν έχω παράπονο. Το 2020 ανέβηκαν εδώ στο blog μου μόνο 28 αναρτήσεις και στο Φωτογραφικό μου blog ανέβηκαν 12 αναρτήσεις. Σε καμιά περίπτωση δεν είχε να κάνει με έλλειψη έμπνευσης ή ότι βαρέθηκα το blogging. Απλώς έδωσα προτεραιότητα στην προσωπική μου ζωή, το ότι έπιασα -μια κουραστική- δουλειά και σε άλλα μου project. Βέβαια έπαιξε ρόλο και η διάθεση που είχε όπως είναι φυσικό με όλα αυτά τα τοις πανδημίας και καραντίνες, τα σκαμπανεβάσματα της.


   Όμως, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου, την νέα χρονιά να ασχοληθώ περισσότερο με τα blogs μου, την συγγραφή, το γράψιμο, το διάβασμα και κυρίως με τη ζωή μου να την πάω στο δρόμο που της αξίζει και με τους ανθρώπους που με νοιάζονται αληθινά. Και η αλήθεια είναι ότι έχω τόσα ωραία πράγματα να μοιραστώ μαζί σας που με ακολουθείτε και με στηρίζετε τόσα χρόνια.


   Παρακάτω, ακολουθούν όλες οι blogοαναρτήσεις για τους μήνες του 2020 από το κάθε μου blog.

🖊♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ ~ 28 συνολικές αναρτήσεις

Μάρτιος: 
 Απρίλιος:
  1. 🍽Let's talk about food! 🍎Η αγαπημένη μου Συνταγή για Μηλόπιτα (Apple pie)🍏

  2. 🍽Let's talk about food! 🍎Τηγανίτες Μήλου 🍎

  3. 🕯Καλό Πάσχα και ευχές για αληθινή Ανάσταση ψυχής🕯

  4. 😃5 πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων


Μάιος:
Αύγουστος & Σεπτέμβριος: 
 Δυστυχώς δε ανέβηκε κανένα post!😞
Νοέμβριος:
  1. Προσεχώς! 📝Older Blog Post: Παλαιότερες Blog Αναρτήσεις (2009 - 2012)
  2. 📝Older Blog Post #1: “Θα έρθουν καλύτερες ημέρες…”

  3. 📝Older Blog Post #2: Τρικυμία...

  4. ♫Συλλέγω Στιγμές♫ #41 – 🎉10+2 Χρόνια My Blogs & Τα φετινά γενέθλιά μου🎁

  5. update: Όροι Χρήσης, Πνευματικά Δικαιώματα (Copyright) & Πολιτική Απορρήτου (Privacy Policy GDPR)


🔝

📷ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ ~ 12 συνολικές αναρτήσεις 

Ιανουάριος: Δε ανέβηκε κανένα post!
Απρίλιος, Μάϊος & Ιούνιος:                                Δε ανέβηκε κανένα post! 
 
_________________________

  Παρακάτω, ακολουθούν και οι καλύτερες instagram αναρτήσεις για το 2020, σύμφωνα με την εφαρμογή #2010bestnine #top9of2020.
 



  🔝

   Νιώθω πολύ όμορφα και περήφανη για όλες τις Συλλεκτικές μου στιγμές, αναρτήσεις, σκέψεις, φωτογραφίες που σύλλεξα το 2020, κι ας ήταν από παντού δύσκολος. Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση, την υποστήριξη, την αγάπη και που με ακολουθείτε παντού και κάτι καλό παίρνετε από όλες τις Συλλεκτικές μου Στιγμές

 

Διάβασε επίσης:

🌟Αντίο 2020! Καλώς όρισες 2021!🌟

 

  Εύχομαι και αυτή την νέα χρονιά να είμαι ακόμα καλύτερα και να Συλλέξω τα ακόμα πιο "The best of the best" του 2021.

  Και πάλι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε!



☞Διαβάστε επίσης:
__________________
 


 Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog μου. 

Μπορείς να με στηρίξεις δημιουργικά απλά...



*Η παρούσα ανάρτηση, όπως όλα τα κείμενα, οι εικόνες και οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία των ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ & Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by mariaparask29_photography
Απαγορεύεται η τροποποίηση, η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των κειμένων καθώς και των φωτογραφιών από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγκριση της δημιουργού του αλλά και η απαραίτητη αναγραφή της πηγής.
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!

2 σχόλια :

  1. Μαράκι μου εύχομαι το 2021, να σε εμπνεύσει, να γράφεις, να φωτογραφίζεις, μα πάνω απ' όλα να περάσεις καλά και να το απολαύσεις!
    Ας είναι η χρονιά σου δημιουργική και χαρούμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ νομίζω ότι είμαι η χειρότερη όλων, μόνο εννέα αναρτήσεις μέσα σε ένα χρόνο! Τώρα τελευταία έχω πάρει φόρα, αν και αμφιβάλλω ακόμα κι εγώ για το πόσο θα μου κρατήσει.. Με έχει πιάσει μανία διαβάσματος (λογοτεχνίας). Φιλιά πολλά και καλή μας χρονιά, Μαράκι γλυκό, πιο δημιουργική σε ο,τι αφορά το blogging 💕

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes