⌛Keep a 5 Year Journal 2016: Days 16-22 (Μάιος 2016) #3

⌛Keep a 5 Year Journal 2016: Days 16-22 (Μάιος 2016) #3

Δευτέρα 16/05/2016: Που βρήκες την ομορφιά σήμερα; 
   Στην έντιμη, ειλικρινής και καθόλου αδιάφορη συμπεριφορά ενός πολυαγαπημένου μου προσώπου. Και για μένα αυτή είναι μια από τις ομορφιές, γενικά και ειδικά και καθημερινά.   

Τρίτη 17/05/2016: Τι λέει το ωροσκόπιο σου σήμερα; Πιστεύεις ότι είναι ακριβές; 
  Δεν ξέρω τι λέει το ωροσκόπιο μου σήμερα, διότι δεν το πέτυχα να το διαβάσω. Μπορώ όμως να πω πως όταν τύχει διαβάζω το ζώδιο μου κι αν δεν βαρεθώ διαβάζω και το ωροσκόπιο μου, όχι γιατί πιστεύω στις προβλέψεις αλλά καθαρά από πλάκα και συνήθεια. Πιστεύω στα χαρακτηριστικά των ζωδίων, στους πλανήτες αλλά όχι στις προβλέψεις που γράφονται. 

Τετάρτη 18/05/2016: Κάτι που είπες πρόσφατα και δεν ισχύει. 
  Σήμερα είπα το εξής σε κάποιον, με χιουμοριστικό τρόπο: "Καλά κι αν κάνεις μέρες να επικοινωνήσεις μαζί μου, τηλέφωνο ή μήνυμα... χέστηκ@!" Δεν ισχύει! Ψεματάκι είπα!

Πέμπτη 19/05/2016: Γιατί διάλεξες αυτή την πρόκληση με τις 365 ερωτήσεις;
  Όπως ήδη είχα πει στην πρώτη σχετική ανάρτηση για να προλογίσω την συμμετοχή μου στο project αυτό, διάλεξα αυτή την πρόκληση διότι πολύ απλά μου αρέσει που μέσω ερωτήσεων για 365 μέρες καθημερινά θα 'καταγράφω' τις καθημερινές μου στιγμές κι έτσι θα δημιουργηθεί ένα πολύ ωραίο ημερολόγιο που θα το συλλέξω στο τέλος του χρόνου. Το ξεκίνησα το Νοέμβριο του 2015 καταγράφοντας κάθε εβδομάδα τις επτά ημέρες και μέχρι σήμερα, όπως βλέπετε, συνεχίζω ακάθεκτη και σχεδόν συνεπής. Δεν το κάνω με το ζόρι, ούτε το έχω βαρεθεί, αντιθέτως, όσο προχωράει ο καιρός τόσο περισσότερο το χαίρομαι το εν λόγω project. Δεν ξέρω βέβαια, αν θα καταφέρω να ολοκληρώσω το ταξίδι στα πέντε χρόνια αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όσο διαρκέσει, Εγώ προσωπικά θα απολαύω τη διαδρομή των ερωτωαπαντήσεων. 

Παρασκευή 20/05/2016: Η μέρα σου με πολλές λεπτομέρειες!
  Να περιγράψω την ημέρα μου και μάλιστα με πολλές λεπτομέρειες; Οι λεπτομέρειες πάντα κάνουν τη διαφορά και πάντα "καίνε", να ξέρετε. Χαχαχα! Λοιπόν, η μέρα μου ήταν όμορφη. Όχι δεν ήταν απλά όμορφη, ήταν πανέμορφη και γεμάτη από χαμόγελα και ωραία συναισθήματα. Τι να πρωτοπώ; τι να πρωτοαναφέρω; Για κάποιους ανθρώπους που κάθε φορά που τους συναντώ -τυχαία θα έλεγα- σε συγκεκριμένο τόπο συνάντησης για καφεδάκι, λαμβάνω μόνο θετικά πράγματα από αυτούς; Για την καλή τους την κουβέντα, για την συμπάθεια τους στο πρόσωπό μου, για το αληθινό, καλό και καθόλου προσποιητό φέρσιμο τους, για το "να είσαι καλά κορίτσι μου", "να προσέχεις παιδί μου";;; Να πω για πολυαγαπημένο μου πρόσωπο που έχει τον τρόπο του να με κάνει να κλαίω από τα γέλια, να νιώθω πάντα όμορφα, ήρεμα, ευχάριστα, θετικά... με όλη του την συμπεριφορά; Να πω για την μάνα μου που είχε κόψει (για 20η φορά) το τσιγάρο αλλά την είδα να καπνίζει πάλι λέγοντας μου, ότι αν δεν καπνίζει δεν μπορεί να πιει ούτε καφέ, γι' αυτό το ξανά άρχισε  γιατί είναι κρίμα να μην πίνει καφέ. Άκου εκεί πάλι δικαιολογία που βρήκε να πει! Το τι μου έχει πει κάθε φορά που της λέω "Ρε μαμά αφού υποτίθεται το έκοψες και μάλιστα ήσουν απολύτως σίγουρη ότι δεν θα ξανά καπνίσεις, γιατί καπνίζεις πάλι;" αφήστε καλύτερα μην σας πω. Έχω παραδώσει τα όπλα! Ας κάνει ό,τι θέλει! Δικαίωμα της! Και τέλος, να αναφέρω πως πολύ απλά η μέρα ήταν υπέροχη και δόξα τω Θεό, λέω!   

Σάββατο 21/05/2016: Ένα βίντεο από το YouTube που λατρεύεις και γιατί;
  Μμμμμ δύσκολο να επιλέξω ένα βίντεο. Συνήθως είναι μουσικά video-clips. Λοιπόν, αυτό που μου ήρθε πρώτο στο μυαλό είναι το επίσημο video-clip ενός ξένου τραγουδιού που λατρεύωωωωωωωω όσο δεν μπορεί κανείς να φανταστεί.  Λατρεύω τα πάντα σε αυτό! Τους στίχους, την μουσική, την Καλλιτέχνιδα και την φωνή της, τα ρούχα που φοράει, τα χρώματα, κάθε λεπτομέρεια του βίντεο, όλη η ιδέα, τα πάντα! Αναφέρομαι στο τραγούδι "I Need You" της LeAnn Rimes. ΕΔΩ στην ανάρτηση με τα 10 αγαπημένα ξένα τραγούδια της ζωής μου, είχα συμπεριλάβει και αυτό, εννοείται. Πως θα μπορούσα άλλωστε να μην το συμπεριλάβω, αφού είναι ένα από τα τραγούδια, που από το 2001 που κυκλοφόρησε (ακόμα θυμάμαι την ημέρα εκείνη που το πρωτοάκουσα πρώτη φορά και έπαθα έρωτα κεραυνοβόλο) μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει μέρα που να μην το ακούει, είτε στο pc μου, είτε στο κινητό μου, είτε στο mp3 μου, είτε στο YouTube. Τώρα καταλάβατε πόσο το λατρεύω; 



Κυριακή 22/05/2016: Όλοι μας χρειαζόμαστε...
  Χρόνο για τον εαυτό μας! Αυτό είπα σήμερα πάνω στην κουβέντα με τη μάνα μου και το υπόλοιπο σόι. Ω, ναι! Είμαι από τους ανθρώπους που κάνω ό,τι μπορώ για να έχω χρόνο μόνο για τον εαυτό μου και που πολλές φορές δεν συμπεριλαμβάνεται κανένας στην παρέα παρά μονάχα Εγώ και ο εαυτός μου, κάνοντας πράγματα που μου αρέσουν, που με ξεκουράζουν, που με ηρεμούν, που φορτίζουν την ψυχολογία μου με θετική ενέργεια κι όχι αρνητική. Όταν τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, τότε τα βρίσκεις μια χαρά και με τον υπόλοιπο κόσμο. Οπότε, δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας για να μπορούμε να δίνουμε σωστό, θετικό και ποιοτικό χρόνο και στους υπόλοιπους. 
 

Αυτές ήταν οι επόμενες 7 ερωτοαπαντήσεις μου για την 3η εβδομάδα του Μαΐου, για το project "Keep a 5 Year Journal: 366 days 2016".


 ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να έχουμε!
 

Διαβάστε επίσης:
_________________
►Διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις του
"Keep a 5 Year Journal: 366 Days 2015".
Ιανουάριος 2016:1/01 έως 10/01, 11/01 έως 17/01, 18/01 έως 24/01 & 25/01/ έως 31/01
Φεβρουάριος 2016: 1/02 έως 10/02, 11/02 έως 16/02, 17/02 έως 22/02 & 23/02 έως 29/02
Μάρτιος 2016: 1/03 έως 6/03, 7/03 έως 13/03, 14/03/ έως 20/03, 21/03 έως 27/03 & 28/03 έως 31/03
Απρίλιος 2016: 1/04 έως 10/04, 11/04 έως 17/04, 18/04 έως 24/04 & 25/04 έως 30/04
Μάιος 2016: 1/05 έως 8/05, 9/05 έως 15/05
 

 
*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2016 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

10 σχόλια :

  1. Χρόνο για τον εαυτό μας.. Όχι μόνο θα πρόσθετα .... είναι τόσα πολλά που έχω να κάνω !
    Καλημέρα Μαρία μου!
    Καλή εβδομάδα να έχεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα μου, ΧΡΟΝΟ που οι 24 ώρες τελικά δεν είναι αρκετές για κανέναν μας.
      Είμαι σίγουρη ότι έχεις πολλά να κάνεις και θα τα κάνεις έτσι ή αλλιώς! Δε σε φοβάμαιε σένα!
      Καλή μας εβδομάδα να έχουμε!
      Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά είναι καλή η παρέα με τον εαυτό μας, γιατί όπως λες κι εσύ, αν τα βρούμε με τον εαυτό μας, με όλους τους άλλους είναι πιο εύκολα τα πράγματα! Πραγματικά λυπάμαι που η μαμά δεν μπορεί να κόψει το κάπνισμα, ξέρω όμως από μένα, ότι τι κάπνισμα το έκοψα όταν το αποφάσισα εγώ κι ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι το ήθελα.. Τα φιλιά μου και καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, ξέρω πως η μαμά μου θα το κόψει το τσιγάρο, όταν το θελήσει αποφασιστικά η ίδια και μόνο η ίδια. Όλοι έτσι δεν κάνουμε; Εκείνη ξέρει καλύτερα, οπότε δεν μπορώ Εγώ να κάνω κάτι άλλο.
      Να είσαι καλά!
      Καλή εβδομάδα να έχεις!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα καλή μου Μαρία.
    Μου άρεσε ιδιαίτερα η τοποθέτησή σου για την ομορφιά της ημέρας.
    Ένας αυθεντικός τύπος όπως εσύ, μόνο τέτοια άποψη και στάση θα μπορούσε να έχει!
    Σου βγάζω το καπέλο, για ακόμη μία φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Κική μου, πάντα με τον καλό και γλυκό λόγο σου.
      Τι να πω; Σ' ευχαριστώ πολύ! Μια δημιουργική, καλλιτεχνική, όμορφη ψυχή σαν τη δική σου, μόνο γλυκό λόγο θα είχε για τους ανθρωπους και πόσο μάλλον αυτους που εκτιμάς.
      Σε φιλω γλυκά!

      Διαγραφή
  4. Μαράκι μου γλυκό πόσο δίκιο έχεις. Είναι πολύ σημαντικό να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας , γιατί μόνο αν είμαστε εμείς ήρεμοι και ευτυχισμένοι μπορούμε να κάνουμε και τους γύρω μας ευτυχισμένους.
    Εύχομαι η μανούλα να κόψει το κάπνισμα γιατί πέρα από τον εαυτό της κάνει και σε εσάς κακό. Προσωπικά δεν μπορώ τα τσιγάρα καθότι με επηρεάζουν στο αναπνευστικό μου και ας μην έχω θέματα με άσμα κτλ.
    Πάντα όμορφες μέρες να περνάς με ανθρώπους που σε χαροποιούν και πράγματα που σε γεμίζουν.
    Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου, χρόνο για μας, απαραιτήτως και μόνο έτσι μπορούμε να βρίσκουμε τις ισορροπίες μας!
      Η μανούλα δεν κόβει το τσιγάρο με τίποτα. Και ακόμα που της έχω πει επανελλειμένως όταν τρώμε να μην καπνίζει στο τραπέζι, εκείνη με το που τελειώνει το φαγητό της, κατευθείαν ανάβει τσιγάρο. Ε! καταλαβαίνεις πως δεν είναι καθόλου υγιές για μας. Αλλά τι άλλο να πω; Αν ο άλλος δεν το καταλαβαίνει...
      Να είσαι καλά κούκλα μου!
      Σε φιλώ γλυκά κι Εγώ!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes