⏳Συλλέγω Στιγμές #46: 🎂13+5 Χρόνια My Blogs & Τα φετινά 40α γενέθλιά μου🎉



#birthdaygirl🎂🎈

⏳Συλλέγω Στιγμές #46: 🎂13+5 Χρόνια My Blogs & Τα φετινά 40α γενέθλιά μου🎉

   Και που λέτε πριν δυο μέρες στις 11/11 "Κάποια που με νοιάζει, γιατί πολύ την αγαπώ", είχε γενέθλια…😉Και της ευχήθηκα μέσα από την ψυχή μου, όπως επίσης κι όσοι την αγαπούν και την νοιάζονται, την γέμισαν με αγάπη και ευχές..

 🎼

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα, ό,τι καλύτερο για σένα, κι όλα τα όνειρα που έχεις αληθινά να βγουν. Η τύχη να ‘ναι στο πλευρό σου και θα ‘μαι εγώ ο σύμμαχος σου, τα μάτια σου τ’ αγαπημένα, μόνο χαρά να δουν…
🎼

Και αυτή λοιπόν Είμαι Εγώ!😃
 Αισθάνομαι τυχερή που και φέτος γιόρτασα τα γενέθλιά μου, που πάντοτε από Σεπτέμβρη και μετά τα περιμένω πως και πως. Είναι αυτή η προσωπική εσωτερική ανυπομονησία που έχω να τα ζήσω και να προλάβω να τα κλείσω και να πω "Ανάσταση".

  Ειδικά τα φετινά τα περίμενα μερικά χρόνια πριν, εφόσον φυσικά έχω την τύχη να φτάσει η 11-11-2023 και να τα ζήσω ολοκληρωμένα.

  Και τι εννοώ με αυτό; Είναι η πρώτη φορά που το μοιράζομαι μέσα από το blog μου. Πριν χρόνια, αν θυμάμαι το 2014 πρέπει να ήταν, μια χρονιά που έζησα (ίσως την πρώτη δυνατή, η επόμενη και τελευταία με σφραγίδα και υπογραφή ήταν το 2021) απάνθρωπη συναισθηματική απάτη.   

 

 

40 Years Old / 40 Χρονών

Έβαλα λοιπόν ένα στοίχημα αρχικά με τον εαυτό μου, ύστερα με τον ‘Χάρο’, πως ό,τι και να γίνει, όπως και να είμαι  όπου και να είμαι, σε όποια κατάσταση και να είμαι, οφείλω να σταθώ δυνατή, να προστατεύσω διπλά τον εαυτό μου, την ασφάλεια μου, τη ψυχή μου και να προφτάσω να ζήσω και να γιορτάσω τα 40 χρόνια της ζωής μου. Δεν με νοιάζει τι θα μου έρθει, πως θα έρθει, πως θα είμαι αλλά ΠΡΕΠΕΙ να φτάσω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι τα 40 μου. Από κει και πέρα, θα συνεχίζω τον αγώνα μου και εύχομαι και ελπίζω μόνο για τα ακόμα καλύτερα.

  Στον μόνο Άνθρωπο που το είχα εκμυστηρευτεί, ήταν αυτός που πίστευα πως ήταν Ο Άνθρωπος Μου, και φυσικά γέλασε μαζί μου, κάπως κοροϊδευτικά...... Να όμως, που πιστεύω ακράδαντα στο "Στο τέλος γελάει καλύτερα αυτός που έκλαψε άδικα πολύ!" Οπότε Εγώ τώρα πια Γελάω🤣 για το τότε, για το Σήμερα και προκαταβολικά για το προσεχές Αύριο. 

   Εντάξει, σίγουρα θα σας φαίνονται αυτά ‘κάπως’. Λογικό! Δεν χρειάζεται και δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες. Αλλά πιστέψτε με για εμένα προσωπικά που μέχρι τώρα δεν μου έχει έρθει τίποτα εύκολο, αυτό το προσωπικό «στοίχημα ζωής» ήταν ένας βαρύς αλλά σημαντικός λόγος ‘καλού εγωισμού’ να μην λυγίσω και να αφεθώ στην κακή μου μοίρα. Οπότε, και σαν αστείο να το δω, σημασία έχει πως ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ!💪


  Έφτασαν λοιπόν και τα φετινά Γενέθλια μου και θα μπορούσα να σας πω πως έκλεισα τα… ΟΣΑ ΘΕΛΩ!🤪

  Αλλά, επειδή μου αρέσουν τα σταράτα, ξεκάθαρα λόγια και αλήθειες και επίσης βρε παιδί μου ή έχεις ωραία μαγκιά ή δεν έχεις και όπου θες το παίζεις "άνετη/ος", Εγώ δεν φοβάμαι και δεν έχω κανένα κόμπλεξ να λέω την ηλικία μου, κι ας φάω όσο κράξιμο από τους κακεντρεχείς.

 

  Ναι λοιπόν με θάρρος και θράσος (μαζί πάνε αυτά!)...

Τα φετινά 40α γενέθλιά μου🎉 by ΜΑΡΙΑ Π.

   Είμαι πλέον 40 χρονών και ποτέ δεν έχω πει ψέματα για την ηλικία μου, κι ας με έχουν συμβουλέψει να το κάνω.😛

 

 

 

 

  📍Και μιας που το 'φερε η κουβέντα, στο παρελθόν έχω μιλήσει για ✅Η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει❗️& για 👎Η χειρότερη συμβουλή που μου έχουν δώσει❗️

 
  

Τα φετινά 40α γενέθλιά μου🎉 by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ  (ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ)

 Είμαι 40 και ποτέ δεν κρύβω χρόνια.🤣 Και άλλωστε ποιο το νόημα να το κάνω; αφού είναι ευλογία και μεγάλη από-τύχη που λένε να μεγαλώνεις και να ζεις το ταξίδι της ζωής όσο πιο μακριά είναι γραφτό.😁

 

   

 

 

Τα φετινά 40α γενέθλιά μου🎉by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ

Είμαι 40 και συνεχίζω κάθε μέρα και κάθε χρόνο της ζωής μου να γίνομαι όλο και καλύτερος Άνθρωπος. Να μεγαλώνω όμορφα, ήρεμα, με ένα υγιή μυαλό στη θέση του, να είμαι αυτός ο ισχυρός χαρακτήρας και προσωπικότητα χωρίς να αλλοιώνομαι για το φαίνεσθαι και τη βόλεψη αυτού του απάνθρωπου κόσμου που ζούμε, που συνεχίζω να χαλάω την πιάτσα με το να είμαι ένας ευγενικός, χαμογελαστός και με αρχές άνθρωπος,  που παλεύω με μια δύναμη ψυχής που καθημερινά προσεύχομαι να την έχω για το υπόλοιπο χρόνο της ζωής μου.

  Είμαι πλέον 40 και μπορεί δυστυχώς να είμαι κι Εγώ μία από τους πολλούς Ωραίους Α-νθρώπους εκεί έξω που παλεύω ολομόναχη για τα αυτονόητα, τα βασικά, τα απαραίτητα, με ένα σωρό καθημερινές δυσκολίες για την επιβίωση και μόνο στις δικές μου πλάτες, με την πίστη μου, την εσωτερική δύναμή μου και την συνεχής προσπάθειες μου, τελικά σημασία έχει ότι όσο μεγαλώνω, τόσο μένω όρθια με φως και αξιοπρέπεια, και φυσικά με μια απεριόριστη περηφάνια που τα καταφέρνω περίφημα.

 
Το να 40αρίζεις...

  Στα 40 μου χρόνια, παρόλο την υπερβολική κούραση που νιώθω καθημερινά, αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ εσωτερικά και δεν χαλιέμαι ούτε στο ελάχιστο για "κάτι" και για "κάποιους" που δεν αξίζουν πραγματικά και ουσιαστικά.

  

Τα φετινά 40α γενέθλιά μου🎉 by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΓΤΙΓΜΕΣ

 Είμαι πια 40 και ό,τι έγραψα λέξη προς λέξη πέρσι στα 39Γενέθλιά μου, δεν παίρνω τίποτα πίσω, τα υπο-στηρίζω 100% και εκτός από ενσυναίσθηση, έχω και σώας τας φρένας. Και τα επισημαίνω, έτσι για την Ιστορία Μου.😛
 

  Είμαι πια 40 αλλά νιώθω πως θα μείνω για πάντα στα περίπου (καθόλου τυχαίο!) 32 και μετά, για πολλά ακόμα χρόνια.😉 

 

 

 

 

 

 

 Και ναι βρε, είμαι πλέον στα 40 και όπως διάβασα (το δανείζομαι!) κάπου στο πρώην Twitter, νυν Χ:

Birthday emoji by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ

"Και ναι έφτασα αισίως 40, εμ! δεν είμαι και ο Παρθενώνας."😂

 

 

  

Τα φετινά 40α γενέθλιά μου🎉 by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΓΤΙΓΜΕΣ

  Να Με χαίρομαι λοιπόν!!! Να με χαίρεστε κι όσοι με συμπαθείτε, με εκτιμάτε, με αγαπάτε ή ό,τι τέλος πάντων καλό αισθάνεστε για την αφεντιά μου.❣️

 

    Οι υπόλοιποι που ΔΕΝ... προσπεράστε παρακαλώ! Τόσο απλά, έτσι απλά!😆💋

 

Thank you from heart emoji by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ

💝Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους έκαναν την ημέρα μου όμορφη, παρείστικη, γελαστή, με χαρά και φυσικά για όλες τις πολύτιμες και πραγματικά υπέροχες ευχές. Εύχομαι να πιάσουν μια προς μια, σαν ⭐️αστέρια⭐️ που πέφτουνε από τον ουρανό και κάνεις ευχές για να πιάσουν τόπο.

 

 

 

  Φυσικά, δε γίνεται να μην αναφέρω ότι μια μέρα πριν τα γενέθλιά μου στις 10/11, είχαν γενέθλια🎉My Blogs by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)🥳 τα δυο αγαπημένα μου blogs, το Diary blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ που έγινε 13 χρονών (2010) και το Photo blog μου "Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές by #mariaparask29_photography" που έγινε 5 χρονών (2018) και ναι ρε άνθρωποι χαίρομαι πάρα πάρα πάρα πολύ για τα Ιστολόγια μου. 

 

Birthday Blog ΜΑΡΙΑ Π.
 Νιώθω περήφανη🙏💪 για όσα Όμορφα και ασφαλώς Συλλεκτικά (🖋σκέψεις και 📷εικόνες) έχω μοιραστεί και θα συνεχίσω να μοιράζομαι ασταμάτητα και παθιασμένα, πάντα πρώτα απ' όλα για εμένα την ίδια κι ύστερα για όσους τυχαία με ακολουθείτε και με διαβάζετε. Είμαι σίγουρη ότι κάπου μέσα απ' τις δικές μου #Συλλεκτικές_Στιγμές θα βρείτε κάτι αληθινό δικό σας από τον εαυτό σας. Τι; όχι; Ασφαλώς και Ναι! 😁😂

 

 

 

 

 🎵 #ΗζωήΜουΣεΈναΤραγούδι

🎧🎶Όσο μεγαλώνεις, τόσο ομορφαίνεις
πως τα καταφέρνεις...🎵🤣

 &

Κωνσταντίνος Γαλανός - Κάποια γιορτάζει (2017)
Στίχοι: Στάθης Μάριος & Μουσική: Κωνσταντίνος Γαλανός


Κάποια γιορτάζει που με νοιάζει
γιατί πολύ την αγαπώ…

Ο κόσμος γύρω μου αλλάζει
κι ώρες μετράω να την δω
Έβαλα κάρτα στα λουλούδια
κι έγραψα πάνω μυστικό…
Το πάρτι τρέχω να προλάβω
Και να σου ευχηθώ..

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα
ό,τι καλύτερο για σένα
κι όλα τα όνειρα που έχεις
αληθινά να βγουν
Η τύχη να ‘ναι στο πλευρό σου
και θα ‘μαι εγώ ο σύμμαχος σου
τα μάτια σου τ’ αγαπημένα
μόνο χαρά να δουν…
μόνο χαρά να δουν…


Κάποια γιορτάζει που με νοιάζει
και το ταξί πολύ αργεί…
Ο οδηγός να λέει συνέχεια
φτερά να βγάλει δε μπορεί
Φτάνω λοιπόν και παίρνω φόρα
στο μαγαζί μέσα να μπω,
τα δυο σου μάτια να κοιτάξω
και να σου ευχηθώ…

 

Και η “Συλλογή Στιγμών” -μου- συνεχίζεται…




⏳Συλλέγω Στιγμές #46: 🎂13+5 Χρόνια My Blogs & Τα φετινά 40α γενέθλιά μου🎉

Μαρία / Maria

Μαρία / Maria

 

 

Διαβάστε επίσης:
_________________
📍📂Αρχειοθήκη:⏳Συλλέγω Στιγμές -All Posts-

Διαβάστε περισσότερες "Γιορτινές αναρτήσεις" 

►Διαβάστε περισσότερα άρθρα από την στήλη "Συλλέγω Στιγμές"

►Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις με τα γενέθλια του blog 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2020, 2021, 2022
Χρόνια μου πολλά και του χρόνου, πρώτα ο Θεός! (Η ΜΙΑ –εκείνη η- ΕΥΧΗ!) (2012)
Συλλέγω Στιγμές #18 – ☺It's my birthday!!!☺ (2013)
Συλλέγω Στιγμές #35 – ☺Τα φετινά Γενέθλιά μου! My birthday!☺ (2014)
Συλλέγω Στιγμές #38 – ☺Το ξεκαθάρισμα ...από τα φετινά Γενέθλιά μου!☺ (2015)

Συλλέγω Στιγμές #39 – 🎉6 Χρόνια My Diary Blog & Τα φετινά γενέθλιά μου🎁 (Νοέμβριος 2016)

📬Letter to myself #4: 📝Γράμμα στον εαυτό μου για τα 36α γενέθλιά μου! (12/11/2019) 

♫Συλλέγω Στιγμές♫ #41: 🎉10+2 Χρόνια My Blogs & Τα φετινά 37 γενέθλιά μου🎁 (12/11/2020)

⏳Συλλέγω Στιγμές #42: 🎉11+3 Χρόνια My Blogs & Τα φετινά 38 γενέθλιά μου🎂 (14/11/2021) 

⏳Συλλέγω Στιγμές #44: 🎉Να γιορτάζεις με ανθρώπους καρδιάς... (17/08/2022)

⏳Συλλέγω Στιγμές #45: 🎂12+4 Χρόνια My Blogs & Τα φετινά 39 γενέθλιά μου🎉 (13/11/2022)

 

 

✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿


Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην 🔑Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά κλικ...
buymeacoffee by syllegwstigmes
 


Υπογραφή: Μαρία Παρασκευοπούλου (♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫)

*Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫ - ✎Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές✎ & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, όχι για Εμπορική Χρήση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα τη συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 
Αν ενδιαφέρεστε για ανα-δημοσίευση θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μου.  
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
 Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα!

4 σχόλια :

  1. Happy 40 Μαράκι γλυκό, με συλλεκτικές στιγμές και ωραίες εμπειρίες.
    Πάντα να χαμογελάς και να 'ναι η ζωή σου γλυκιά σαν το εορταστικό γλυκό σου!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σαραντάααααρες ίσον με δυο εικοσάααααρες, και ειδικά το γλυκό Μαράκι που είναι σαν μικρό παιδάκι! Χρόνια πολλά και μαλαματένια, σε εσένα και στα δυο blogs σου, και πάντα να είσαι δυνατή και αισιόδοξη, Μαρία μου! Την αγάπη μου! 😍🥰🧡🍂🎁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, αυτό το "Οι σαραντάααααρες ίσον με δυο εικοσάααααρες" πάει και αλλού το μυαλό αλλά δε λέγεται😂. Το "Δυνατή και αισιόδοξη" μάλιστα, μου το εύχομαι κι Εγώ η ίδια καθημερινά.😉 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αγαπημένη μου Πέτρα! Πολύτιμες οι ευχές σου!💝

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes