⌛Ανασκόπηση 2023!✨Αντίο 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣! Καλώς όρισες 2️⃣0️⃣2️⃣ 4️⃣✨

⌛Ανασκόπηση 2023!✨Αντίο 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣! Καλώς όρισες 2️⃣0️⃣2️⃣ 4️⃣✨

  Πάει και το 2023! Ακόμη μία χρονιά που αποχαιρετήσαμε και της είπαμε "Στο καλό!"  

  Ομολογουμένως, κοινωνικά για όλον τον κόσμο, με όσα ατελείωτα και απανωτά βρε παιδί μου είδαμε, ακούσαμε (δολοφονίες, γυναικοκτονίες, δυστυ-χήματα, σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη με τόσους νέους ανθρώπους, ανθρώπους στην θάλασσα να πνίγονται, ζώα να βασανίζονται από τα ανθρώπινα άρρωστα μυαλά, σεισμοί, φωτιές, πολέμους, αρρώστιες, ο θάνατος να θερίζει ανελέητα, οι εθνικές εκλογές 'φιάσκο', απώλειες και ένα σωρό λάθη από αδιαφορία...) ήταν μια πολλή σκληρή και να μου επιτρέψετε να πω 'άρρωστη χρονιά'. Οι άνθρωποι, η ανθρωπότητα έχει φτάσει πια στο σημείο να είναι άρρωστοι στο μυαλό, στην ψυχή, στις πράξεις τους. Τόσο απέραντο κακό, έτσι άδικα, χωρίς κάποιον λόγο, έτσι γιατί η ψυχή σου είναι χαμένη στο σκοτάδι και το χειρότερο από επιλογή σου, επιλέγεις ξεκάθαρα ξέροντας τις περισσότερες φορές πολύ καλά τι κάνεις, να κάνεις απλά κακό... έτσι γιατί πολύς κόσμος πια κοιτάζει πλέον τόσο την πάρτι του, δεν ενδιαφέρονται για τους γύρω τους και τι σωματικά, ψυχικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά κακό θα προκαλέσουν και νομίζουν πως μετράνε μόνο αυτοί και κανένας άλλος... όπως επίσης τόση τοξικότητα, τόση κακία και τόση χολή (ειδικά στα social και στην tv) εκεί που δεν σου πέφτει ούτε σταγόνα λόγος, δεν σε αφορά πραγματικά και απλά "κοίτα την καμπούρα σου και τα δικά σου πρώτα χάλια", πραγματικά Εγώ την λέω "άρρωστη κοινωνία".

  Δεν ξέρω πόσο θα μεγεθυνθεί αυτή η κατάσταση. Αλλά, περιμένω τα πάντα και τα χειρότερα! Να καλυτερέψει ο κόσμος, οι συνθήκες, να λιγοστέψει η κακία, η τοξικότητα, να κοιτάξει ο καθένας να καλυτερέψει πρώτα τον εαυτό του και τη ζωή του και να ασχολείται με τον συνάνθρωπό του μόνο όταν πραγματικά οφείλει να το βοηθήσει και να προσφέρει καλοσύνη (τότε μιλάς, δεν σωπαίνεις) κι όχι να του δίνει και την χαριστική βολή... Προσωπικά δεν πιστεύω και πολύ σε καλύτερες μέρες της ανθρωπότητα και δε της χώρας μας. Θα συνεχίζω όμως να πιστεύω στο ατομικό καλό του καθενός, που μπορεί ο κόσμος σιγά σιγά και δυστυχώς βασανιστικά να γκρεμίζεται αλλά θα κρατιέται δυνατός, αξιοπρεπής, καλός άνθρωπος και με ένα μυαλό στην θέση του για να τα αντιμετωπίζει όλα με σύνεση και λογική και να σέβεται το δώρο της ζωής.

 

  Προσωπικά τώρα για μένα ήταν μια πολύ κουραστική -ευτυχώς μόνο σωματικά- χρονιά. Ψυχολογικά και ψυχικά προσπαθώ να μην με αφήνω γιατί ξέρω ότι αν το ξανά κάνω δεν θα έχω γυρισμό. Και έχω δώσει και δίνω μεγάλο αγώνα για να ...γιατρευτώ. Σωματική κούραση ναι, δυστυχώς! Βέβαια, μου έφερε κάποια μικροθέματα αλλά κάπως τα αντιμετώπισα πριν χειροτερέψουν. Τόση κούραση σε όλο το σώμα καθημερινά, που παραδέχομαι πως αρκετές φορές αν δεν έβαζα λίγο φρένο και δεν έκανα καμία παύση, θα με είχα εξοντώσει από μόνη μου. Έφτιαξα και τον ύπνο μου, επιτέλους κοιμάμαι τόσο όσο πρέπει για να ξεκουράζομαι, σωστά και τις ώρες που πρέπει. Ευτυχώς που πλέον και με διόρθωσα και έβαλα και μυαλό😂 και με προσέχω 100% περισσότερο.


  Όσον αφορά κυρίως την εργασία μας, ο εργοδότης, "οι άλλοι", επίσης οι τεμπέληδες, οι λεγόμενοι "πάνε να βγάλουν το μισθό τους πάνω στις δικές σου πλάτες" και τα γνωστά που τα γνωρίζουμε όλοι μας και σίγουρα θα τα έχετε ζήσει έστω μια φορά στη ζωή σας, όχι μόνο "Ευχαριστώ" κανένας δεν θα σου πει, ούτε καν θα νοιαστεί για σένα αλλά θα έχουν και περισσότερες απαιτήσεις, όπως να δουλεύει ένας, όχι μόνο για δυο αλλά και για τρεις, έτσι γιατί νομίζουν ότι μπορούν να το κάνουν.

  Ευτυχώς, που Εγώ ποτέ δεν χαμπαριάζω από τέτοια κι όταν μου τελειώσει η (όχι μπόλικη πια) υπομονή και η πολλή καλοσύνη που ναι! βλάπτει και μάλιστα σοβαρά, την έβαψε ...ο κάθε άλλος. Οπότε, από ένα σημείο και μετά... ως εκεί! Έχω μάθει από μικρή που δουλεύω, στην όποια εργασία, από το να σκύβεις σαν δούλος, μεταμορφώνεσαι σε λιοντάρι όταν πρέπει για τη ζωή σου και την εργασία σου. 

 

  Εξού και όταν βγήκα σε άδεια, το Καλοκαίρι μου το πέρασα ακριβώς όπως το επιθυμούσα και ακόμα καλύτερα από ότι είχα φανταστεί. Έζησα τις πιο ταξιδιωτικές μου στιγμές, ταξίδεψα σε ένα διαμαντάκι μέρος που περιέργως το ερωτεύτηκα, ξεκουράστηκα, τεμπέλιασα, ασχολήθηκα με άλλα πράγματα που αγαπώ, έγραψα και φωτογράφησα, αφέθηκα στην ηρεμία της θάλασσας και μιας ατελείωτης πανέμορφης θέας.   

   Οπότε, ναι είμαι περήφανη και για το 2023, που χωρίς να χάσω τον εαυτό μου, την ανθρωπιά μου, την αξιοπρέπειά μου και φυσικά την ηρεμία μου (πλέον είμαι πιο ήρεμη δύναμη από ποτέ!😁) και το περίεργο χιούμορ μου🤣 όλοι και όλα μπαίνουν στην θέση τους με επιχειρήματα και αποδείξεις που λένε την κατάλληλη στιγμή χωρίς να καθυστερήσεις και να φτάσεις λίγο πριν τα... ζάναξ.😂 Ευτυχώς, δεν μου χρειάστηκαν μέχρι στιγμής, γιατί έχω τον δικό μου τρόπο να ηρεμώ... ας πούμε η Μουσική που ειδικά φέτος στάθηκε σαν ένας μεγάλος ατελείωτος έρωτας που καθημερινά μόνο σε ανεβάζει στα ύψη, κι όχι σαν τον άλλον "Εκείνον τον ενοχλητικό έρωτα με τα βέλη" που μία σε ανεβάζει και δέκα σε ρίχνει. Sorry που σε κάποιους/ες χαλάω τον ρομαντισμό. Καλό το παραμύθι αλλά εμένα η πραγματικότητα με έχει σώσει και με έχει κρατήσει στο να πιστεύω στα αληθινά παραμύθια με το πραγματικό τέλος της κάθε ιστορίας.😁

 

  Πως πέρασε λοιπόν και αυτή η χρονιά;! 

 Είχα την ανάγκη να διαβάσω τι είχα γράψει τις προηγούμενες δυο τις πιο σημαντικές χρονιές της ζωής μου...
📍🌟Αντίο 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣! Καλώς όρισες 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣!🌟λέγοντας ότι "πέρασα τα πιο Μαύρα Χριστούγεννα (2021) της μέχρις τώρα ζωής μου. Αλλά καλά να είμαι και του χρόνου θα πάρω το αίμα μου πίσω..."😂 και διάβασα...
 
📍🌟Αντίο 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣! Καλώς όρισες 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣🌟λέγοντας "Ναι Κυρίες και Κύριοι, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ σε όλα... και ξανά γεννήθηκα μέσα από τις στάχτες μου και πήρα και το αίμα μου πίσω και είμαι πλέον εκεί και σε αυτά που μου αξίζουν."
 
 Και ναι λοιπόν, αυτές τις γιορτές, αυτά τα Χριστούγεννα πολύ τα χάρηκα. Δεν ήταν τζέρτζελο, δεν ήταν φανταχτερά, ούτε βιτρίνα, ήταν όμως απλά, όμορφα, ήρεμα, διασκεδαστικά, στην θαλπωρή του σπιτιού μου, με τους σωστούς, καλούς και αληθινούς ανθρώπους που θέλαμε πραγματικά κι όχι με το ζόρι ο ένας τον άλλον και χάρηκα την κάθε συλλεκτική στιγμή. Όχι δεν ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα που έζησα και που περιμένω κάποια στιγμή να ζήσω. Δεν έχω ζήσει ακόμα τα καλύτερα, αλλά καλά να είμαι και είμαι σίγουρη πως θα τα ζήσω. Το 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ήταν η συνέχεια όλων των καλών της ιστορίας μου. Γιατί το πάλεψα όσο δεν πάει, ήμουν εντάξει με όλα και με όλους και κυρίως με τον εαυτό μου που δεν του χαρίζω πλέον ούτε σταγόνα από άσχημα/λάθος/τοξικά/ανέντιμα/μαύρα/κακά/λυπηρά/αγέλαστα χωρίς ίχνος αλήθειας συναισθήματα, αισθήματα, ανθρώπους, λάθη, στιγμές... και ειδικά και γενικά ό,τι δεν μου αξίζει και δεν είναι αντάξιο μου. 
 
 
Χαίρομαι λοιπόν πάρα μα πάρα πολύ που όλες οι ευχές που έγραψα στο τετράδιο μου για το 2023 έπιασαν όλες τόπο.🙏

   Τι άλλο να ζητήσω για να είμαι καλά; Μέχρι στιγμής λέω Δόξα τω Θεό και νιώθω ευλογημένη που έχω την Υγεία μου και την ηρεμία πια και σε αυτή τη φάση έχω όλα όσα χρειάζομαι. Όσα έχω και όσα δεν έχω είναι καθαρά επιλογή μου! Και οι επιλογές μου πια στα πάντα είναι σωστές και βγάζουν κάπου κι όχι αυτή η μαλακία "πάω και όπου βγει". Ό,τι επιθυμώ επιπλέον για την νέα χρονιά τα έχω ήδη ζητήσει στο φετινό e-γράμμα μου στον Άγιο Βασίλη
 
    Μέσα σε όλα τα παραπάνω, θα ήθελα να σας πω και κάποιες σκέψεις μου, σαν συνέχεια σε αυτά που είχα γράψει στις φετινές Χριστουγεννιάτικες ευχές μου στο "♫Music Obsessions #40:🎄It’s a Merry Christmas! Καλά Χριστούγεννα 2023!🎼".

  Είχα γράψει λοιπόν "Οι Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων να φέρουν σε όλους μας εσωτερική ηρεμία και δύναμη, αγάπη προς τον εαυτό μας, νοιάξιμο στους γύρω μας, πίστη σε ό,τι καλό υπάρχει εκεί έξω... και αγκαλιάστε ζεστά και με αγάπη, σαν να είναι η καλύτερη σας Φίλη την όποια μοναξιά μπορεί να νιώθετε για τον χι, ψι λόγο." 
  
📍Διαβάστε την συμμετοχή μου στο Διαδικτυακό Δρώμενο 31ο Συμπόσιο Ποίησης: "Μην αλλάξεις λοιπόν, να είσαι ο εαυτός σου" (+2 ακόμα ποιήματά μου) με την λέξη κλειδί "Αγκαλιά".
   
   Ειλικρινά σας λέω, ξέρω πολύ καλά πως εκεί έξω υπάρχει -ακόμα περισσότερο- αυτές τις άγιες ημέρες πολλή (με την κακή έννοια) μοναξιά. Πολύς κόσμος νιώθει μόνος! Δεν μιλάω για την μοναχικότητα που είναι επιλογή και είναι επιθυμητή και πολλές φορές απαραίτητη. Πιστέψτε με, ξέρω πάρα μα πάρα πολύ καλά και από τα δυο! Τα έχω ζήσει από μικρό παιδί και στο πετσί μου, αν όχι όλα μου τα χρόνια, χωρίς καμία υπερβολή αλλά με σκληρή αλήθεια, σίγουρα την έζησα μέχρι και πριν δυο χρόνια. Τα γνωρίζω καλά! Πιστέψτε με σας νιώθω💯! Πάντα με παρηγορούσα ότι έχω την υγεία μου, δεν βρίσκομαι σε κάποιο νοσοκομείο... έχω εμένα. Σκεφτείτε, δεν είναι λίγο αυτό!

   Ξέρω πολύ καλά πως είναι αυτές τις άγιες ημέρες να μην θες να είσαι μόνος, ούτε εντελώς ούτε ακόμα και ανάμεσα σε κόσμο, που αυτή είναι χειρότερη μοναξιά. Ξέρω πως θα ήθελες να είσαι εκεί και με αυτούς που Εσύ αγαπάς και πιστεύεις πως και Εκείνοι σε αγαπούν. Να ανήκεις κι εσύ στην παρέα, στο τραπέζι, δίπλα στον όποιον άνθρωπο σου αλλά για κάποιον λόγο, δεν χωράς ή που να σε βολέψουν(!) ή θεωρείσαι ανεπιθύμητος γιατί κάποιος (γονείς, πεθερικά, γυναίκα, άνδρας, παιδί ακόμα και ο/η ίδια σύντροφός σου) δεν σε θέλει ή και δεν σε υπολογίζει στις Χριστουγεννιάτικες Στιγμές. Μην σκας σε παρακαλώ! Όποιος σε νοιάζεται και σε αγαπάει πραγματικά και αληθινά, δεν χωράει καμία δικαιολογία, καμία επιλογή ή που να σε βολέψει έτσι ώστε να μην χαλάσει η ζαχαρένια κάποιου.


   Η λογική των πραγμάτων και η δική μου χωρίς συναισθηματισμούς πια, μου λέει πως αν στην καθημερινότητα και στα εύκολα την μία χωράς και την άλλη δεν χωράς, στις γιορτές πάλι δεν χωράς και δεν σε υπολογίζουν καθόλου ούτε καν να σου κάνουν πρόσκληση κι ας επιλέξεις εσύ στο τέλος αν θα την αποδεχτείς, τότε λυπάμαι που θα σου πω μια σκληρή αλήθεια, αλλά δεν θα χωρέσεις ποτέ, όσο κι αν πιστεύεις το αντίθετο, όσο κι αν ελπίζεις για το διαφορετικό.


   Τα Χριστούγεννα, οι γιορτές αυτές, τώρα που την καλωσορίσαμε όσο γίνεται θετικά και με όνειρα, είναι η μεγαλύτερη και η πιο σωστή ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις για να δεις τι άξιο πρέπει να κρατήσεις και τι άχρηστο πρέπει να πετάξεις. Κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου και στη ζωή σου. Ακόμα κι αν χρειαστεί σε ανθρώπους να τους πεις εννοείται πάντα κατάματα, ξεκάθαρα και έντιμα κι όχι δειλά και εξαφανισμένα "Αντίο". Αυτά και αυτούς που θα σε πάνε μπροστά, δεν θα σε κρατήσουν στάσιμο, δεν θα είσαι απλά η καβάτζα και το αποκούμπι του άλλου μέχρι ο άλλος να προετοιμάσει το έδαφος για το επόμενο στήριγμά του κι εσύ να βρεθείς άδικα και απάνθρωπα να μαζεύεις τα κομμάτια σου. Ο χρόνος και η ζωή μωρέ είναι όντως λίγη και λήγει κι από τύχη ζούμε λίγο ακόμη, μην την χαραμίζεις εσύ ο ίδιος για πράγματα και ανθρώπους που ναι μεν Εσύ αγαπάς και νοιάζεσαι αλλά όμως πρέπει απαραίτητα να υπάρχει αμοιβαία σχέση και επιθυμία. Σε κάτι τέτοια χωράει μόνο η λογική και κανένα συναίσθημα. Γιατί τότε σκοτώνεις εσύ ο ίδιος το οτιδήποτε καλό υπάρχει.
 
 
2024 by mariaparask29_photography

Και τέλος, πριν φύγει το 2023 θα μοιραστώ δυο φωτο που ανέβασα στο Instagram μου με λίγα λόγια όπως πάντα.
Η 1η φωτο μου "2024 σαν μια Καινούργια Αρχή (κλικ για να ακούσετε ένα τραγούδι🎼)Ξεκινήστε από τον εαυτό σας να τον ❤️και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο με όσα πραγματικά (σας) αξίζουν! Μην μένετε πίσω για κανένα σίγουρο "αύριο", μην κρατάτε με το ζόρι κανένα "προδιαγεγραμμένο τέλος", μη φοβάστε καμία καινούργια αρχή. #MariasQuotes 
 
ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ Φωτο by mariaparask29_photography

Και η δεύτερη
γράφοντας:
Κάπου διάβασα το εξής και μου ταιριάζει!
💭"Να χαμογελάς πάντα...
Οχι επειδή τα πράγματα είναι τέλεια...
Ούτε επειδή πηγαίνουν όπως τα θέλεις...
αλλά επειδή μέσα σε όλο τον πανικό,
Εσύ τα καταφέρνεις περίφημα!"

❗Ε, ναι λοιπόν, όλα αυτά και ακόμα περισσότερα με δύναμη ψυχής! Την έβγαλα καθαρή και το 2023! 🎶"Χαμογέλασε, πάει πέρασε, ό,τι έγινε, έγινε... Να λες και ...καιρός να πηγαίνεις παρακάτω! για τα καλύτερα!😂💪
~Μας/σας/του(ς) εύχομαι από καρδιάς, Μια χρονιά γερή, ευλογημένη, δυνατή, χαμογελαστή, φωτεινή, κόντρα σε κάθε δυσκολία με χιούμορ, πείσμα και πίστη για τα καλύτερα, για τα αληθινά, τα πιο άξια, τα πιο ταιριαστά και τα πιο Συλλεκτικά της ζωής μας. Ένα 2⃣0⃣2⃣4⃣ όπως το επιθυμεί ο καθένας!🤗#ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗΖΩΗΣΟΥΚΑΙΘΑΔΕΙΣΟΤΙΕΙΝΑΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ!😉

 

 Εγώ και τα blog μου
"
♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫"
& το
"Παρατηρώ, Φωτογραφίζω και Συλλέγω Στιγμές"

σας εύχομαι 

Ευλογημένη, Τυχερή, χαρούμενη και Καλή Χρονιά!

 

 
 
Μαρία / Maria (Υπογραφή)

 
________________
Διαβάστε Σχετικά:
________________
Βρείτε στην 📂Αρχειοθήκη: 📱About Blog News, Ανασκοπήσεις & Γιορτινά post (All Posts)
Διαβάστε περισσότερες Ανασκοπήσεις
Αντίο 2011! Καλωσόρισες 2012!
Αντίο 2013! Καλωσόρισες 2014! 
Αντίο 2014! 2015 ας είσαι η χρονιά μου! 
⌛Diary of Bliss 2016 #1: Αντίο 2015! Καλώς όρισες 2016! & Ανασκόπηση 2015 
⌛ Ανασκόπηση 2016! Αντίο 2016! Καλώς όρισες 2017! 
Αντίο 2017! 2018 ας είσαι η χρονιά μου! 
🌟Αντίο 2020! Καλώς όρισες 2021!🌟 
🌟Αντίο 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣! Καλώς όρισες 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣!🌟
 
 
 
✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά...


 
 

Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 

 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

*Πες ΟΧΙ στην λογοκλοπή!* ~ *Copyright ©2010-2024*
by ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)

4 σχόλια :

  1. Έτσι μπράβο!! Υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας στα δύσκολα και μπροστά σε τοξικούς ανθρώπους δεν χαριζόμαστε. Χαίρομαι που εχεις βρει τις ισορροπίες σου κορίτσι μου και εύχομαι να ζήσεις τα καλύτερα Χριστούγεννα αν και τα ήρεμα τρυφερά Χριστούγεννα με αγαπημένα πρόσωπα είναι τα καλύτερα.
    Να σαι καλά και κάθε χρονιά για σένα να είναι η καλύτερη
    Καλή νέα χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου, πλέον οι ισορροπίες και οι σωστοί Άνθρωποι είναι είναι όπως πρέπει. Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου! Αμήν για όλους μας τα καλύτερα! Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχεις κι Εσύ!

      Διαγραφή
  2. Μαρία μου από την ανασκόπηση σου κατάλαβα ότι πέρα από την σωματική κούραση, ψυχικά ήσουν καλά! Και αυτό στην εποχή μας, την εποχή του άγχους, τηςοικονομικήε κρίσης, του ευτελισμού των ανθρώπινων σχέσεων, είναι πολυ πολύ σημαντικό!

    Εύχομαι μια νέα χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη και με μπόλικη Υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Μάκη μου, επιτέλους πια ψυχικά και συναισθηματικά όλα καλά! Παλεύουμε να είμαστε Υγιής μέσα μας πρώτα απ΄ όλα σε αυτή την εποχή που όλα είναι όπως ξέρεις κι Εσύ πως είναι και έχουν γίνει. Οπότε Ναι είναι πολύ πολύ πάρα πολύ σημαντικό!
      Αμήν για μια καλύτερη από τις προηγούμενες θα πω χρονιές με Υγεία αρχικά.
      Καλή σου χρονιά!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes