☃Καλώς όρισες γιορτινέ Δεκέμβρη!☃ & ✎All posts of the month #20 ➙ 14 αναρτήσεις (Νοέμβριος 2015)


  Φτάσαμε και στον τελευταίο μήνα του χρόνου, τον Δεκέμβρη. Πραγματικά πόσο γρήγορα πέρασαν οι μήνες! Ο προηγούμενος μήνας, ο Νοέμβρης, μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, αν και παρολίγον πικρή. Ξεκίνησα, (όπως ξεκινώ πάντα) με αισιόδοξη διάθεση και ματιά, συνεχίστηκε αρκετά λυπηρά και εν τέλει με αποχαιρέτησε "απελευθερωμένη", "ανακουφισμένη", να είμαι καλύτερα από ό,τι ήμουν αρκετές εβδομάδες πριν. 
  
  Άνθρωποι που έφυγαν, έμειναν κι άλλοι που ήρθαν. Συζητήσεις που δεν έγιναν ποτέ και συζητήσεις που έγιναν και λύθηκαν παρεξηγήσεις. Συναισθήματα ανάμεικτα, δύσκολα, άσχημα, ωραία, περίεργα, μπερδεμένα, όλα δυνατά. Καταστάσεις ανεξήγητες, απροσδόκητες, λυπηρές, χαρούμενες, αστείες, χαλαρές, απογοητευτικές. Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα είχαν κάτι έως και πολλά να πουν.  
  
  Ο φετινός Νοέμβρης ήταν ένα προσωπικό μάθημα ζωής για πολλά μικρά κομμάτια μιας ιστορίας ζωής. Και τελικά χαίρομαι γιατί πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασαμα. "Μπορεί να χάνω αλλά Εγώ στο τέλος είμαι η πραγματική νικήτρια από μια χαμένη μάχη. Γιατί; γιατί τα παθήματα μου, γίνονται μαθήματα ζωής." Και τελικά χαίρομαι γιατί όσο περνάει ο καιρός και βιώνω καταστάσεις κι Εγώ μεγαλώνω,  τόσο πιο ήρεμη, ξεκάθαρη, δυνατή είμαι και τόσο περισσότερο γνωρίζω τι αξίζω, ποια είμαι, τι θέλω και κυρίως τι ΔΕΝ θέλω. Και το σημαντικότερο; Εκεί που πολύς κόσμος, οι γύρω μου χάνεται μέσα στη δίνη του και προσπαθούν να παρασύρουν κι εμένα, Εγώ παλεύω να βγω από αυτήν.
  
  Εύχομαι ο Δεκέμβριος, ο γιορτινός αυτός μήνας, να είναι υπέροχος, όμορφος, λαμπερός, φωτεινός, διασκεδαστικός, χαρούμενος, δημιουργικός, αγαπησιάρικος, ερωτικός, με ωραίες στιγμές δίπλα, γύρω, ανάμεσα σε ανθρώπους που μας αγαπούν, μας εκτιμούν ή έστω για κάποιον λόγο μας συμπαθούν και χαίρονται και επιθυμούν την παρέα μας. Να χαρούμε, να απολαύσουμε όπως και όσο μπορούμε τις φετινές γιορτές, χωρίς ενοχές, παρά μόνο με πάθος. 

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!  




 




⌛ Keep a 5 Year Journal: Days 23 - 30 (Νοέμβριος 2015) #3 (Κυριακή 29/11/2015)






Διαβάστε επίσης:
_______________
 

Όλες οι αναρτήσεις της στήλης ✎All posts of the month
►✍Όλες οι αναρτήσεις του Νοεμβρίου 2010, 2011, 2012, 2013, 2014









*Η ανάρτηση αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία του blog ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
Απαγορεύεται η ανα-δημοσίευση, η αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή και μεταβίβαση των φωτογραφιών καθώς και των κειμένων από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την αναγραφή της πηγής και χωρίς πρώτα την έγκρισή της αρθρογράφου.
Όλα είναι επίσημα κατοχυρωμένα!
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

ΟΧΙ στην λογοκλοπή!
©Copyright 2010-2015 *ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ Π.)*

23 σχόλια :

  1. Καλημερα και καλο μηνα!
    Καλες γιορτες
    με υγεια και χαρα
    φιλια πολλα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και Καλές γιορτές και σε σένα Κική μου!
      Με Υγεία και πολλές χαρές!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  2. Ενώνω τις ευχές μου με τις δικές σου, Μαράκι μου!
    Καλό μήνα να έχουμε, κούκλα μου! ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
    (Τί μου θύμισες! Τη γραμματοσειρά με τα χιόνια την είχα χρησιμοποιήσει όταν έψαχνα να δω πώς θα είναι το πρώτο μας λογότυπο!)
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τις ενώσουμε τις ευχές μας Γιάννα μου για να πιάσουν! Χεχε!
      ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε και να είναι υπέροχος! ღ

      Διαγραφή
  3. Κοριτσάρα μου! Μου αρέσει πάρα πολύ η αισιόδοξη ματιά σου! Και δεν σου κρύβω, ότι αυτό το ελάχιστο που σε γνωρίζω (έστω και ηλεκτρονικά!) με έχεις συνεπάρει σε αυτό τον τρόπο σκέψης! Με έχεις συνεπάρει γενικά σε πολλά, αλλά δεν είναι της παρούσης!
    Εγώ θα σου ευχηθώ να έχεις έναν πολύ φωτεινό Δεκέμβρη και να είναι ο προάγγελος μιας καταπληκτικής νέας χρονιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρθα μου, αυτή η "αισιόδοξη ματιά" αποχτήθηκε μετά από πολλά (σχεδόν 28 χρόνια) πάλης, μάχης, αγώνων, με τον εαυτό μου, με τους άλλους και με τα πάντα! (Μωρέ, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Συγκινούμε, να το ξέρεις!)
      Ας έχουμε όλοι μας (κι Εγώ) έναν πολύ φωτεινό Δεκέμβρη και μια καταπληκτική χρονιά! Το έχουμε ανάγκη...
      Σε φιλώ Μάρθα μου γλυκά! ღ

      Διαγραφή
  4. Πόσο μου άρεσε ο τρόπος που παρουσίασες τις αναμνήσεις του περασμένου μήνα; Άσχετο, αλλά αφού μου άρεσε να μην το πω; Να καταπιεστώ;
    Μαράκι θα δεις ο Δεκέμβρης θα μας φανεί αρχικά σαν νερό. Κατά δεύτερον θα μας φέρει ωραίες στιγμές. Είμαι σίγουρη, θα το δεις.
    Και τρίτον εύχομαι οι φετινές γιορτές να 'ναι για σένα μαγικές και να σου φέρουν ότι ποθεί πιο πολύ η ψυχούλα σου.
    Σου σκάω φιλί!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, καλά έκανες και το είπες! Τι καταπίεση και ...μπιμπ! Εδώ μέσα (στο blogοσπιτάκι μου!)δεν υπάρχει καταπίεση μόνο ελεύθερη έκφραση συναισθημάτων! Μαρινάκι μου, κι όμως σε πιστεύω πως αυτός ο Δεκέμβρης θα μας φέρει ωραίες στιγμές και πως οι φετινές γιορτές θα είναι μαγικές και θα μου φέρει ότι ποθώ. Ω, ναι! Το πιστεύω... τα σημάδια το ίδιο λένε! Χεχε!
      ΚΙ Εγώ σου σκάω μια ღ

      Διαγραφή
  5. Μαράκι μου μαχητικό και αισιόδοξο, καλό μήνα και καλές γιορτές μέσα από την καρδιά μου! Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου, αγαπημένη και ξεχωριστή, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και καλές γιορτές να έχουμε, μέσα από την καρδιά μου! Το αξίζουεμ μωρέ! Τα φιλιά μου κι από μένα!

      Διαγραφή
  6. Μαράκι μου ξέρεις τι βλέπω?και από εσένα,και εμένα και γενικότερα..κάθε μήνας είναι μια μικρογραφία του χρόνου ολόκληρου,κάθε μήνας,αν και τόσο μικρός στο χρόνο όλο μας διδάσκει με τον τρόπο του τόσα πολλά.
    Είμαι σίγουρη πως μέσα από όλα αυτά εχεις βγει νικήτρια,εύχομαι ο καινούριος μήνας να σου(μας) φέρει όσα μας στέρησε ο παλιός.Με λίγη χρυσόσκονη γιατί νομίζω το χουμε ανάγκη!!
    σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολέτα μου, δεν έχεις κι άδικο! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ λοιπόν να έχουμε κι ας μας φέρει ότι μας στέρησε και ότι μας πήρε, χωρίς να του ανήκει. Και λίγη χρυσόσκονη γιατί ναι, την έχουεμ ανα΄γκη, όπςω σωστά λες κι εσύ!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  7. Καλό μήνα Μαρία μου. Ας είναι αυτός ο μήνας τόσο όμορφος που η γεύση του θα είναι θεόγλυκια!!! Και ας μην πάρεις τουλάχιστον αυτό το μήνα άλλα μαθήματα. Να περάσεις ξέγνοιαστα με αγαπημένους δίπλα σου
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου, μακάρι να μην πάρω άλλα μαθήματα από παθήματα. Ξεγνιασιά, ηρεμία, αγάπη... να είναι ένας όμορφο μήνας, για όλοςυ μας! Σ' ευχαριστώ πολύ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να εχουμε!

      Διαγραφή
  8. Καλό μήνα Μαράκι μου! Πραγματικά όσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνουμε, αλλάζουμε..κυνηγάμε μόνο όσα μας κάνουν ευτυχισμένες, όσο απόλυτο και αν ακούγεται αυτό..φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύη μου, προσωπικά πιστεύω πια πως πρέπει, επιβάλλεται να είμαστε "απόλυτες/οι" σε κάποια θέματα/πράγματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή/ευτυχία μας και δεν όταν δεν αφορά κανε΄να άλλον, παρά μονάχα εμάς τους ίδιους. Οπότε, εμένα αυτό που λες, δεν μου ακούγεται και δεν το βλέπω ως "απόλυτο". ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε και Καλές γιορτές!

      Διαγραφή
    2. εννοείται και επιβάλλεται και για μένα! απλά κάποιοι άνθρωποι δε μπορούν να το δεχτούν αυτό..μιλάω καθαρά εμπειρικά..φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  9. Καλό μήνα και καλές γιορτές Μαράκι μου!
    Εύχομαι πάντα μα πάντα να είσαι νικήτρια!
    Φιλάκια πολλά♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και Καλές γιορτές να έχουμε Αριστέα μου!
      Νικήτρια και δυνατή...
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  10. Καλό μήνα Μαράκι!
    Πάντα ότι συμβαίνει στη ζωή σου να είναι ένα όμορφο και σημαντικό μάθημα!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα μαθήματα της ζωής γινόμαστε και καλύτεροι Άνθρωποι Κατερίνα μου!
      ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και Καλές γιορτές να έχεις!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  11. Αν θέλω να πάρω μια γουλιά αισιοδοξίας, έρχομαι σε σένα! Είσαι η κατάλληλη παρέα για να μου θυμίσεις ότι καλά κάνω και αντιστέκομαι στις πολλές (λυκο)φιλίες!
    Σε φιλώ! Και σου στέλνω ευχές μέσα από την καρδιά μου για πολλές όμορφες και παραμυθένιες στιγμές!
    Καλό μήνα, Μαράκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα μου, αχ! με συγκινείς βρε για τα καλά σου λόγια! Από (λυκο)φιλίες, άλλο τίποτα! Ιστορίες μικρές και μεγάλες να σας πω! Και συνέχισε να αντιστέκεσαι σε αυτές, δεν προσφέρουν τίποτα καλό. Κι ας λένε κάποιοι το αντίθετο...
      Σ' ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου! Καλό μήνα και να είναι όμορφος με πολλές παραμυθένιες στιγμές και για σένα!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes